kaśka maciej 13.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dziewczyny, zakochałam się We Wrocku, sorka Krakówek Normalnie było super, nawet pogoda nas oszczędziła, jak lało to albo jedliśmy obiadek, albo raczyliśmy się jakimś pysznym drinkiem Wrocław nocą: cudo!! Dzieci zachwycone. O domu Ani nie wspomnę, co się będę denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Te, narzeczona, Ty w końcu będziesz za dwa tygodnie na zlocie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kasik, zajrzyj do dzieciaków z Bacik, może coś pomożesz co? pozwlam sobie zalinkować: http://forum.muratordom.pl/post3423852.htm#3423852 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dziewczyny, zakochałam się We Wrocku, sorka Krakówek Normalnie było super, nawet pogoda nas oszczędziła, jak lało to albo jedliśmy obiadek, albo raczyliśmy się jakimś pysznym drinkiem Wrocław nocą: cudo!! Dzieci zachwycone. O domu Ani nie wspomnę, co się będę denerwować Narazasz sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kaśka to daleko ode mnie ten Wrocek teraz to do mnie nigdy nie przyjedizesz taka światowa kobita z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kaśka to daleko ode mnie ten Wrocek teraz to do mnie nigdy nie przyjedizesz taka światowa kobita z Ciebie a moze i Ty sie do Wro wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Od emnei to kawał świata ja.... ja.... ja..... nigdy we wrocku nie byłam Nie wiem czy to kiedyś nastapi... ALe gdyby nastąpiło to szkło w podłodze z lupą oglądać bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Od emnei to kawał świata ja.... ja.... ja..... nigdy we wrocku nie byłam Nie wiem czy to kiedyś nastapi... ALe gdyby nastąpiło to szkło w podłodze z lupą oglądać bedę trzymam za slowo i czekam na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 dobry wieczór Kasica włóczykiju dobrze że wróciłaś a Wrocław nocą w towarzystwie Ani i Dejwa to dopiero bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Te, narzeczona, Ty w końcu będziesz za dwa tygodnie na zlocie czy nie?Te, a Ty będziesz??? Ja się jeszcze zastanawiam Jak skołuję kogoś do dzieci to pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Wunia, do Ani to ja wpadłam jak po ogień, obczaiłam wszystko i już mam nową koncepecję na kolejne zmiany u siebie Byliśmy tam z grupką przyjaciół, więc nei chciałam Ani grupowego nalotu robić Maylandziu, Ty mi tu nie piernicz głupot!! Do mnie byś przyjechała, Ode meni do Ani to normalnie 2 rzuty beretem Małgoś, no ja wiedziałam, że taka reakcja będzie To nie tak, że Kraków beee, Wrocek cacyyy. Wiesz jak to jest, w Krakowie milion razy byłam, a Wrocek nie tak łatwo dostępny, i może dlatego taka opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja z moim starym to na afterparty bym dojechała najwcześniej i to chyba na koniec bo na zlot to nie da rady sie doczłapać Ale Ty Kaśka to masz super połączenie więc nie zasłaniaj sie dzieckami Wogóle to ostatnio stwierdzam, ze cieżko nam wszelakie podrózę przychodzą. jak wstawie auto do garazu to najlepiej mi jak go nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja z moim starym to na afterparty bym dojechała najwcześniej i to chyba na koniec bo na zlot to nie da rady sie doczłapać Ale Ty Kaśka to masz super połączenie więc nie zasłaniaj sie dzieckami Wogóle to ostatnio stwierdzam, ze cieżko nam wszelakie podrózę przychodzą. jak wstawie auto do garazu to najlepiej mi jak go nie ruszam Wiem, że mam super połączenie, ale jak nie mam z kim zostawić dzieci to co?? Muszę z teściówką pogadać MOże jednak dasz radę dojechac, tak by było fajnie Obgadałybyśmy wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 co to za tajemnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Wiem napewno, że na zlocie nie będę. Obgadać i tak możemy Musże sie zberać do kupy ze wszystkim bo przez te pogode nic mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dobry wieczór Kasica dzieckami się nie zastwaiaj ja tam swoje dziecko biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dobry wieczór Kasica dzieckami się nie zastwaiaj ja tam swoje dziecko biorę ja jestem wyrodna matka, nie biorę dzieci na takie wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 raczej WYGODNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kasiu jak tam Twoja hodowla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dzień dobry Kasiu Słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts