mayland 31.05.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Myślisz że Kaśka im zrobiła w końcu kawę? Kompa pewnei nie włączyła bo prądu szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Myślisz że Kaśka im zrobiła w końcu kawę? Kompa pewnei nie włączyła bo prądu szkoda Aaaaa, no tak, to som usprawiedliwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No i co, siędzą se baby na kasicowym tarasie, żłopią kawę i obgaduja cała resztę i żadna nawet nie pozdrowi tych co z drugiej strony kompa pozdrawia pozdrawia było mi bardzo miło gościć (wg kolejności przyjazdu) Wunia z przychówkiem, Efi z przychówkiem i lubym, no i Maryś Żałujta, że Was nie było Nawet na tarasie udało się chwilę posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Myślisz że Kaśka im zrobiła w końcu kawę? Kompa pewnei nie włączyła bo prądu szkoda hahahha, bardzo śmieszne Zrobiłam, nawet potem herbaty dorabiałam I nawet zmywarkę włączyłam, niech strace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 o Ty cholero myślałam że będę pierwsza dzięki wielkie za gościnę. było bosko. jak zwykle zresztą. wermut smakował wyśmienicie. sałatki to bym w całości sama zjadła gdyby nie to że nie wypada zosia oczywiście wniebowzięta. zuzia ją oczarowała trzymam kciuki za jej jedynkę. jak tak dalej ją będzie miętolić to jeszcze tej nocy wróżka będzie w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Myślisz że Kaśka im zrobiła w końcu kawę? Kompa pewnei nie włączyła bo prądu szkoda hahahha, bardzo śmieszne Zrobiłam, nawet potem herbaty dorabiałam I nawet zmywarkę włączyłam, niech strace herbata to dla nas - żebyś maylandziu widziała minę kaśki jak spytała co chcemy pić i usłyszała o herbacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, i bym zapomniała o najważniejszym!!!!!!!!!!!!!!! Maryś przywiozła mi prezent!!!!!!!! Ale jaki!!! Drzewko, przepiękną wiśnię japońską szczepioną na pniu Niestety, photobucket szwankuje i nie wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No Marys musi zdradzic zrodlo swoich zakupow, ja dostalam pieknego rododendrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No i co, siędzą se baby na kasicowym tarasie, żłopią kawę i obgaduja cała resztę i żadna nawet nie pozdrowi tych co z drugiej strony kompa pozdrawia pozdrawia było mi bardzo miło gościć (wg kolejności przyjazdu) Wunia z przychówkiem, Efi z przychówkiem i lubym, no i Maryś Żałujta, że Was nie było Nawet na tarasie udało się chwilę posiedzieć No nie mogę Wpuściłaś Je To ci szczęściary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 już się nie buntuje wklejam http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom089.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom090.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No nie mogę Wpuściłaś Je To ci szczęściary No tak na chwilę, wiesz, niech se posiedzą nieee, póki swoich nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No nie mogę Wpuściłaś Je To ci szczęściary No tak na chwilę, wiesz, niech se posiedzą nieee, póki swoich nie mają Masz dobre serduszko Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Brazunia, najlepsze, najlepsze A tak chyba będzie wykglądać jak zakwitnie o ile dobrze znalazłam http://www.sadowniczy.pl/data/gfx/pictures/large/3/0/3103_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ładna jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Zęba juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No to szykuj kase mamuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No to szykuj kase mamuska no popadnę w koszta!! Dzień Dziecka, wróżka zębuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Nie ma letko to odwiedziny to dzien dziecka same koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Nie ma letko to odwiedziny tu dzien dziecka no mówię ci przekichane i jeszcze ten ząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dobry z wieczora więc po pierwsze Kasia nie dość że kawy zrobiła i to z mleczkiem to jezcze syropku amaretto dolała a sałatki to Efi miała by problem sama zjeść bo podzielić by się musiała zwłaszcza tą z łososiem nawet mi koperek nie przeszkadzał specjalnie a potem jeszcze i herbatki dorobiła nie mówcie że skąpa kolorek w pokoiku po przemalowaniu bardzo ładny jasny ale ciepły taras pięknisty nic dziwnego że Kasia się na nim wyleguje intensywnie z takim widokiem i mebelki wygodniaste jak marzenie ucałuj Zuziaczka i pogratuluj wypadniętego ząbka bya taka szczęśliwa że wyleci i kochana z Niej pieszczoszka i wspaniale się bawiła z Piotrusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts