marjucha 16.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ale mi smaka narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ale mi smaka narobiłaś sobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dobry wieczór Kasia no i gdzie są fotki trawki No myślę, że jutro to już coś cyknę Tylko takie placki się porobiły, nie rośnie wszędzie równomiernie No ale pan zapewniał mnie, że sie wyrówna Dziś zobaczyłam, że mój tarasowy komplet kosztuje 1800zł w Realu Jakby nie patrzeć, zaliczyliśmy kolejną wtope Ale ten typ tak ma: dom budowaliśmy w najgorszych czasach, pół roku po zakupie auta, obniżyli cenę 20% i tak dalej i tym podobne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ledwo zasialas a juz bys chciala miec angielski trawink . No pomysl Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ledwo zasialas a juz bys chciala miec angielski trawink . No pomysl PozdrowkaNooooooooo czeeeeeeeeesćććccccccc Angielski to nie.. Na moje pytanie do ekipy co to za mieszanka trawy to pani mi odpowiedziala, że to mieszanka Trawy Polskie, a nie jakieś tam Łimbledoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dobry wieczór Kasia to weź dmuchaj na placki coby szybciej rosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kasia zdjecia pokazujile mozna czekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kasia zdjecia pokazuj ile mozna czekac!Placki chcesz oglądać?? OK, idę robić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 po ciemku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dobry wieczór Kasia jakie śliczne placuszki masz będzie trawnik jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kasia zdjecia pokazuj ile mozna czekac!Placki chcesz oglądać?? OK, idę robić zdjęcia ...... do Częstochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kasia, jeśli posiałaś mieszankę traw, to normalne, że są placki.Bo różne gatunki mają różny czas kiełkowania. I miejsc pustych teraz nie należy dosiewać, bo tam ziarna trawy są, ale wykiełkują później.Po dwóch pierwszych koszeniach placków już nie będzie. A więc cierpliwości kochana i będzie gicior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 po ciemku? przecie dałam zapomnieliście już że mam dziennik????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kasia, jeśli posiałaś mieszankę traw, to normalne, że są placki. Bo różne gatunki mają różny czas kiełkowania. I miejsc pustych teraz nie należy dosiewać, bo tam ziarna trawy są, ale wykiełkują później. Po dwóch pierwszych koszeniach placków już nie będzie. A więc cierpliwości kochana i będzie gicior.No to mnie pocieszyłas Podobno jest to mieszanka Trawy Polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja nie zapomniałam widziałam chwaliłam tylko mnie olano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja tez chce takie placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja nie zapomniałam widziałam chwaliłam tylko mnie olano ojojojojoj, dobra Wunia, dobra I Ania tez dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kasia, jeśli posiałaś mieszankę traw, to normalne, że są placki. Bo różne gatunki mają różny czas kiełkowania. I miejsc pustych teraz nie należy dosiewać, bo tam ziarna trawy są, ale wykiełkują później. Po dwóch pierwszych koszeniach placków już nie będzie. A więc cierpliwości kochana i będzie gicior.No to mnie pocieszyłas Podobno jest to mieszanka Trawy Polskie no i dobrze, te angielskie księżniczki to kapryśne do bólu, wiecznie coś nie pasi. A nasze to i suszę zniosą i pleśni śniegowej zimą się ustrzegą i tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE Pilnie potrzebuję kopii obrazy, zdjecia, (nie wiem coś w ten deseń) takiego jakie teraz wiszą w każdym McDonaldzie Ktoś wie jak to sie nazywa, jak to szukac, gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts