Nefer 05.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nefer, masz po drodze z Warszawki, mogę sie z Tobą zabrac ? jak wytrzymasz moje palenie w samochodzie to nie widzę przeszkód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ze mną się możesz zabrać ... tylko ostrzegam, że daltonista jestem i "biorę skrzyżowania na czerwonym"... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Noooo kochana, słowo się rzekło. Kiedy będziesz???????? Zniosę wszystko A dziś mi sie coś tam sprzedało i chyba się kopnę na szkolenie jakieś ...na początku czerwca myślę SERIOOOOO Super!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ze mną się możesz zabrać ... tylko ostrzegam, że daltonista jestem i "biorę skrzyżowania na czerwonym"... ... Mnie sie zdarza pomimo wyczulenia na kolory Po prostu to czasem nie jest czerwone, a ciemno pomarańczowe albo jasno czerwone To się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no właśnie Kasiula że nie wiem odebrałaś firanki no ja nie wiesz, jak nie wiesz?????????? Drukowanymi mam mówić czy jak??? Firanki dalej u pani, nie bój nic, jak pojade po nie to cię odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Noooo kochana, słowo się rzekło. Kiedy będziesz???????? Zniosę wszystko A dziś mi sie coś tam sprzedało i chyba się kopnę na szkolenie jakieś ...na początku czerwca myślę SERIOOOOO Super!!!!!!!!! No taki jest plan. Samochodem bym się kopła to może i Wuśkę po drodzę przelecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zawsze mówię, że nauczycielki to najlepsze kobity som. No tutaj ... jednak ... mimo wszystko .. bym polemizowała... to ja już spadam!!!!Normalnieeeeeeeeeee, nie skomentuję tego ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Noooo kochana, słowo się rzekło. Kiedy będziesz???????? Zniosę wszystko A dziś mi sie coś tam sprzedało i chyba się kopnę na szkolenie jakieś ...na początku czerwca myślę SERIOOOOO Super!!!!!!!!! No taki jest plan. Samochodem bym się kopła to może i Wuśkę po drodzę przelecę No to bomba!! Tylko mus jest żebym wiedziała kiedy konkretnie, bo od 3 do 6 czerwca do Poznania sie wybieram, nie na cały ten czas, ale o któreś te dni musze zahaczyć No ale to jeszcze mamy czas na konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Spoko - jak mi amerykanie zadzownią to będę wiedziec co i jak i kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nefcia czytasz w moich myślach jak zobaczyłam że bedziesz w pobliżu to miałam zamiar od razu zacząć jeczeć o odwiedziny u mnie Kasia dawaj druk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Spoko - jak mi amerykanie zadzownią to będę wiedziec co i jak i kiedy.Amerykanie powiadasz?? Czy Ty aby czegoś do moi wsi nei sprzedałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 WOW, to tak jak ja wlasnie, spoko, wchodze w to ze mną się możesz zabrać ... tylko ostrzegam, że daltonista jestem i "biorę skrzyżowania na czerwonym"... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ale ekipa mi się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Spoko - jak mi amerykanie zadzownią to będę wiedziec co i jak i kiedy.Amerykanie powiadasz?? Czy Ty aby czegoś do moi wsi nei sprzedałaś??? NIeeeee tylko ludki będą po aglomeracji katowickiej latać i zadawać gupie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nefcia czytasz w moich myślach jak zobaczyłam że bedziesz w pobliżu to miałam zamiar od razu zacząć jeczeć o odwiedziny u mnie Kasia dawaj druk Bo ja Cię mam po drodze spowrotem prawie że .... wiesz, że raz przejechałam przez Twoje miasto i mnie oczarowało. Ale muszę zobaczyć je w dzień też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jak wpadniemy w pieciu jednym autem........no comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nefcia no ja wiem że masz mnie po drodze ja Cię chętnie oprowadzę w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nefcia no ja wiem że masz mnie po drodze ja Cię chętnie oprowadzę w dzień Eeeeeeeee roboty trzeba u CIebie odebrac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nefuś a czy ja mówiłam gdzie Cię oprowadzać bedę do czerwca to już pewnie prawie pod dach będzie chatka gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No i pięknie Tak zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts