Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom077.jpg

Kasienko po prostu cudnie!!! 8) :wink:

Juz sie nie moge doczekac kiedy u mnie tak bedzie...

Slicznego masz migdalka i bardzo podoba mi sie ta roza szczepiona w kwadratowej donicy - napisz mi prosze czy to doniczka z Ikei czy gdzies indziej kupowalas?! :roll:

dzieńdobry

Kasica no jak trawka wylezie to piękny bedzie trawniczek :D roślinki śliczniutkie :D mnie tylko jedno zastanawia jak Ty masz wysoko ten taras :o bo żadnej barierki a na zdjeciu przepaść normalnie nie boisz sie że ktoś się spadnie z tarasu :wink: jak bedzie nieco zmeczony :lol: :wink:

Trzeba jej kreta podesłać, żeby pędraki wyjadał, tylko jak ona zniesie te kopczyki na trawniczku :roll:

na pędraki może wystarczy tylko dziura w kurowym płocie :roll:

chociaż trawnik trzeba napowietrzyć, krety to zrobią za reklamę na FM 8) :wink:

Chyba to rozwiązanie z dziura w płocie to najtańszy sposób :lol:

Trzeba jej kreta podesłać, żeby pędraki wyjadał, tylko jak ona zniesie te kopczyki na trawniczku :roll:

na pędraki może wystarczy tylko dziura w kurowym płocie :roll:

chociaż trawnik trzeba napowietrzyć, krety to zrobią za reklamę na FM 8) :wink:

Chyba to rozwiązanie z dziura w płocie to najtańszy sposób :lol:

to po co było się od kur odgradzać - teraz byłoby jak znalazł :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie to bardzo ładnie wykonali teren pod trawkę. Za jakieś dwa tygodnie będzie już widać malutką trawkę :D Ładnie to będzie wygladać :D

Slicznego masz migdalka i bardzo podoba mi sie ta roza szczepiona w kwadratowej donicy - napisz mi prosze czy to doniczka z Ikei czy gdzies indziej kupowalas?! :roll:
No nie macie pojęcia jak sie cieszę, że Wam sie podoba moja trawa co to jej jeszcze nie ma ale ma być :D Niestety to nie moja zasługa, ale ja nie cyborg, wszystkiego nie umiem zrobić :wink:

Maryś, doniczki grafitowe to są wszystkie z Ikea :) Były w bardzo rozsądnej cenie :)

Wunia, Ty wiesz, że tylko dorośli się martwią o to, że nie ma barierki?? :lol: Póki co nie planuję, no chyba, że będą ranni po sezonie to tak :lol:

O jakich pędrakach gadacie :evil: Zadnych takich ma nie być :wink:

Maylandziu nie mam siatki, żaden kret się nei przebije prze to co mam na działce, uwierz mi :wink:

Pędzę do roboty, bo mi zadzwonili, że mam wcześniej przyjechać :) To i wcześniej skończę :D