Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wybrałam dziś farbę na elewację, ma skomplokowany wzór zamiast nazwy więc wam nie powiem jak się nazywa. Jest prawie biały

Witaj Kasiu i wszyscy stali bywalcy!

Nie było mnie czas jakiś , ale zamierzam nadrobić (w najbliższej 5-latce) braki :wink: No właśnie mnie o ten skomplikowany wzór chodzi... Nie znalazłam żadnej elewacji, która podobałyby mi sie tak jak Twoja, czy mogę się uśmiechnąć o ten wzór, nazwe do Ciebie...? Z góry dzieki i pozdrawiam :D

kasia mam nadzieję że napisałaś że on-line przestaniesz zagladać bo będziesz siedzieć u mnie w realu :lol:
nie wiem nie wiem, zastanowię się 8)

Z trawnikiem było tak, że 2 tygodnie wcześniej było spryskane rundapem. Pan ogrodnik stwierdził, że tyle wystraczy

Małgoś od tej trawy do mi już w głowie szumi :lol:

Sierżant :evil: Przeginasz :evil: Ale ci powiem :p Baza to Nobiles na fasady, a pigment to chyba 9 z Pasteli :roll:

Za kawkę dziękuję :)

Kasia, dziękuję :D , ze mną już tak jest :roll: jak mnie nie ma to pół roku, a jak juz przylezę to i kijem nie wygonisz... :lol:

takie tam miałam SPRAWY... 8)

No zaintrygowałas mnie TYMI SPRAWAMI :roll: 8) uchyl rabka tajemnicy :oops:

pisałam u anjamen w dzienniku , że mnie dopadł kryzys egzystencjonalny(co to wyczytałam w Twoich komentach :wink: ) i mie sie spodobało ... i tej wersji się będę trzymać 8)

ps. totalny brak czasu, kochana, no toooooootalny :-?

ps.2 dziennik nadrobiłam :D

ps.3 komentarze to tak, żeby całkiem nie zełgać ... trochę :oops: