kaśka maciej 07.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ale śliczna trawka....będzie za chwilę Kaśka, fajny ten Twój taras. Też chcę podobny...Amtla, kopiuj do woli Maylandzia, to porządna trawa jest, sie nie wydepcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 kasieńko bombowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 kasieńko bombowo!Cieszy mnie to bardzo, że się podoba. Ciekawam, kiedy przyjedziesz oblukać na zywo Tera lece spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom077.jpg Kasienko po prostu cudnie!!! Juz sie nie moge doczekac kiedy u mnie tak bedzie... Slicznego masz migdalka i bardzo podoba mi sie ta roza szczepiona w kwadratowej donicy - napisz mi prosze czy to doniczka z Ikei czy gdzies indziej kupowalas?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja pierdziu - jak stół normalnie ... ja musze Cię wypożyczyc na moje gruzowisko widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ale fajny kort tenisowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzieńdobry Kasica no jak trawka wylezie to piękny bedzie trawniczek roślinki śliczniutkie mnie tylko jedno zastanawia jak Ty masz wysoko ten taras bo żadnej barierki a na zdjeciu przepaść normalnie nie boisz sie że ktoś się spadnie z tarasu jak bedzie nieco zmeczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ale fajny kort tenisowy w lipcu finał Wimbledonu się u Kaski odbędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ale fajny kort tenisowy w lipcu finał Wimbledonu się u Kaski odbędzie W lipcu to raczej w golfa zagramy No chyba, że deszczu nie będzie a kaśce nie będzie się chciało z wężem latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Taaaaaa w lipcu to Kaśka zrobi oprysk na pędraki, zeby Jej tej trawy nie zeżarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trzeba jej kreta podesłać, żeby pędraki wyjadał, tylko jak ona zniesie te kopczyki na trawniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 To myślisz, że siatki jej pod ziemią na krety nie położyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trzeba jej kreta podesłać, żeby pędraki wyjadał, tylko jak ona zniesie te kopczyki na trawniczku na pędraki może wystarczy tylko dziura w kurowym płocie chociaż trawnik trzeba napowietrzyć, krety to zrobią za reklamę na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trzeba jej kreta podesłać, żeby pędraki wyjadał, tylko jak ona zniesie te kopczyki na trawniczku na pędraki może wystarczy tylko dziura w kurowym płocie chociaż trawnik trzeba napowietrzyć, krety to zrobią za reklamę na FM Chyba to rozwiązanie z dziura w płocie to najtańszy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Trzeba jej kreta podesłać, żeby pędraki wyjadał, tylko jak ona zniesie te kopczyki na trawniczku na pędraki może wystarczy tylko dziura w kurowym płocie chociaż trawnik trzeba napowietrzyć, krety to zrobią za reklamę na FM Chyba to rozwiązanie z dziura w płocie to najtańszy sposób to po co było się od kur odgradzać - teraz byłoby jak znalazł A tak na poważnie to bardzo ładnie wykonali teren pod trawkę. Za jakieś dwa tygodnie będzie już widać malutką trawkę Ładnie to będzie wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Slicznego masz migdalka i bardzo podoba mi sie ta roza szczepiona w kwadratowej donicy - napisz mi prosze czy to doniczka z Ikei czy gdzies indziej kupowalas?! No nie macie pojęcia jak sie cieszę, że Wam sie podoba moja trawa co to jej jeszcze nie ma ale ma być Niestety to nie moja zasługa, ale ja nie cyborg, wszystkiego nie umiem zrobić Maryś, doniczki grafitowe to są wszystkie z Ikea Były w bardzo rozsądnej cenie Wunia, Ty wiesz, że tylko dorośli się martwią o to, że nie ma barierki?? Póki co nie planuję, no chyba, że będą ranni po sezonie to tak O jakich pędrakach gadacie Zadnych takich ma nie być Maylandziu nie mam siatki, żaden kret się nei przebije prze to co mam na działce, uwierz mi Pędzę do roboty, bo mi zadzwonili, że mam wcześniej przyjechać To i wcześniej skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kasia no to ja chyba sie na Twój taras nie nadaję no chyba że wysokość aparat przekłamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kasia no to ja chyba sie na Twój taras nie nadaję no chyba że wysokość aparat przekłamuje Wunia, to miejscami jest jakieś max 80cm, więcej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 oooooooo wysoko połowa mnie może nawet więcej jak pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 oooooooo wysoko połowa mnie może nawet więcej jak pół Nie histeryzyj, przywiązę cię do słupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts