Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ze mną się możesz zabrać ... tylko ostrzegam, że daltonista jestem i "biorę skrzyżowania na czerwonym"...

... :wink:

Mnie sie zdarza pomimo wyczulenia na kolory :) Po prostu to czasem nie jest czerwone, a ciemno pomarańczowe albo jasno czerwone :) To się nie liczy :)

Noooo kochana, słowo się rzekło. Kiedy będziesz???????? :D :D :D Zniosę wszystko :roll:

A dziś mi sie coś tam sprzedało i chyba się kopnę na szkolenie jakieś ...na początku czerwca myślę :)

SERIOOOOO :o :o :o :o Super!!!!!!!!! :D :D :D
No taki jest plan. Samochodem bym się kopła to może i Wuśkę po drodzę przelecę :)

Noooo kochana, słowo się rzekło. Kiedy będziesz???????? :D :D :D Zniosę wszystko :roll:

A dziś mi sie coś tam sprzedało i chyba się kopnę na szkolenie jakieś ...na początku czerwca myślę :)

SERIOOOOO :o :o :o :o Super!!!!!!!!! :D :D :D
No taki jest plan. Samochodem bym się kopła to może i Wuśkę po drodzę przelecę :)
No to bomba!! Tylko mus jest żebym wiedziała kiedy konkretnie, bo od 3 do 6 czerwca do Poznania sie wybieram, nie na cały ten czas, ale o któreś te dni musze zahaczyć :roll:

No ale to jeszcze mamy czas na konkrety :)

Spoko - jak mi amerykanie zadzownią to będę wiedziec co i jak i kiedy.
Amerykanie powiadasz?? Czy Ty aby czegoś do moi wsi nei sprzedałaś??? :roll:

NIeeeee tylko ludki będą po aglomeracji katowickiej latać i zadawać gupie pytania :)

Nefcia czytasz w moich myślach :lol: jak zobaczyłam że bedziesz w pobliżu to miałam zamiar od razu zacząć jeczeć o odwiedziny u mnie :lol:

Kasia dawaj druk :lol:

Bo ja Cię mam po drodze spowrotem prawie że .... wiesz, że raz przejechałam przez Twoje miasto i mnie oczarowało. Ale muszę zobaczyć je w dzień też :):)