Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i co, siędzą se baby na kasicowym tarasie, żłopią kawę i obgaduja cała resztę i żadna nawet nie pozdrowi tych co z drugiej strony kompa :roll: :( :wink:
pozdrawia pozdrawia :D :D :D

było mi bardzo miło gościć (wg kolejności przyjazdu) Wunia z przychówkiem, Efi z przychówkiem i lubym, no i Maryś :D

Żałujta, że Was nie było :p

Nawet na tarasie udało się chwilę posiedzieć :p

o Ty cholero

myślałam że będę pierwsza :lol: :lol: :lol:

dzięki wielkie za gościnę. było bosko. jak zwykle zresztą. wermut smakował wyśmienicie. sałatki to bym w całości sama zjadła gdyby nie to że nie wypada :lol: zosia oczywiście wniebowzięta. zuzia ją oczarowała :D trzymam kciuki za jej jedynkę. jak tak dalej ją będzie miętolić to jeszcze tej nocy wróżka będzie w pogotowiu :wink:

Myślisz że Kaśka im zrobiła w końcu kawę? :wink: :lol:

Kompa pewnei nie włączyła bo prądu szkoda :p :wink: :lol: :lol:

hahahha, bardzo śmieszne :p :p :p :lol:

Zrobiłam, nawet potem herbaty dorabiałam :roll:

I nawet zmywarkę włączyłam, niech strace :lol:

herbata to dla nas - żebyś maylandziu widziała minę kaśki jak spytała co chcemy pić i usłyszała o herbacie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No i co, siędzą se baby na kasicowym tarasie, żłopią kawę i obgaduja cała resztę i żadna nawet nie pozdrowi tych co z drugiej strony kompa :roll: :( :wink:
pozdrawia pozdrawia :D :D :D

było mi bardzo miło gościć (wg kolejności przyjazdu) Wunia z przychówkiem, Efi z przychówkiem i lubym, no i Maryś :D

Żałujta, że Was nie było :p

Nawet na tarasie udało się chwilę posiedzieć :p

No nie mogę :o Wpuściłaś Je :o To ci szczęściary :D :D

dobry z wieczora

więc po pierwsze Kasia nie dość że kawy zrobiła i to z mleczkiem to jezcze syropku amaretto dolała :wink: a sałatki to Efi miała by problem sama zjeść bo podzielić by się musiała zwłaszcza tą z łososiem nawet mi koperek nie przeszkadzał specjalnie :lol: :lol: :lol: a potem jeszcze i herbatki dorobiła :lol: nie mówcie że skąpa :lol: :lol: :lol:

kolorek w pokoiku po przemalowaniu bardzo ładny jasny ale ciepły :D

taras pięknisty nic dziwnego że Kasia się na nim wyleguje intensywnie z takim widokiem :lol: i mebelki wygodniaste jak marzenie :D

ucałuj Zuziaczka i pogratuluj wypadniętego ząbka bya taka szczęśliwa że wyleci i kochana z Niej pieszczoszka i wspaniale się bawiła z Piotrusiem :D