wu 23.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 mnie wyszło 6,5 m3 no ale ja też raczej humianista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 mnie wyszło 6,5 m3 no ale ja też raczej humianista no mi tez tak wyszlo my e tym roku spalilismy 8 (edit) kubikow drewna kurde literek nie wciskam dokladnie i potem wychodza np ubiki czy szfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Anusia to mi ulżyło że tyle samo nam wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kaśka, a po co ci drewutnia jak ty kominka nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To tak na wszelki wypadek jakby jej sie zachcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kasia a Wy macie kominek że drewutnie stawiasz? Ja planuje wiekszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kurde widzę, że nie tylko ja o tym pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 a powiedz co ci jeszcze jea zrobil no powiedz no sęk w tym, że NIC nie zrobił czujesz??????? nie wiem, odkochał się czy jak już mu się nei podobam???????? bo ja kiepski jestem w te klocki czasu brak...buziaki zostawiam sie nie tłumacz lepiej ino mów szybko czy na zlot przyjedziesz może ci wtedy wybaczę jak dożyję, to będę hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kurde widzę, że nie tylko ja o tym pomyslałam Szczerze ... też się zastanawiałam nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Po pierwsze to się czepiacie Po drugie nie mam i raczej mieć nie będę kominka rzecz jasna. Chyba, ze jak będę robić remont za jakieś 10 lat, to pozmieniam układ w salonie i wtedy może mi się zmieści. Po trzecie tam u was gdzieś na wsiach to się nie robi najpyszniejszych na świecie prażonek Tylko w porządnych miejscowościach Drewno idzie jak ta lala wtedy. Po czwarte gdzieś musze upchnąć drewno, które mi zalega za płotem strasząc mnie i moich sąsiadów ( choć oni maja swoja kupkę pamiętającą czasy ich budowy, czyli jakieś 50 lat temu) Po piąte to jesteście straszne zazdrośnice Po szóste pamiętajcie, że to głównie jest miesjce na kosz, drewno tam będzie przy okazji Aha, małe sprostowanie, długość tego miejsca drewno to 2 metry, nie 2,5. Widać na zdjęciach, ze to jest równo podzielone, a całość ma 4 metry. Dobra, obiecane zdjęcia http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy091.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy092.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Już tłumaczę o co kaman na zdjęciach: jak widac na dachu (prawie) pełne deskowanie które ojciec skończy jak tylko pogoda na to pozwoli. Na to pójdzie blacha. Grafitowa jakby kto pytał. Wszytko zostanie pomalowane na kolor desek z ogrodzenia, cześć już z resztą jest malnięta. Deski, którę są przybite tam w środku, tak na krzyż, sa tymczasowe. Finalnie ich nie będzie. Ponieważ tata robił to sam, to pomagały mu podtrzymaywać konstrukcję. Mąż się upiera, żeby to "zamknąć" jakieś drzwi zrobić, ale nei wiem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A teraz to co mi zalega za płotem i co widzę z salonu http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy093.jpg a tu już gotowe pocięte, czeka na przeniesienie do drewutni http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy094.jpg No same chyba widzicie, że mus jest coś z tym drewnem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pomimo, żesta są wredne i się ze mnie nabijacie to i tak pokaże wam moją różę ( która zniszczona jest przez te cholerne burze 10 pąków dziś zauwazyłam na ziemi ) kwitnącego już już oleandra, oraz moje roślina wokół tarasu http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy095.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy096.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy098.jpg Nie wiem czy na tym ostatnim zdjęciu widać tam w samym końcu jak kwitnie mi lawenda Biala!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale trawnik masz fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale trawnik masz fajny a drewutnie to już nieee A ty masz za to fajną zonę, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Drewutnia jak ta lala Piknie bedzie Pieknie tam u ciebie i roze i lawenda ktora widze oczami wyobrazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Drewutnia jak ta lala Piknie bedzie Pieknie tam u ciebie i roze i lawenda ktora widze oczami wyobrazni Ale zamknąć ją czy zostawić taką???Drewutnię znaczy Idę zrobić zdjęcie tej lawendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Drewutnia jak ta lala Piknie bedzie Pieknie tam u ciebie i roze i lawenda ktora widze oczami wyobrazni Ale zamknąć ją czy zostawić taką???Drewutnię znaczy Idę zrobić zdjęcie tej lawendzie Zamknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale trawnik masz fajny a drewutnie to już nieee A ty masz za to fajną zonę, widziałam Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zrobilabym drzwi do tej czesci z koszami, zeby je troche zaslonic. Tam gdzie bedzie drewno mozna zostawic otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts