Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dawaj czym predzej przepisy na salatki cobym sie poczula jak bym z Wami byla :)
nie ma letko, musisz przyjechać :)

A przepisy sa proste jak budowa cepa.

Już je kiedyś podawałam :roll:

Łosoś wędzony na zimno (25dkg,) do tego 1 duze lub 2 małe awokado, sok z połowki cytryny, przyprawa magi i koperek :) Łososia i awokado rozdrobnić i wymieszać.

Druga to: sałata lodowa, Apetina feta. suszone pomidory w oleju, czerwona fasola z puszki, czerwona cebula. Do tego olej (moze być z tych pomidorów) i nakrętka octu balsamicznego. Sałatę, pomidory, fetę i cebulę pokroić . Wszystko wymieszać z olejem/oliwą i octem. Smacznego :D

W końcu i ja doczłapałam...! :wink:

Kasieńko ja również bardzo serdecznie dziękuję za wspaniałą gościnę! 8)

Ne wiem czym jestem bardziej zachwycona: przepięknym domkiem, sałatkami czy Twoją rozkoszną Zuzanką..?! :roll: :wink:

Dziewczyny bardzo miło było Was znowu zobaczyć - mam nadzieję, że już niedługo powtórzymy to u mnie! 8)

Kasiu a jeśli chodzi o drzewko to powinno wyglądać w przyszłości tak:

http://www.gardensandplants.com/images/plants/Prunus%20serrulata%20Kiku-Shidare-Zakura.jpg

Sama mam taką wiśnię zaplanowaną w ogrodzie:

http://img190.imageshack.us/img190/8837/kardaczwizualizacjaogro.jpg

No i co, siędzą se baby na kasicowym tarasie, żłopią kawę i obgaduja cała resztę i żadna nawet nie pozdrowi tych co z drugiej strony kompa :roll: :( :wink:
pozdrawia pozdrawia :D :D :D

było mi bardzo miło gościć (wg kolejności przyjazdu) Wunia z przychówkiem, Efi z przychówkiem i lubym, no i Maryś :D

Żałujta, że Was nie było :p

Nawet na tarasie udało się chwilę posiedzieć :p

a placki .......... podeptane :roll: :wink:

placki się mają na zaniku :D

grzecznie za namową gospodyni zbezcześciłyśmy trawnik. 8)

a co do szkółek to ja się wczoraj zgadałam z moim wujkiem. okazało się że ma szkółkę u siebie w nadleśnictwie. dostaliśmy zaproszenie na zakupy i doradztwo :)

maryś, ja też się chętnie przejadę. tylko.... później - tak na jesień.

no cóż, ja niestety narzekam na niedobory. tzn na razie jeszcze za mało zrobione żeby konto świeciło pustkami ale mam zrobioną symulację do końca i wiem że mi nie starczy. na szczęście nasadzenia na ogrodzenie to w moim przypadku koszt ok. 1500 zł więc jakoś mam nadzieję się uda to upchnąć

maryś, ja też się chętnie przejadę. tylko.... później - tak na jesień.

Nie ma sprawy, tylko wygodne buty trzeba założyć, bo jest troszkę chodzenia... :roll:

Nawet sobie ostatnio pomyślałam, że meleksami powinno się tam jeździć, bo po wizycie tam jestem wypluta na maksa, szczególnie jak o czymś zapomnę i biegam w kółko.... :-? :roll:

Efilo dalej myślisz o Lawsonach na żywopłot czy zmieniła Ci się koncepcja..?