Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja zawsze miałam jakieś uprzedzenie do niego. potem się ciągle zastanawiam czy to aby działa. :wink:
No widzisz, a ja sobie załatwiłam danicę przed domem jakimś super chruper nawozem: spaliła się niemalże żywcem. Nie wiem czy się uratuje

Co robisz z tą trawą którą skosisz?
Raz kosiarka zmieliła, ale trawa była z amokra i to był błąd. Trzeba to robić na sucha trawę. Dziś mąż wywalił na łąkę :oops:

Ja nie ma miejsca na kompostownik :x :-?

Sąsiada? :wink: :lol: :lol:

Pogadaj z kimś obok, moze będa brali od Ciebie dla np. kur.

No przecie ja mam łąkę dookoła, bez sąsiadów póki co :lol:

Ci obok już biorą chleb. Nie sądzę by chcieli jeszcze trawę, swojej mają pod dostatkiem :wink:

I tu się mylisz, kochana, trawy dla kur, takiej świeżej, zmielonej - nigdy nie za wiele, a może czasem na jajko fajne się załapiesz. Jestem przekonana, że będa reflektowali, chyba, że tych kur raptem z 5... :lol:

I tu się mylisz, kochana, trawy dla kur, takiej świeżej, zmielonej - nigdy nie za wiele, a może czasem na jajko fajne się załapiesz. Jestem przekonana, że będa reflektowali, chyba, że tych kur raptem z 5... :lol:
No widzisz, ja się dopiero ucze wiejskiego życia :lol: No nie wiedziałam, że mielona trawa może im się przydać :roll: Jutro się spytam. A kur to coś wedle 5, a na jajka załapuję się :wink: Tak mi dobrze z oczu patrzy najwidoczniej 8) :lol:

Moich roślin nie pochwalisz??? :evil: :roll:

Pewnie, że tak. A czym pryskałaś? Może warto wypróbowac ten olej jadalny 1% roztwór, Wciornastek mówi, że zawsze stosuje i bardzo skuteczne jest. :roll:

Zastosowałam do drzewka mandarynkowego i pomogło ale tam chyba jeszcze płyn do ycia naczyń wchodził w skład :roll: a może juz mi się pomieszało. Gotowe specyfiki czasem mogą poparzyć roślinę

Tyle co spryskałam róże i zaczęlo lac :evil:

Trzeba będzie zrobić to jeszcze raz, nie?? :roll:

No to podajmy sobie łapki - my spryskaliśmy dzisiaj wszystkie chwasty randapem i przeszła ulewa... :( :( :(

Niestety obawiam się, że musisz powtórzyć pryskanie.

W przypadku randapu musi co najmniej 3 godziny nie lać, ale nie wiem jak przy tym środku, który stosowałaś na róże.

Kaśka a nie ma żadnego info na butelce..? :roll: