rrmi 13.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Te krzesla czerwone cudne sa Kasia z tym dachem to przejrzyj co wypisali w wycenie. Zaptaj dekarza czy bedzie uzywal wszystkiego co wymienili. Ladnie , ladnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.08.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 No to i ja sie wpisze -poczytalam, poogladalam tak trzymac dalej - niech sie mury pna do gory!!!!!!!!!!!!!!!POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Te krzesla czerwone cudne sa Kasia z tym dachem to przejrzyj co wypisali w wycenie. Zaptaj dekarza czy bedzie uzywal wszystkiego co wymienili. Ladnie , ladnie jest o widzisz, nie pomyślałam o tym coby spytać fachowców, aleeee od czego mam WAS te krzesła to nie jedno widziały i jeszcze nie nie jedno zobaczą no fajnie, że do mnie zajrzałaś rrmi ty również kolakao zapraszam częściej krzeseł jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Kasia ja mam Cie na oku calyn czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Kasia ja mam Cie na oku calyn czas. a miej to może kawy zrobie cy cuś???? albo cię wiśniówką moją częstnę, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 To ja moze tez sie na ta wisniowke na "krzywy ryj" ze tak powiem zalapie, jak jade z radomia na slask to przejezdzam przez zawiercie i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Za pozno na kawe , strarsi ludzie juz spac chodza o tej porze To i ja pojde zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 To ja moze tez sie na ta wisniowke na "krzywy ryj" ze tak powiem zalapie, jak jade z radomia to przejezdzam przez zawiercie i owszem o i koleżanka nawet zorientowana skąd mła a załapuj się a dokąd to przez moje szanowne miasto jeździsz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Za pozno na kawe , strarsi ludzie juz spac chodza o tej porze To i ja pojde zaraz no dobra, next time jakby co, zajmę ci to dobre krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.08.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A ja to krajcowana slazaczka jezdem tzn z urodzenia tylko do rybnika jezdze ostatni raz jechalam miesiac temu, wiec moze nastepnym razem kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A ja to krajcowana slazaczka jezdem tzn z urodzenia tylko do rybnika jezdze ostatni raz jechalam miesiac temu, wiec moze nastepnym razem kto wie noooo, to koniecznie, koniecznie u mnie nawet leżak jest na działce jakby się zeszło więcej gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 No dobra dobra ja moge ten lezak, ale to bedzie mi potrzebny po tej wisniowce juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gratuluję postępów w budowie ... no i zaczynamy Was gonić U nas właśnie bloczki fundamentowe stawiają Tak więc "prawie" jesteśmy na tym samym etapie ( prawie robi wielką różnicę ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gratuluję postępów w budowie ... no i zaczynamy Was gonić U nas właśnie bloczki fundamentowe stawiają Tak więc "prawie" jesteśmy na tym samym etapie ( prawie robi wielką różnicę ... ) matko znowu gonitwa , dwie na jednego, znaczy jedną???? i na dodatek obie z Wielkopolski, Verunia, pozdrówka to gratuluję "prawie" tego samego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kurde niedrogo ten dach Ja tyle samo zapłaciłam za kompletny dach z blachodachówki (330m2 dachu, metalowe rynny, 3 okna) Wogóle to dach kosztuje dużo, chyba najwięcej No i dodam jeszcze, że piękne fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kurde niedrogo ten dach Ja tyle samo zapłaciłam za kompletny dach z blachodachówki (330m2 dachu, metalowe rynny, 3 okna) Wogóle to dach kosztuje dużo, chyba najwięcej No i dodam jeszcze, że piękne fundamenty Hej mayland Za radą rrmi pokazałam naszemu dekarzowi (szczęśliwy traf, ze dziś byliśmy z nim umówieni na zapłacenie zaliczki) wycenę materiałów na dach. Powiedział, że jest w porządku. Dla pewności pojechaliśmy do tej hurtowni i umówiliśmy sie, że gdyby się coś ostało to można zwrócić W sumie to masz rację z tym dachem, ponad 40 tys wyjdzie jak nic Ale cóż, płaczę i płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 po rozładowaniu 8 palet PTH inwestorzy zmęczeni nadmiarem wrażeń wypili drugą kawkę na swojej posesji Oooo, to wy tak sami te palety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 po rozładowaniu 8 palet PTH inwestorzy zmęczeni nadmiarem wrażeń wypili drugą kawkę na swojej posesji Oooo, to wy tak sami te palety? ty wiesz jak nadzór potrafi zmęczyć????????????? teraz dopiero wiem, że moje szefostwo w pracy ma rację, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.08.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Przyszłam pogratulować 9-ki, wyniuchałm ją pewnie dlatego że ja dziś mam swoją 8-kę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Przyszłam pogratulować 9-ki, wyniuchałm ją pewnie dlatego że ja dziś mam swoją 8-kę Pozdrawiam oooo, super wszystkiego naj i następnych jeszcze lepszych lat razem witam cię w moich skromnych progach, tych co to ich jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts