kaśka maciej 30.11.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Tapety które ogladałam to zwykłe, nie ze zdjeć. Szukam ciagle czegoś do pokoju córki glamour To nowy katalog Trendy 2009 Rusch. Piekne zestawienia pasków (rewelacja!) i kwiatów. Kolory: szarości, brązy, kremy, czerwienie i inne bardziej odważne i wyraziste: róże, soczyste zielenie, błękity Do pokrycia całego pokoju to odpada ale jakieś elementy scian jak najbardziej. czy ten katalog jest dostępny gdzieś w necie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Zaraz wklęję zdjęcia w dzienniku Szykujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Kasia super!!! Gratuluje stanu zamkniętego (to jedno okno się nie liczy )!!!! Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Kasia super!!! Gratuluje stanu zamkniętego (to jedno okno się nie liczy )!!!! Fajnie to wygląda Dzięki!!\No w końcu ktoś zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ja też, ja też zauważyłam! Gratulacje, Kasieńka! Mam nadzieję, że dumna i blada inwestorka już od poniedziałku ze zdwojoną energią przystąpi do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Kasia super!!! Gratuluje stanu zamkniętego (to jedno okno się nie liczy )!!!! Fajnie to wygląda Dzięki!!\No w końcu ktoś zauważył Zawsze zauważam aczkolwiek nie zawsze zdążę się szybko wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Zauwazyłam, GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ja też, ja też zauważyłam! Gratulacje, Kasieńka! Mam nadzieję, że dumna i blada inwestorka już od poniedziałku ze zdwojoną energią przystąpi do pracy! hej dps, gdzieś Ty się tak długo podziewała?? rzeczywiście jestem dumna i blada, to drugie w szczególności a to przecież nie koniec robót na ten rok przed nami elektyk i hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 przed nami elektyk i hydraulik Polubisz tych Panów, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 przed nami elektyk i hydraulik Polubisz tych Panów, zobaczysz myślisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 przed nami elektyk i hydraulik Polubisz tych Panów, zobaczysz myślisz?? Pewnie - pozytywne myślenie To będą na pewno mili, solidni i fachowi Panowie przepełnieni jedną myślą - jak najszybciej zrobić w domku Kasi to, co powinni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.12.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Kasiu ogromniaste gratulacje, a domek jest się super, szczególnie to zdjęcie noca mi sie podoba To teraz wykanczanie cię czeka ale mam nadzieję że tylko domu , tego ci zyczę. A prace to naprawde szybciorkiemu was szły, goniłas tych ludzi że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.12.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Kasia, gratuluję !!! fiu fiu .... jeśli liczyć od zalania ław fundamentowych to w 4 miesiące masz stan surowy prawie ( w tym przypadku to nie robi różnicy ) zamknięty . Pięknie. Po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Kasia, gratuluję !!! fiu fiu .... jeśli liczyć od zalania ław fundamentowych to w 4 miesiące masz stan surowy prawie ( w tym przypadku to nie robi różnicy ) zamknięty . Pięknie. Po prostu. No, też nam dziś wyszedł taki czas: 4 miesiące Gdybyśmy zaczęli w kwietniu to ..... Ale nic to, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 No jak pieknie sie zrobilo a to zdjecie w nocnym swietle jest cudne - mi sie podoba bardzooooo - takie troszeczke magiczne I powiedz mi kasienko dlaczego u nas w radomiu oknoplast nie ma w ofercie takich rolet jak u was - no dlaczego - dziura zakichana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.12.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Gratulacje - idziemy głowa w głowę Ja już mam puszki elektryczne w ścianach powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Super , super , super Wyglada na to , ze sie udalo przed mrozami Ciesze sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Kaśka udało się! Bardzo sie cieszę, że to co sobie postanowiliście udało sie zrealizować. Okna wyglądają bardzo ładnie. A dom w tym śneigu nocą rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No jak pieknie sie zrobilo a to zdjecie w nocnym swietle jest cudne - mi sie podoba bardzooooo - takie troszeczke magiczne I powiedz mi kasienko dlaczego u nas w radomiu oknoplast nie ma w ofercie takich rolet jak u was - no dlaczego - dziura zakichana!!! hejka kolako podejrzuję, że dlatego nie ma rolet w oknoplaście u Ciebie, bo oknoplast nie ma rolet w swojej ofercie Nasz lokalny dilerpo prostu na umowę z jakimś producentem rolet i u nich się zamawia wszystko, oni wszystko montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Gratulacje - idziemy głowa w głowę Ja już mam puszki elektryczne w ścianach powodzenia Cześć Daro-_K, fajnie, ze wpadłeś zapraszamy częściej my jeszcze nie mamy puszek elektrycznych dopiero po Świętach mają być, ale za to jednocześnie z hydrauliką i CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts