Gość 18.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A to teraz McDonalda otwierasz? A co tam jest bo dawno tego przybytku nie odwiedzałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A to teraz McDonalda otwierasz? A co tam jest bo dawno tego przybytku nie odwiedzałam?Otwieram, zaraz otwieram Są tam obrazy, które mi się spodobały i chcialam nabyć taki jeden Ale kompletnie nie mam pojęcia, kto ewentualnie jest autorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a nie były podpisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a nie były podpisane?no aż tak się nie przyglądałam kurrrrde, wychodzi na to, ze specjalnie wycieczkę muszę sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a nie były podpisane?no aż tak się nie przyglądałam kurrrrde, wychodzi na to, ze specjalnie wycieczkę muszę sobie zrobić ja mam własciwie po drodze to mogę jutro wpaść niby po frytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a nie były podpisane?no aż tak się nie przyglądałam kurrrrde, wychodzi na to, ze specjalnie wycieczkę muszę sobie zrobić ja mam własciwie po drodze to mogę jutro wpaść niby po frytki albo na kawę i ciacho plisss, zerknij co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To te McDonaldowe obrazy aż takie łądne są????? Ja mam do nich jakieś 50 kilosów, to nie jestem na bieżąco Nocne witanko ... i żegnanko, spać czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I dzień dobry ... tak sobie z rana spaceruję i mnie na Jurę przywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ale placki masz fajne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 po ciemku? przecie dałam zapomnieliście już że mam dziennik????????????? pięć minut temu sobie przypomniałem placki zarosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 po ciemku? przecie dałam zapomnieliście już że mam dziennik????????????? pięć minut temu sobie przypomniałem placki zarosną własnie widziałam zarośnie powiadasz?? no oby!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 LUCY WILLIS i ILANA RICHARDSON Wisisz mi kawę i ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 LUCY WILLIS i ILANA RICHARDSON Wisisz mi kawę i ciacho normalnie ja cie love http://www.obrazki.info/obrazy/SugarwareZ-248.gif to kiedy będziesz?? na ta kawę i ciacho??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 po ciemku? przecie dałam zapomnieliście już że mam dziennik????????????? pięć minut temu sobie przypomniałem placki zarosną własnie widziałam zarośnie powiadasz?? no oby!! oby nie mleczami, ostami i perzem ...... żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jamlesik Verunia, a jaki był ten obraz?? Znaczy co na nim było, potrafisz opisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Kurde, nie znalazłam w necie żadnego obrazu, który przypominałby ten z Maca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jamlesik Verunia, a jaki był ten obraz?? Znaczy co na nim było, potrafisz opisać?? Takie południowe klimaty były- typu Grecja, Chorwacja - schodki , kwiaty w donicach, werandy. Może to nowe obrazy malowane na zlecenie i dlatego ich jeszcze nie ma Ciekawe co robia z tymi reprodukcjami po zmianie dekoracji. Może mozna odkupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jamlesik Verunia, a jaki był ten obraz?? Znaczy co na nim było, potrafisz opisać?? Takie południowe klimaty były- typu Grecja, Chorwacja - schodki , kwiaty w donicach, werandy. Może to nowe obrazy malowane na zlecenie i dlatego ich jeszcze nie ma Ciekawe co robia z tymi reprodukcjami po zmianie dekoracji. Może mozna odkupic?To takie widziałam w necie, ale u mnie jest coś zupełenie innego U mnie jest rodzina z nianią nad morze, panie z parasolkami, taki wczesny 20 wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 http://imagecache.allposters.com/images/pic/ARG/5642~Singing-Butler-Posters.jpg u mnie coś w ten deseń musze jeszcze sprawdzić tego gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 trawka, trawkąale ogrodzenie to ty masz chyba najładniejsze jakie tu na forum widziałam...w każdym razie z pierwszej 10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts