kaśka maciej 02.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Iiiiiiitam, jakaś słaba ta lampa A może na statywie z długim czasem naświetlania nie słaba, nie słaba nie na statywie tylko nie mam pewności co do naświetlania no nic, poddaję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To zdjęcie łazienki....z pralką Myślałam, że masz kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Moja rada jest taka: zanim cpykniesz to pomyśl nad tym co ma byc na zdjęciu. Co chcesz sfotografować. Moze warto robić zdjecia poszczególnych części. Wtedy lepiej wychodzą w zblizeniach. Może warto podkreślić, pokazać jakiś szczegół np. wykończenia. Wtedy uważaj aby inne niepotrzebne rzeczy nie zawaliły kadru np. pół zdjecia podłogi lub sufitu. Czasem wystarczy obiektyw dać milimetr w drugą stronę a na zdjeciu nie bedzie juz widać np. niedekoracyjnej kratki wentylacyjnej. Można tak pisać ale chyba wiesz o co mi chodzi. Zastanów się, wymyśl sobie zdjecie i potem zrób kilka takich samych zdjeć. Któreś będzie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dokładnie to samo miałam napisać. zrób zdjęcia detali, np. czerwonych na półce w łazience poza tym zdjęcia całego pomieszczenia, zwłaszcza jak robisz z góry lub z dołu są skazane na porażkę chyba że potrafisz je obrobić i wyprostować perspektywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 rozumiem że nie podoba Ci się kratka? jakoś to przeżyję. i tak mi się u Ciebie będzie podobać zdecydowanie wolę linie, paski od kratki No toś my se doradziły. to może szersze te deski?no może masz rację taka ujdzie?? http://www.kornalski.com/drew7/Drew7m3_04.jpg kolor inny ofkors ta jest luks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy053.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy050.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy056.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy057.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy058.jpg a te mogą być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 oooooooooooo skupiłas się świetne! róże też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 oooooooooooo skupiłas się świetne! róże też bo było na czym obawiam się, że to wszystko na czym mogę się skupić w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Była pani od trawnika, w sprawie placków Otóż pani sie zarzeka, że to zarośnie, aleeeeeee ponieważ miałam minę kretyna albo czegoś w tym rodzaju i w przyszłym tygodniu jeszcze raz dosieją mieszankę w te placki. No i powiedziała, że KONIECZNIE trzeba już skosić no wszystko fajnie, tylko nie mamy póki co czym Jakie kosiarki polecacie?? Tylko nie polecajcie mi traktorka, bo ani środków, ani powierzchni u mnie nie ma na traktorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aha, no i w kwestii chwastów, co to jest u mnie pod dostatkiem w tejże trawie, to pani powiedziała, ze po 2-3 koszeniach śladu po nich nie będzie. A Kasia jak dziecko: A jak zostaną to co??? Pani miała mnie dość Ale zapewniła, że osobiście przyjdzie je wyplewić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a ja się tak starałam usunąć wszystkie ja się na kosiarkach nie znam. może tą co sama kosi a chcesz z kablem czy spalinową? bo te akumulatorowe to podobno strasznie słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a ja się tak starałam usunąć wszystkie ja się na kosiarkach nie znam. może tą co sama kosi a chcesz z kablem czy spalinową? bo te akumulatorowe to podobno strasznie słabemąż wybrał jakąś spalinową, mówi mi, że bardzo ładnie wygląda Własnie ma po nią jechać o tak wygląda http://www.ksylon.pl/_var/gfx/ebc1b884b50642e5e1f2eebdfd4973cd.jpg Moc 4,5KM, 5 stopni koszenia, mieli/zbiera taka sama co sama kosi kosztuje 500zł więcej, a ta już tania nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ta co sama kosi ma ten minus że rozrzuca trawę na trawnik. wygląda całkiem całkiem. zobaczcie jak się ściąga kosz bo w sumie w koszeniu najbardziej wkurzające jest jak skosisz po czym pół trawy z pojemnika wypadnie na trawnik podczas szamotaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzień dobry ładnie wygląda a ile kosztuje że niedyskretna będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a ja się tak starałam usunąć wszystkie ja się na kosiarkach nie znam. może tą co sama kosi a chcesz z kablem czy spalinową? bo te akumulatorowe to podobno strasznie słabemąż wybrał jakąś spalinową, mówi mi, że bardzo ładnie wygląda Własnie ma po nią jechać o tak wygląda http://www.ksylon.pl/_var/gfx/ebc1b884b50642e5e1f2eebdfd4973cd.jpg Moc 4,5KM, 5 stopni koszenia, mieli/zbiera taka sama co sama kosi kosztuje 500zł więcej, a ta już tania nie jest A z napędem na koła jest? Kupilismy bardzo podobną , tylko silnik większy i większe tylnie koła. Ale ja mam więcej koszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzień dobry ładnie wygląda a ile kosztuje że niedyskretna będę 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A z napędem na koła jest? Kupilismy bardzo podobną , tylko silnik większy i większe tylnie koła. Ale ja mam więcej koszenia hmmm, nie wiem czy ma napęd tylko takie coś znalazłam na stronie: łożyskowane koła, wytrzymała stalowa obudowa, składane uchwyty i kosz z miękkiego materiału (łatwiejszy transport i przechowywanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Chodzi o to czy trzeba pchac czy sama jedzie a ty tylko kierujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Sprawdzialam, nie ma napedu, ta za 1500 ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 eh czemu dobre musi tyle kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts