braza 04.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jamles, koza będzie, okey, ale to Ty będziesz ją za te cycki ciągnął!!! Nawet jeszcze nie rozpatrywałam cen tych traktorków, jakoś mi tak niespieszno do ich poznania Narazie sąsiad się nie buntuje, więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Brazulka a Ty co nudzić się będziesz raz dwa kozę wydoisz i po krzyku traktorki to tak w okolicach 4 i w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Skoro to takie proste, to odstepuję Tobie tę przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Brazuś krowa ma 4 cycki koza tylko dwa więc to połowa roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To do dzieła Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no jak się krowę doi to wiem to i może z kozą by poszło tylko ponoć twardsze cycki ma to więcej siły potrzeba ale spoko z nudów byś doiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no jak się krowę doi to wiem to i może z kozą by poszło tylko ponoć twardsze cycki ma to więcej siły potrzeba ale spoko z nudów byś doiła a skad Ty takie rzeczy wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Pooglądałam kuchnię Ani, zdjęcia Maylandzi i parę innych ładnych domów i już chce remontu u siebie No już mi się przestało podobać Dobrze, że chociaż w uczuciach jestem stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Pooglądałam kuchnię Ani, zdjęcia Maylandzi i parę innych ładnych domów i już chce remontu u siebie No już mi się przestało podobać Dobrze, że chociaż w uczuciach jestem stała Ty, nie grzesz, dziewczyno, chata jak malowana, a ta wybrzydza A tak w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kaśka kokietujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Pooglądałam kuchnię Ani, zdjęcia Maylandzi i parę innych ładnych domów i już chce remontu u siebie No już mi się przestało podobać Dobrze, że chociaż w uczuciach jestem stała Przecież to normalne!!!! Mnóstwo ludzi tak ma, że u innych bardziej im się podoba niż własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Pooglądałam kuchnię Ani, zdjęcia Maylandzi i parę innych ładnych domów i już chce remontu u siebie No już mi się przestało podobać Dobrze, że chociaż w uczuciach jestem stała Przecież to normalne!!!! Mnóstwo ludzi tak ma, że u innych bardziej im się podoba niż własne tak to jest Kaska nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam calosci domu wykonczonego przepieknie, ja w swoim jak w kawalerce bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dziewczyny, no co ja bym bez Was zrobiła Mam przepięknie i tej wersji muszę sie trzymać ( bo inaczej chłop się ze mną chyba rozwiedzie ) Co prawda mogę być pewna jedynie opini Ani, bo widziała na oczy własne. Reszta tylko ze zdjęć, a jak wiadomo wszem i wobec nie mam bladego pojęcia jak je robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dziewczyny, no co ja bym bez Was zrobiła Mam przepięknie i tej wersji muszę sie trzymać ( bo inaczej chłop się ze mną chyba rozwiedzie ) Co prawda mogę być pewna jedynie opini Ani, bo widziała na oczy własne. Reszta tylko ze zdjęć, a jak wiadomo wszem i wobec nie mam bladego pojęcia jak je robic nieprawda zdjęcia są ... cud, miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ps. nie słodzę, bo bez humoru dziś jestem słodze tylko przy humorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ps. nie słodzę, bo bez humoru dziś jestem słodze tylko przy humorze dobra dobra a bez humoru bo co się stało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ps. nie słodzę, bo bez humoru dziś jestem słodze tylko przy humorze dobra dobra a bez humoru bo co się stało??? stresa mam czy z tą całą zawierucha budowlana zdążę choć do września... anja, to mnie o całe lata świetlne wyprzedziła a najbardziej to sie o ta cholerną elewację boję, czy uda mi sie trafić na Twój kolor(zaiste ten jest debeściarski) czasu do szukania mam niewiele , bo mnie komunia syna zupełnie z rytmu wybiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a najbardziej to sie o ta cholerną elewację boję, czy uda mi sie trafić na Twój kolor(zaiste ten jest debeściarski) czasu do szukania mam niewiele , bo mnie komunia syna zupełnie z rytmu wybiła...nie bój nic, moja elewacja to jest zwykły tynk cem-wap, pomalowany farbą elewacyjną. Baza to Nobilit, kolor to pastele z NObilesa chyba 6 lub 9 numer i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a najbardziej to sie o ta cholerną elewację boję, czy uda mi sie trafić na Twój kolor(zaiste ten jest debeściarski) czasu do szukania mam niewiele , bo mnie komunia syna zupełnie z rytmu wybiła...nie bój nic, moja elewacja to jest zwykły tynk cem-wap, pomalowany farbą elewacyjną. Baza to Nobilit, kolor to pastele z NObilesa chyba 6 lub 9 numer i już Kasia, nie osłabiaj mnie, numer DZIEWIĘĆ miało byc! o SZÓSTCE to i mowy wcześniej nie było no tym CHYBA to mnie do reszty rozwaliłaś, jakbym mało rozterek miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a najbardziej to sie o ta cholerną elewację boję, czy uda mi sie trafić na Twój kolor(zaiste ten jest debeściarski) czasu do szukania mam niewiele , bo mnie komunia syna zupełnie z rytmu wybiła...nie bój nic, moja elewacja to jest zwykły tynk cem-wap, pomalowany farbą elewacyjną. Baza to Nobilit, kolor to pastele z NObilesa chyba 6 lub 9 numer i już Kasia, nie osłabiaj mnie, numer DZIEWIĘĆ miało byc! o SZÓSTCE to i mowy wcześniej nie było no tym CHYBA to mnie do reszty rozwaliłaś, jakbym mało rozterek miała to dobrze, 9!!!! na bank!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts