markoto 31.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dawaj czym predzej przepisy na salatki cobym sie poczula jak bym z Wami byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dawaj czym predzej przepisy na salatki cobym sie poczula jak bym z Wami byla nie ma letko, musisz przyjechać A przepisy sa proste jak budowa cepa. Już je kiedyś podawałam Łosoś wędzony na zimno (25dkg,) do tego 1 duze lub 2 małe awokado, sok z połowki cytryny, przyprawa magi i koperek Łososia i awokado rozdrobnić i wymieszać. Druga to: sałata lodowa, Apetina feta. suszone pomidory w oleju, czerwona fasola z puszki, czerwona cebula. Do tego olej (moze być z tych pomidorów) i nakrętka octu balsamicznego. Sałatę, pomidory, fetę i cebulę pokroić . Wszystko wymieszać z olejem/oliwą i octem. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 obie sałatki pyszne a łososiowa wręcz obrzydliwie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Zapisane, tylko musze skladnikow wymyslnych poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Martuś one nie tyle wymyślne ile kosztowne zwłaszcza łosoś bo generalnie to w każdym sklepie do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Jasne avocado i suszone pomidory kupie nawet w biedronce musze pojsc na miasto dopiero a to oznacza wymyslne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 W końcu i ja doczłapałam...! Kasieńko ja również bardzo serdecznie dziękuję za wspaniałą gościnę! Ne wiem czym jestem bardziej zachwycona: przepięknym domkiem, sałatkami czy Twoją rozkoszną Zuzanką..?! Dziewczyny bardzo miło było Was znowu zobaczyć - mam nadzieję, że już niedługo powtórzymy to u mnie! Kasiu a jeśli chodzi o drzewko to powinno wyglądać w przyszłości tak: http://www.gardensandplants.com/images/plants/Prunus%20serrulata%20Kiku-Shidare-Zakura.jpg Sama mam taką wiśnię zaplanowaną w ogrodzie: http://img190.imageshack.us/img190/8837/kardaczwizualizacjaogro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Zdradz Marys gdzie sie zaopatrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Markotko mam świetną szkółkę niedaleko mnie na granicy Katowic i Mysłowic - musisz do mnie przyjechać, to Cię tam zabiorę! Ale od razu zarezerwuj sobie duuużo czasu, bo tak się nie da wpaść na 5 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 To chyba jednak szybko sie tam nie wybiore nie ,ze nie chce cie odwiedzic ale , ze jak na krotko nie da sie tam przybyc to i z pustymi rekami sie nie wychodzi [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Oj Kochana, stamtąd możesz tylko z pustym portfelem..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No i co, siędzą se baby na kasicowym tarasie, żłopią kawę i obgaduja cała resztę i żadna nawet nie pozdrowi tych co z drugiej strony kompa pozdrawia pozdrawia było mi bardzo miło gościć (wg kolejności przyjazdu) Wunia z przychówkiem, Efi z przychówkiem i lubym, no i Maryś Żałujta, że Was nie było Nawet na tarasie udało się chwilę posiedzieć a placki .......... podeptane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 placki się mają na zaniku grzecznie za namową gospodyni zbezcześciłyśmy trawnik. a co do szkółek to ja się wczoraj zgadałam z moim wujkiem. okazało się że ma szkółkę u siebie w nadleśnictwie. dostaliśmy zaproszenie na zakupy i doradztwo maryś, ja też się chętnie przejadę. tylko.... później - tak na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dzień dobry Anusia ja do Ciebie to póki co w gości szkółki unikam bo po co sobie serce łamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No ja tez raczej na jesien, wtedy bede juz wiedziala na czyms stoje finansowo oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 mi raczej chodzi o to żeby nie sadzić w lato. może wrzesień byłby już ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja pisalam oczywiscie tylko o sobie , wierze, ze inni stoja lepiej finansowo a nie ledwo dysza i slysza oddech za plecami ostatniej zlotowki z konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no cóż, ja niestety narzekam na niedobory. tzn na razie jeszcze za mało zrobione żeby konto świeciło pustkami ale mam zrobioną symulację do końca i wiem że mi nie starczy. na szczęście nasadzenia na ogrodzenie to w moim przypadku koszt ok. 1500 zł więc jakoś mam nadzieję się uda to upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 maryś, ja też się chętnie przejadę. tylko.... później - tak na jesień. Nie ma sprawy, tylko wygodne buty trzeba założyć, bo jest troszkę chodzenia... Nawet sobie ostatnio pomyślałam, że meleksami powinno się tam jeździć, bo po wizycie tam jestem wypluta na maksa, szczególnie jak o czymś zapomnę i biegam w kółko.... Efilo dalej myślisz o Lawsonach na żywopłot czy zmieniła Ci się koncepcja..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 zobaczymy jeszcze wujek nas namawia co by z nich zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts