sierzant36 04.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 aaaaaaa i jeszcze Ci powiem, ze Twoje fotki bardzo pożyteczne są , bo ja się zastanawiam jeszcze jak ten flower w łazience rozmieścić , a wiesz, on juz na tirze z Opoczna jedzie do mnie a tak to sobie zajrzę do Ciebie i widzę i kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 aaaaaaa i jeszcze Ci powiem, ze Twoje fotki bardzo pożyteczne są , bo ja się zastanawiam jeszcze jak ten flower w łazience rozmieścić , a wiesz, on juz na tirze z Opoczna jedzie do mnie a tak to sobie zajrzę do Ciebie i widzę i kombinuję wiem wiem, że są pożyteczne: jak zrobic lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 aaaaaaa i jeszcze Ci powiem, ze Twoje fotki bardzo pożyteczne są , bo ja się zastanawiam jeszcze jak ten flower w łazience rozmieścić , a wiesz, on juz na tirze z Opoczna jedzie do mnie a tak to sobie zajrzę do Ciebie i widzę i kombinuję wiem wiem, że są pożyteczne: jak zrobic lepiej no i udało Ci sie mnie rozbawić, zapewne niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 aaaaaaa i jeszcze Ci powiem, ze Twoje fotki bardzo pożyteczne są , bo ja się zastanawiam jeszcze jak ten flower w łazience rozmieścić , a wiesz, on juz na tirze z Opoczna jedzie do mnie a tak to sobie zajrzę do Ciebie i widzę i kombinuję wiem wiem, że są pożyteczne: jak zrobic lepiej Kasiu no jak Cie dopiescic jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no jak się krowę doi to wiem to i może z kozą by poszło tylko ponoć twardsze cycki ma to więcej siły potrzeba ale spoko z nudów byś doiła a skad Ty takie rzeczy wiesz? bo krowę to doiłam Kasica ja też widziałam na żywca i to nie raz więc nie pitol dopieszczone jak szkatułka na biżuterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No tak, Wuśka jeszcze widziała Ale przeciez zawsze może być lepiej, nieeeeeeee????? I tak będzie następnym razem. Ament!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no paczpani, krowe doila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no paczpani, krowe doila czujesz??? ma sie te umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no cóż ma się te talenta ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kaśka co to za piękna róża na zdjęciach dawno nie byłam to nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No tak, Wuśka jeszcze widziała Ale przeciez zawsze może być lepiej, nieeeeeeee????? I tak będzie następnym razem. Ament!! Weź na wstrzymanie, lepsze jest wrogiem dobrego!!! Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kaśka co to za piękna róża na zdjęciach dawno nie byłam to nic nie wiem moja wlasna osobista w Lidlu kupowana, żeby było śmieszniej Brazunia, no ja wiem, ja wiem.... ale nawet nei wiesz jak mnie korci, żeby coś już zmienić Chłop mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzień dobry Kasia idź do fryzjera najtaniej i najbezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Cześć Kasiu! I jak tam trawka po skoszeniu?! A róże masz przepiękne - mają tyle pąków, że szok! Normalnie cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kaśka o co chodzi z tym remontem, że się tak z głupia frant zapytam ???jest ładnie a kilka korekt i bedzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kaśka o co chodzi z tym remontem, że się tak z głupia frant zapytam ??? jest ładnie a kilka korekt i bedzie super!Kilka korekt powiadasz, hmmm A konkretnie co?? Bo jakoś u siebie to jestem strasznie krytyczna Maryś, wiśnia jutro będzie wsadzona A róża no to aż sama sie dziwię, bo to taka wiesz, z Lidla za jakieś 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kasiu to życzę sobie i Tobie żeby szybko i pięknie rosła!!! A róże naprawdę przefantastyczne, a jak zakwitną to dopiero będzie bajka...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cze Już myślałam, że mnie szerokim łukiem omijasz Cze zgago!!!!!! Gdzie Ty łazisz?????????????? Gdzie jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ja też mówię czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts