efilo 19.05.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 a do tego jakie praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ogrodzenie faktycznie super, a placki ... jak placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 trawka, trawką ale ogrodzenie to ty masz chyba najładniejsze jakie tu na forum widziałam... w każdym razie z pierwszej 10...normalnie spuchnę zara z dumy Efi, żebyś wiedziała, że praktyczne, można usiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 19.05.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam ! Paniiiiiiiiiiii jaki trawnik piękny macie Ale on urośnie jeszcze ździebko co A Twoje ogrodzenie to przy moich sąsiadach (ciekawskich bardzo ) byłoby git ! Bardzo mi się podoba. Ps. Dziewczyny, nie macie jakiegoś sposobu na wścibskich sąsiadów (takiego bez rozlewu krwi)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 trawka, trawką ale ogrodzenie to ty masz chyba najładniejsze jakie tu na forum widziałam... w każdym razie z pierwszej 10... musi być najdalej dziewiąte, bo 10 jest moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ps. Dziewczyny, nie macie jakiegoś sposobu na wścibskich sąsiadów (takiego bez rozlewu krwi)???Uśmiech na twarzy i sarkazm w głosie Jak mnie mój ukochany boss pyta o coś czego nie musi wiedzieć to zawsze z uśmiechem w głosie i na twarzy odpowiadam: A dlaczego chcesz to wiedzieć Za pierwszym razem go zatkało, spytal drugi raz, dostał idento odp i jakoś już stara się nie zadawać durnych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 19.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ps. Dziewczyny, nie macie jakiegoś sposobu na wścibskich sąsiadów (takiego bez rozlewu krwi)???Uśmiech na twarzy i sarkazm w głosie Jak mnie mój ukochany boss pyta o coś czego nie musi wiedzieć to zawsze z uśmiechem w głosie i na twarzy odpowiadam: A dlaczego chcesz to wiedzieć Za pierwszym razem go zatkało, spytal drugi raz, dostał idento odp i jakoś już stara się nie zadawać durnych pytań Dzieki Kasia! A co w sytuacji gdy mi włazi nieproszony do mojego nowobudowanego domu i wszystko BARDZO DOKŁADNIE ogląda. Ja w muzeum taka uważna nie jestem jak on u mnie w domu wyprosić gnoja, ale jak? , (dużo starszy ode mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 daj mu w morde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 19.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 daj mu w morde niestety, biję baaaaaaaaardzo mocno i celnie zawsze jakoś sobie życiowo radzę , ale do tego gościa i jego rodziny nie mam siły (to już zupełnie poważnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.05.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ja bym jakas atrape alarmu zalozyla i jak wejdzie wlaczyla syrena (bedac w ukryciu) wystraszy sie i nie wlezie potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja nie robię problemu z podglądactwa. A niech sobie patrzą, co mi tam. Przynajmniej mam darmowy dozór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 19.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mayland, super , że masz takie luzackie podejście, ale ja nikomu nie włażę z buciorami w prywatne życie i od innych tego właśnie wymagam nie cierpię wścibskich ludzi anja, pomysł z syreną-atrapą super, pogadam z mężem co się da zrobić , a niech gościa z butow wydrze... (tylko najpierw muszę ogrodzenie zrobić, ale to już niedługo, niedługo ) kasia, to mówisz , zeby jednak bić , hm, pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A gdzie Kaśka Aaaaa ... już wiem, u Veruni, nad kretem się pastwią Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A gdzie Kaśka Aaaaa ... już wiem, u Veruni, nad kretem się pastwią Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A gdzie Kaśka Aaaaa ... już wiem, u Veruni, nad kretem się pastwią Witanko Z jęzorem Do starszej pani A fe!!!! http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11877_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 placki zarosły trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Cześć Kasiu! Jak tam trawka - rośnie w siłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 przyszlam sie przywitac i posluchac jak trawa szumi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 przyszlam sie przywitac i posluchac jak trawa szumi.... ja tylko żeby Kaska na drugiej stronie się nie szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kasia nawet jak nie zarosły to nie masz się co wstydzić. Wyłaź z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts