mikopiko 07.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zazdraszczam przyszłego trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zazdraszczam przyszłego trawnika Już trochę jest rozwiezione Ale cyknę fotę jak już ci ludzie pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zazdraszczam. u nas się nie zanosi na szybkie usunięcie gruzowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jakby ktoś był zainteresowany to zaraz wkleję zdjęcia mojej świeżo zasianej trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom077.jpgwidok na wschód z balkonu od Synka http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom078.jpg widok na północ z balkonu http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom079.jpgpołudnie http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom080.jpgzachód z kurami Zostało trochę tej mieszanki więc poprosiłam, żeby wysypali ją przed ogrodzeniem. Tam tez będę miała ładną trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 W albumie mam jeszcze zdjęcia moich ulubionych roślin jakie zasadziłam no i zdjecie koloru w garażu. Od razu dodam, że nie umiem robić zdjęć ( czekam na instruktarz od marekmarian) i troszkę to kiszkowato wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No a gdzie ta trawa, ugór czarny sam widzę Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nieźle ja też tak chce to była już taka mieszanka z ziemią? czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nieźle ja też tak chce to była już taka mieszanka z ziemią? czy jak???Tak miko. Ekipa najpierw przyjechała, potraktowała chcwasty jakimś randapem. Minęło 2 tygonie, potraktowali ziemię glebogryzarką, potem rozrzucili ta mieszkanę ziemi (fajna, taka czarna, tofowa) z ziarnami, przejechali walcem. Podlali. teraz tylko czekać aż urośnie i rozsypać nawóz jak zacznie kiełkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 A czego nie piejecie z zachwytu nad moimi własnoręcznie posadzonymi kwiatami wokół tarasu, hęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 A czego nie piejecie z zachwytu nad moimi własnoręcznie posadzonymi kwiatami wokół tarasu, hęęęę Ja ochrypłam już od tego piania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kaśka, meble na tarasie jak u Carringtonów normalnie, ogrodzenie powalające, ta trawka co jej jeszcze nie ma, ale ma być zakładam że też pierwsza klasa, no nieźle, nieźle. Podziwiam głośno, żeby nie było że nie! a co do nauczycieli to...oboje rodzice i ja też, ale niepraktykująca. I złego słowa nie powiem, absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 07.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej Zaglądam od czasu do czasu do dziennika,podczytuje i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem całości Świetne ogrodzenie, taras baaardzo fajny, kostka przed garażem bomba,(sama taką chce ) fajna kuchnia...Tyle pamiętam Chętnie bym popiała bardziej ale nie mam hasła do zdjęć i nie mogę zobaczyć aktualnego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kaśka, meble na tarasie jak u Carringtonów normalnie, ogrodzenie powalające, ta trawka co jej jeszcze nie ma, ale ma być zakładam że też pierwsza klasa, no nieźle, nieźle. Podziwiam głośno, żeby nie było że nie! a co do nauczycieli to...oboje rodzice i ja też, ale niepraktykująca. I złego słowa nie powiem, absolutnie Cze TOLA!!!!!! Dzięki za komplementa Jesli chodzi o naczucieli to ja praktykująca, ale chyba już niedługo Nie masz pojęcia jakie dno jest teraz. Wróciłam z wywiadowki od Synka. Pani angliczka ( jak ją pieszczotliwie nazywa mój Syn) nie jest moją ulubioną panią i coś czuję, że znowu muszę udać sie i wytłumaczyć pani co i jak NIENAWIDZE tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 mam pojęcie kochana, mam, moje koleżanki z roku praktykują, a że się spotykamy, to słyszę co się dzieje patrząc na to ze strony ciała pedagogicznego.A z drugiej strony też wiem, syn prywatnie na angielski chodzi od kiedy pisać zaczął, przygotowuje się do egzaminu CAE, a w szkole ma z angielskiego 3, ale prawie nikt nie ma wyższej oceny. To chyba coś nie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja też niepraktykująca Kaśka ladnie to wyglad. Będzie śliczna trawa a dom jak zaistnieje na takim tle, ba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 wow slow mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 wow slow mi brakna ciebie to zawsze można liczyć Maylandziu, no ja myślę, że jak już urośnie to mnie zaszczycisz swoją obecnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ale śliczna trawka....będzie za chwilę Kaśka, fajny ten Twój taras. Też chcę podobny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kaśka Ty tylko gości spraszaj Trawe Ci wydepczemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts