kaśka maciej 08.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 kasiu może to tak rosło po tym zasileniu co babka zrobiła?zdecydowanie tak. Następnym razem kupię tylko nawóż długodziałający Osmocote. Do wszystkich roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja zawsze miałam jakieś uprzedzenie do niego. potem się ciągle zastanawiam czy to aby działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja zawsze miałam jakieś uprzedzenie do niego. potem się ciągle zastanawiam czy to aby działa. No widzisz, a ja sobie załatwiłam danicę przed domem jakimś super chruper nawozem: spaliła się niemalże żywcem. Nie wiem czy się uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no jak się już spaliła to raczej nie chyba że to fenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co robisz z tą trawą którą skosisz?Raz kosiarka zmieliła, ale trawa była z amokra i to był błąd. Trzeba to robić na sucha trawę. Dziś mąż wywalił na łąkę Ja nie ma miejsca na kompostownik Sąsiada? Pogadaj z kimś obok, moze będa brali od Ciebie dla np. kur.No przecie ja mam łąkę dookoła, bez sąsiadów póki co Ci obok już biorą chleb. Nie sądzę by chcieli jeszcze trawę, swojej mają pod dostatkiem I tu się mylisz, kochana, trawy dla kur, takiej świeżej, zmielonej - nigdy nie za wiele, a może czasem na jajko fajne się załapiesz. Jestem przekonana, że będa reflektowali, chyba, że tych kur raptem z 5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no jak się już spaliła to raczej nie chyba że to fenix jeszcze ciutkę zielonego jest pan mi powiedział, że to w końcu żywotnik, powinien się odbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 I tu się mylisz, kochana, trawy dla kur, takiej świeżej, zmielonej - nigdy nie za wiele, a może czasem na jajko fajne się załapiesz. Jestem przekonana, że będa reflektowali, chyba, że tych kur raptem z 5... No widzisz, ja się dopiero ucze wiejskiego życia No nie wiedziałam, że mielona trawa może im się przydać Jutro się spytam. A kur to coś wedle 5, a na jajka załapuję się Tak mi dobrze z oczu patrzy najwidoczniej Moich roślin nie pochwalisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No, no .... zieloniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No, no .... zieloniutko tylko tyle czyżby to zemsta za sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Moich roślin nie pochwalisz??? Jak mam pochwalić, jak nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Moich roślin nie pochwalisz??? Jak mam pochwalić, jak nie widzę? No jak nie widzisz W dzienniku są zdjęcia!!!!!!!! A hasło do albumu całego przesyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No, no .... zieloniutko tylko tyle czyżby to zemsta za sufit Bo ja się g... znam na roślinach, to co się będę wymądrzać A za sufit to się kiedy indziej zemszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No dobra, to pochwalę. Ładnie przy tarasie obsadzone, róże mi się też podobają, no i zadbane takie, wyciumkane, aż miło patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kasiu trawka piękna!!! To niesamowite jaki masz cudny, zielony dywan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tyle co spryskałam róże i zaczęlo lac Trzeba będzie zrobić to jeszcze raz, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pewnie, że tak. A czym pryskałaś? Może warto wypróbowac ten olej jadalny 1% roztwór, Wciornastek mówi, że zawsze stosuje i bardzo skuteczne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pewnie, że tak. A czym pryskałaś? Może warto wypróbowac ten olej jadalny 1% roztwór, Wciornastek mówi, że zawsze stosuje i bardzo skuteczne jest. Zastosowałam do drzewka mandarynkowego i pomogło ale tam chyba jeszcze płyn do ycia naczyń wchodził w skład a może juz mi się pomieszało. Gotowe specyfiki czasem mogą poparzyć roślinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór Kasiula no jeszcze trochę i boso jak po perskim dywanie latać będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tyle co spryskałam róże i zaczęlo lac Trzeba będzie zrobić to jeszcze raz, nie?? No to podajmy sobie łapki - my spryskaliśmy dzisiaj wszystkie chwasty randapem i przeszła ulewa... Niestety obawiam się, że musisz powtórzyć pryskanie. W przypadku randapu musi co najmniej 3 godziny nie lać, ale nie wiem jak przy tym środku, który stosowałaś na róże. Kaśka a nie ma żadnego info na butelce..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts