kaśka maciej 08.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dobry wieczor ide krasc szare firanki z Twojego dziennikaidź, smaznego Siedzę na tarasie, ptaszki śpiewają, bażanty i kuropatwy co rusz wyskakują z krzaków, kwaity podlane, trawa skoszona ( Bożeee, uwielbiam ten zapach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No i co - czym spryskałaś mszyce? Trafił je szlag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Czytałam o oprysku z sody i ludwika. Podobno wypala mszyce. Ale nie znam proporcji. Żeby tylko róży nie wypaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dziewczyny, nie spryskałam, nie miałam czasu Dziś mój Junior powrócił z Zielonej Szkoły i zszedł się tłum gości na powitanie O ludwiku też słyszałam Zaraz wkleję w dzienniku moje roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no dlugo jeszcze mam czekac na te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Bardzo porszę podziwiać moje cudności ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no dlugo jeszcze mam czekac na te fotkino już już som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ale trawa Kasia a to piekne czerwone to jak sie nazywa? http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy073.jpg no i prosze pamietac o zdjecie tych mocowan paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 pięęęęęknie i wcale nie słodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No jakże się cieszę, ze \Wam się podoba, zwłaszcza, że tymi rencami wszystko zasadziłam (poza trawą rzecz jasna) Ania!!! no przecież to jest celjoza/ celojza?? Od Ciebie zgapiłam, mówiłaś, że tez to kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kilka tygodni i masz trawe Teraz koś co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kilka tygodni i masz trawe Teraz koś co tydzień Teraz własnie zauważyłam, że tamte zdjęcia były robione dokładnie miesiąc temu, w dzień zasiania. W tym czasie trawa koszona była 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 kasia szczena opada nawet bifor i after w stosunku do wizyty to szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No jakże się cieszę, ze \Wam się podoba, zwłaszcza, że tymi rencami wszystko zasadziłam (poza trawą rzecz jasna) Ania!!! no przecież to jest celjoza/ celojza?? Od Ciebie zgapiłam, mówiłaś, że tez to kupiłaś moje mialy 15cm wysokosci i takie sie brzydkie zrobily ze je wyrwalam bo szpecily moj ogrodek ale Twoja jest sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 kasia szczena opada nawet bifor i after w stosunku do wizyty to szoktoż to sziok, nie??? Rzeczywiście, trawa w ciągu tygodnia rosła jak głupia Mąż kosił w środę a w sobotę nadawała się z powrotem do koszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co robisz z tą trawą którą skosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co robisz z tą trawą którą skosisz?Raz kosiarka zmieliła, ale trawa była z amokra i to był błąd. Trzeba to robić na sucha trawę. Dziś mąż wywalił na łąkę Ja nie ma miejsca na kompostownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co robisz z tą trawą którą skosisz?Raz kosiarka zmieliła, ale trawa była z amokra i to był błąd. Trzeba to robić na sucha trawę. Dziś mąż wywalił na łąkę Ja nie ma miejsca na kompostownik Sąsiada? Pogadaj z kimś obok, moze będa brali od Ciebie dla np. kur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co robisz z tą trawą którą skosisz?Raz kosiarka zmieliła, ale trawa była z amokra i to był błąd. Trzeba to robić na sucha trawę. Dziś mąż wywalił na łąkę Ja nie ma miejsca na kompostownik Sąsiada? Pogadaj z kimś obok, moze będa brali od Ciebie dla np. kur.No przecie ja mam łąkę dookoła, bez sąsiadów póki co Ci obok już biorą chleb. Nie sądzę by chcieli jeszcze trawę, swojej mają pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 kasiumoże to tak rosło po tym zasileniu co babka zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts