Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja dzis kupilam glebogryzarke :D
no masz!!! :o

a ja dziś za to kupiłam wkręty, blachowkręty i deski na drewutnię 8)

pacz pani jakie my kobiece jestesmy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nieee, no spokojnie 8)

ja hołdując zasadzie "pamiętając o innych, nie zapomnij o sobie" 8) zakupiłam sobie dziś spodnie 8)

Muszę się leczyć, serio :roll:

Kasia ale to nieuleczalne jest, ja zadzialalam troche odwrotnie,

wprzedwczoraj poszlam na zakupy ciuchowe, po udanych zakupach pojechalam do castoramy zeby pozbyc sie wyrzutow sumienia ze na siebie wydaje i kupilam plyn do czyszczenia klinkieru :lol: :lol: :lol: :lol:

o to toooo, ja najpierw kupiłam spodnie, potem calą resztę :lol:

na swoje usprawiedliwienie dodam, że kupiłam jeszcze płyn do czyszczenia kostki :D

To jak ja chcę kupić płyn do czyszczenia kominków, to co muszę kupić dla siebie :roll: :wink:
zacznijmy od butów, do tego jakaś fajna torebka, z dodatków jeszcze okulary no i może jakas apaszka.

Do tego letnie spodnie/spódnica byłaby lepsza/ no i oczywiście jakiś top. Mozesz jeszcze dokupić cos na ręcez długim rękawem, gdyby zrobiło sie zimno, no ale to jak już bedziesz kupowała płyn do mycia podlóg.

To jak ja chcę kupić płyn do czyszczenia kominków, to co muszę kupić dla siebie :roll: :wink:
zacznijmy od butów, do tego jakaś fajna torebka, z dodatków jeszcze okulary no i może jakas apaszka.

Do tego letnie spodnie/spódnica byłaby lepsza/ no i oczywiście jakiś top. Mozesz jeszcze dokupić cos na ręcez długim rękawem, gdyby zrobiło sie zimno, no ale to jak już bedziesz kupowała płyn do mycia podlóg.

:lol: :lol: :lol:

Poczulam potrzebe posiadania tego plynu do kominka (to nic ze kominka nie mam :lol:

Do tego letnie spodnie/spódnica byłaby lepsza/ no i oczywiście jakiś top. Mozesz jeszcze dokupić cos na ręce z długim rękawem, gdyby zrobiło sie zimno, no ale to jak już bedziesz kupowała płyn do mycia podlóg.

:lol: :lol: :lol:

Poczulam potrzebe posiadania tego plynu do kominka (to nic ze kominka nie mam :lol:

to dokładnie tak jak ja :lol: :lol:

http://www.lawendowepole.pl/grafika/lawenda_12.jpg

Zamiast bukietu kwiatów całe pole lawendy CI dzis przynosze (mszyce nei lubią :wink: )

Kasiu duzo radości Ci życzę i wielu radosnych dni. Życzę Ci by życie teraz juz tylko nadrabiało to czego Ci wcześneij skąpiło a czego bardzo pragnęłaś.

Buziaki ogromne i Ty wiesz co... 8)

http://www.vinicole.pl/images/1195303500.jpg :wink: :lol: