kaśka maciej 02.12.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Super , super , super Wyglada na to , ze sie udalo przed mrozami Ciesze sie bardzo No, na to wygląda My też się cieszymy, jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.12.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Kasia, super z oknami. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 02.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 oj jak ladnie.... ...a kiedy ja tak bede miala oj dluuuzy mi sie ze zlosc mnie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Tapety które ogladałam to zwykłe, nie ze zdjeć. Szukam ciagle czegoś do pokoju córki glamour To nowy katalog Trendy 2009 Rusch. Piekne zestawienia pasków (rewelacja!) i kwiatów. Kolory: szarości, brązy, kremy, czerwienie i inne bardziej odważne i wyraziste: róże, soczyste zielenie, błękity Do pokrycia całego pokoju to odpada ale jakieś elementy scian jak najbardziej. czy ten katalog jest dostępny gdzieś w necie??? Ogladałam w Praktikerze. Cena za rolkę (10mx0,5m) ok 39zł. Czas oczekiwania ok. 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Kasia, poptrz, takie śliczne własne miejsce na ziemi mieć będziecie... Okienka piękne, a to zdjęcie wieczorne rzeczywiście ma w sobie jakąś magię zimowego wieczoru. Po prostu fantastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Kasiunia jest ekstra!!!!!!!! Prawdziwy dom już macie - nawet na zdjęciach widać, że to jest miejsce, w którym będziecie po prostu szczęśliwi!!!!!! Już się nie mogę doczekać dalszego ciągu Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.12.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Co tu dużo gadać ... Kasia jest cudnie ...gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Kasia, gratuluję !!! fiu fiu .... jeśli liczyć od zalania ław fundamentowych to w 4 miesiące masz stan surowy prawie ( w tym przypadku to nie robi różnicy ) zamknięty . Pięknie. Po prostu. No, też nam dziś wyszedł taki czas: 4 miesiące Gdybyśmy zaczęli w kwietniu to ..... Ale nic to, damy radę ... co oznacza, ze potrafię liczyć A co dalej Kasia, jakie plany dotyczące kolejnych prac? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.12.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A co dalej Kasia, jakie plany dotyczące kolejnych prac? A dalej schody w domu, elektryk i hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A co dalej Kasia, jakie plany dotyczące kolejnych prac? A dalej schody w domu, elektryk i hydraulik A jakie robicie schody ?? Cd mamy trochę podobny - elektryk, tynki, instalacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Kaśka taki adres: Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 1A to daleko od Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Kaśka taki adres: Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 1A to daleko od Cię? Jakieś 30km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Acha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A co dalej Kasia, jakie plany dotyczące kolejnych prac? A dalej schody w domu, elektryk i hydraulik A jakie robicie schody ?? Cd mamy trochę podobny - elektryk, tynki, instalacje ... Ponawiam pytanie o schody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A co dalej Kasia, jakie plany dotyczące kolejnych prac? A dalej schody w domu, elektryk i hydraulik A jakie robicie schody ?? Cd mamy trochę podobny - elektryk, tynki, instalacje ... Ponawiam pytanie o schody ... schody będa wylewane, a potem obkładane drewnem aha, schody zabiegowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Aha, chciałam sie pochwalić, że dziś dostałam akceptację komisji kwalifikującej na stopień nauczyciela dyplomowanego bardzo jestem zmęczona, boli mnie głowa i nie mam sił też się tak czujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Gratuluję!!!!!!! Głupio mi z tego powodu, ale ja dzisiaj czuję się naprawdę dobrze Może to efekt 5 już kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Gratuluje kasiu !!!!! mam nadzieje , ze tytul wiaze sie z podwyzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Gratuluje kasiu !!!!! mam nadzieje , ze tytul wiaze sie z podwyzka tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Aha, chciałam sie pochwalić, że dziś dostałam akceptację komisji kwalifikującej na stopień nauczyciela dyplomowanego Kasia - GRATULUJĘ!!! Doskonale wiem, ile pracy trzeba włożyć w przygotowanie teczki z materiałami dla komisji. Super!!! Jeszcze raz gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts