efilo 02.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kaśka udowadniaj chętnie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 rozumiem że nie podoba Ci się kratka? jakoś to przeżyję. i tak mi się u Ciebie będzie podobać zdecydowanie wolę linie, paski od kratki No toś my se doradziły. to może szersze te deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 rozumiem że nie podoba Ci się kratka? jakoś to przeżyję. i tak mi się u Ciebie będzie podobać zdecydowanie wolę linie, paski od kratki No toś my se doradziły. to może szersze te deski?no może masz rację taka ujdzie?? http://www.kornalski.com/drew7/Drew7m3_04.jpg kolor inny ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kaśka udowadniaj chętnie pooglądam hahahah zaraz wklęję do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 BOMBA!! jak dla mnie miodzio. zdecydowanie odbiega od paleciakowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 już są, bez sensu no nie podoba mi się, może to tak jak ze mną?? na żywo jestem zjawiskowo piękną( tak tak, ) a na zdjęciach jak mały koszmarek wychodzę Jednym słowem zero fotogeniczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 BOMBA!! jak dla mnie miodzio. zdecydowanie odbiega od paleciakowej no to dobrze bo to ten sam producent, tylko wkleiłam taką sosnową, żeby było wiadomo, że to do malowania ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kaśka udowadniaj chętnie pooglądam hahahah zaraz wklęję do albumu znowu będę zgadywać hasło aż mnie zablokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 już są, bez sensu no nie podoba mi się, może to tak jak ze mną?? na żywo jestem zjawiskowo piękną( tak tak, ) a na zdjęciach jak mały koszmarek wychodzę Jednym słowem zero fotogeniczności Będę do bólu szczera w rzeczywistości jest sto razy ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kasia czy ta donica w ktorej stoi roza tez jest z ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kaśka, zdjęcia za ciemne wyszły bo kierujesz aparat na odsłoniete okno. Zasłoń okna roletami i zapal wszystkie światła jak radzi mayland No i większy format proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kasia czy ta donica w ktorej stoi roza tez jest z ikei?Tak jest Oleandry też w Ikeowskich doniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kasia kiedyś marekmarian obiecywał że zapoda małą szkółkę fotografowania pomieszczeń wraz z obróbką tych zdjęć co by wyglądały jak z foldera. trzebaby go przydusić o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Efi niestety masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kaśka, zdjęcia za ciemne wyszły bo kierujesz aparat na odsłoniete okno. Zasłoń okna roletami i zapal wszystkie światła jak radzi mayland No i większy format proszęAle lampy ni ekieruję na okno Lampa za radą Amberci jest skierowana w górę Jedny wyszły dobre, drugie nieee A co do formatu to to juz jest chyba największy, taki, żeby nie rozwał ekranu spróbuję tak jak mówisz, opuszczę rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 rozwalał ekranu? u mnie zajmuje jedną dziesiąta i to przychylnie mówiąc. ledwo widać co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kasia kiedyś marekmarian obiecywał że zapoda małą szkółkę fotografowania pomieszczeń wraz z obróbką tych zdjęć co by wyglądały jak z foldera. trzebaby go przydusić o to no ja już się raz upomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to teraz czas na mnie idę na polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy044.jpgno nie wiem czy to lepsze http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy045.jpgmoże tu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Iiiiiiitam, jakaś słaba ta lampa A może na statywie z długim czasem naświetlania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts