Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol:

To chociaż wiem jakich nie kupować..! :roll: :wink:

No dokładnie. Te ledy mają takie punciki :roll: takie diody jakby, z daleka widać plamę swiatła, z bliska widać, ze sa tam drobne punkty :roll:

kaśka

led i dioda to w sumie to samo :lol: :lol: :lol: :lol: LED to skrót od light emitting diode :D

a tu punkciki które opisujesz

zarowka-led-aje-2153w_1.jpg

swoją drogą poddałaś mi super pomysł na podświetlenie elewacji z tyłu. nie chciałam żeby tam byłą jakaś czarna plama co by się tam nikt nie mógł przyczaic a jakoś tak halogenki w podbitce nie bardzo tam widzę.

Efi, no przecie wiem (az taka tempa z tego angilka nie jestem, chyba):roll: Ale jak komuś wutłymaczyć jak nie da rady zrobić zdjęcia :wink:

Wunia, do Myszkowa się wybieram, bo mnie panie już ścigają, że nie odebrałam jeszcze firanek :oops: A ja ciągle nie mam czasu :roll:

Te fronty i obudowy mozna mieszać.

Coś mnie ciągnie w tym pokoju do białego ale nie każdy na niego się zdecyduje, rozumie to. Co innego komoda w pokoju czy stoliczek a co innego cały regał. Ja poprostu miałam kiedys białe meble i..... po kilku latach pożółkły :roll:

Chyba pokombinowałabym coś z drzwiami 1 i 2. Obudowa jest ta sama. Może góra i dół ciemne fronty a w środku lakier w pasy? Jak w zabudowach kuchennych :lol:

Lekkości dodadzą szafki przeszklone matowym szkłem lub żaluzje. Besta ma je też w ofercie do tego systemu.

niekoniecznei. Te paski sa w lakierze i są dość ozdobne. Dawkuj je z umiarem i uzupełniaj szkłem.
ja je widziałam na własne oczy i dlatego mówię, że DO MNIE jest to wybór najbezpieczniejszy. Są ozdobne, fakt, rzucają sie w oczy też prawda, ale zgrają się idealnie z biurkiem i podłogą :roll: O, to chciałam powiedzieć! :wink:

Besta sie generalnie Ikei udała uważam. Szkoda tylko, że w średnim brązie jej nie robią. Mi nie pasuje przez to do niczego. :roll:
Sredni brąz też by mi akurat tu nie pasował :lol:

Nieważne. Hulsta ma bardzo podobne, BoConcept równiez, ale cenowo dla mnie nieosiągalne :-?

Chyba padnie na 2 :)

Chcę to miec w końcu z głowy :roll: