efilo 02.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kasiu skomentuje ten post z otchłani: nie podoba mi się za bardzo może mi się nie podobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kasiu skomentuje ten post z otchłani: nie podoba mi się za bardzo może mi się nie podobać? no pewnei, ze może. A konkretnie co ci się nei podoba, do jasnej ciasnej, musze się na coś zdecydować Doradź coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wygląda jak zbita z palet jak konstrukcja tymczasowa - szopka na czas budowy przykryta papą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wpadam i wypadam, nie wiem co się ma podobać a co nie... jak zwykle nastukałyście tyle, ze nie da się nadrobić, więc pomalutku przez was wypadam z obiegu ale pozdrawiam z mojego tarasiku słonecznego gdzie wygrzewam swoje schaby po chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Irma trzymaj się cieplutko w tym swoim luksusie. a temat do podobania jest w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kasiuja bym wolała coś w ten deseń http://www.tartak.com.pl/galeria/stolarskie/d_drewutnia1.jpg albo takie http://www.epm.boo.pl/boa_man/DREWUTNIA%203X2X1%20-%201.jpg albo jeszcze lepiej takie http://bjkk1.w.interia.pl/drewutnia.jpg Sorki za wielkość - nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wygląda jak zbita z palet jak konstrukcja tymczasowa - szopka na czas budowy przykryta papą no widzisz, a ja myślałam, że będzie pasować do moich ogrodzeniowych desek Choć ten daszek to jest średnio wykończony, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wpadam i wypadam, nie wiem co się ma podobać a co nie... jak zwykle nastukałyście tyle, ze nie da się nadrobić, więc pomalutku przez was wypadam z obiegu ale pozdrawiam z mojego tarasiku słonecznego gdzie wygrzewam swoje schaby po chorobieprzez nas, przez naaaaassssss A Ty myślisz, że my za Tobą to nie tęsknimy?????????? To przez ten Twój zakichany NET Załatwiaj go szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wiesz... może jak to będzie pomalowane jak te Twoje i na dodatek będzie wypełnione drewnem to może będzie pasować. ale jakoś takie z kratką mi się lepiej widzą. nawet sobie taką w głowie wymyśliłam zanim znalazłam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 rozumiem że nie podoba Ci się kratka? jakoś to przeżyję. i tak mi się u Ciebie będzie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 rozumiem że nie podoba Ci się kratka? jakoś to przeżyję. i tak mi się u Ciebie będzie podobać zdecydowanie wolę linie, paski od kratki No toś my se doradziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no to może ja Was pogodzę może wystarczą same proste słupki przykryte ładnym daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Chciałam się tak trochę podlansować i zrobić takie ładne zdjecia jak Maylandzia, fakt, trzeba mieć ładne wnętrza, ale pomyślałam, że może moje na zdjeciach też ładnie wyjdą Niestety, nawet lepszy aparat i porządna lampa nie pomogły Nie umiem robić zdjęć i mam do chrzanu wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wpadam i wypadam, nie wiem co się ma podobać a co nie... jak zwykle nastukałyście tyle, ze nie da się nadrobić, więc pomalutku przez was wypadam z obiegu ale pozdrawiam z mojego tarasiku słonecznego gdzie wygrzewam swoje schaby po chorobieprzez nas, przez naaaaassssss A Ty myślisz, że my za Tobą to nie tęsknimy?????????? To przez ten Twój zakichany NET Załatwiaj go szybko na razie czekam, żeby móc się zameldować ale w koncu ten net dostanę, tylko pewnie już do tego czasu o mnie zapomnicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tylko pewnie już do tego czasu o mnie zapomnicie niedoczekanie twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pierniczysz głupoty Kaśka Bierza aparat i na podłogę, potem skacz na stołki, potem wstaw pożyczone lampy i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 łoooooooooo takie cóś http://www.drewno-mal.pl/IMG%20NORMAL/drewutnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pierniczysz głupoty Kaśka Bierza aparat i na podłogę, potem skacz na stołki, potem wstaw pożyczone lampy i będzie git Dziewczyno!! Ja mam wypasiony aparat i jeszcze bardziej wypasioną lampę!!! Pelen profesjonalizm, serio bez ściemy. No ale co ja zrobię, że mi się NIE PODOBA zaraz wkleję to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tylko pewnie już do tego czasu o mnie zapomnicie niedoczekanie twoje taaaaaaaa mhk też myslała, ze stąd mozna sobie zniknać i zapomnimy. A to sie tak nie da. Za miesiac, dwa ale za uszy wyciagniemy do raportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a w tym wrednie długim adresie jest nawet instrukcja budowy prostej drewutni http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/drewno_na_zapas_duze_1.jpg&imgrefurl=http://www.wymarzonyogrod.pl/1216_1884.htm&usg=__FI0qbH9LOkNat7ee-LNjaPWWJis=&h=265&w=500&sz=98&hl=pl&start=47&um=1&tbnid=b93nJiW-UIr8zM:&tbnh=69&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Ddrewutnia%26ndsp%3D21%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D42%26um%3D1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts