wu 06.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 dobry wieczór tutaj to strach powiedzieć cześć żeby zaraz jakąś zgagą w pleecy nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór tutaj to strach powiedzieć cześć żeby zaraz jakąś zgagą w pleecy nie dostać Na zgagę to trzeba zasłużyć Cześć i czołem. W końcu jakaś sensowna pogoda, nadaję z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór tutaj to strach powiedzieć cześć żeby zaraz jakąś zgagą w pleecy nie dostać Na zgagę to trzeba zasłużyć Cześć i czołem. W końcu jakaś sensowna pogoda, nadaję z tarasu moje chmury poszły w Twoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór tutaj to strach powiedzieć cześć żeby zaraz jakąś zgagą w pleecy nie dostać Na zgagę to trzeba zasłużyć Cześć i czołem. W końcu jakaś sensowna pogoda, nadaję z tarasu moje chmury poszły w Twoją stronę ani mi się waż!!! Właśnei zauważyłam, że mi róże zjada jakieś świństwo??? Zielone, to chyba mszyce, niee? Czym pryskać??? No i widzę też, że są takie jakby opajęczynowane........Przędziorek czyżby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 http://www.target.com.pl/produkty/114.html Depesia będzie zła można też czosnkiem wg przepisu DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jamles to żeś se zasrał papiery Szaleje u mnie burza i musiałam się ewakuować z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 o jak dobrze ze mi przypomnieliscie o moich mszycach na rozach, musze spryskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jamles to żeś se zasrał papiery Szaleje u mnie burza i musiałam się ewakuować z tarasu przynajmniej mszyce spłucze i te pajęczyny a i trawę podleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór Kasia jak pajęczynki to pewnie przędziorek kup specyfik na przędziorka to i mszyce powinny po tym paść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzień dobry kasieńko nie daj się robalom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A czy to nie jest tak, że walka z robalami z góry skazana jest może nie na całkowita przegraną, ale na ogromne kompromisy przynajmniej Nie znam się na robalach, stąd moje pytanie!!! ... berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Junior wrócił z Zielonej Szkoły, caly i zdrów, nawet o dziwo dość czysty , z lekka wychudzony Zgubił portfel, ( to akurat nie dziwota) nakupił różnych badziewi i jest szczęśliwy, że wrócił do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Junior wrócił z Zielonej Szkoły, caly i zdrów, nawet o dziwo dość czysty , z lekka wychudzony Zgubił portfel, ( to akurat nie dziwota) nakupił różnych badziewi i jest szczęśliwy, że wrócił do domu Rzeczywiście nie dziwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Junior wrócił z Zielonej Szkoły, caly i zdrów, nawet o dziwo dość czysty , z lekka wychudzony Zgubił portfel, ( to akurat nie dziwota) nakupił różnych badziewi i jest szczęśliwy, że wrócił do domu Rzeczywiście nie dziwota no mówię ci i tak przy tym kręci, że mnie od razu szlag trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Junior wrócił z Zielonej Szkoły, caly i zdrów, nawet o dziwo dość czysty , z lekka wychudzony Zgubił portfel, ( to akurat nie dziwota) nakupił różnych badziewi i jest szczęśliwy, że wrócił do domu Rzeczywiście nie dziwota no mówię ci i tak przy tym kręci, że mnie od razu szlag trafia a mój zawsze czerwony , głowa opuszczona i też kręci choć tak wyglądam wtedy i mówię znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Junior wrócił z Zielonej Szkoły, caly i zdrów, nawet o dziwo dość czysty , z lekka wychudzony Zgubił portfel, ( to akurat nie dziwota) nakupił różnych badziewi i jest szczęśliwy, że wrócił do domu Rzeczywiście nie dziwota no mówię ci i tak przy tym kręci, że mnie od razu szlag trafia a mój zawsze czerwony , głowa opuszczona i też kręci choć tak wyglądam wtedy i mówię znowu? no witaj w klubie mam to samo, ledwo wrócił, a ja już się wścieklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzień dobry Kasica wyrodna matko zamiast się cieszyć że wrócił to Ty Mu awantury urządzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Junior wrócił z Zielonej Szkoły, caly i zdrów, nawet o dziwo dość czysty , z lekka wychudzony Zgubił portfel, ( to akurat nie dziwota) nakupił różnych badziewi i jest szczęśliwy, że wrócił do domu Rzeczywiście nie dziwota no mówię ci i tak przy tym kręci, że mnie od razu szlag trafia a mój zawsze czerwony , głowa opuszczona i też kręci choć tak wyglądam wtedy i mówię znowu? no witaj w klubie mam to samo, ledwo wrócił, a ja już się wścieklam Różne rzeczy mu giną portfel, klapek na basenie, bluza, długopisy, kredki, gumki, zeszyty..ciekawe co tym razem zostawi bo dzisiaj właśnie pojechał na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzień dobry Kasica wyrodna matko zamiast się cieszyć że wrócił to Ty Mu awantury urządzasz Słowem się nie odezwałam, wściekła jestem tak sama dla siebie Miko, mój tradycyjnie gubi pióra, bluzy, i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dobry wieczor ide krasc szare firanki z Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts