wu 26.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dzień dobry Kasiula to co przyjeżdżasz wąchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 To chociaż wiem jakich nie kupować..! No dokładnie. Te ledy mają takie punciki takie diody jakby, z daleka widać plamę swiatła, z bliska widać, ze sa tam drobne punkty kaśka led i dioda to w sumie to samo LED to skrót od light emitting diode a tu punkciki które opisujesz swoją drogą poddałaś mi super pomysł na podświetlenie elewacji z tyłu. nie chciałam żeby tam byłą jakaś czarna plama co by się tam nikt nie mógł przyczaic a jakoś tak halogenki w podbitce nie bardzo tam widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Efi, no przecie wiem (az taka tempa z tego angilka nie jestem, chyba) Ale jak komuś wutłymaczyć jak nie da rady zrobić zdjęcia Wunia, do Myszkowa się wybieram, bo mnie panie już ścigają, że nie odebrałam jeszcze firanek A ja ciągle nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A dlaczego ja nie mogę obejrzeć twoich zdjęć !!!! Jakiś login i haszło woła!!!!!!! Daj dobra kobieto jakiś login i haseł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A dlaczego ja nie mogę obejrzeć twoich zdjęć !!!! Jakiś login i haszło woła!!!!!!! Daj dobra kobieto jakiś login i haseł!! MATKO I CÓRKO JEDYNA Aleś wyrosła, gdzieś Ty była, co???!!!Usprawiedliwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.06.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie mam Możecie mi nalac po gołej d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie mam Możecie mi nalac po gołej d.... Proszę, jeszcze chce, żeby jej dobrze zrobić Ech, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.06.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Taaaaaaaaaaaa wiedziałam ze jak to wyslę to się bedzie działo - ale palec przycinął szybciej niż pomyslała głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 U mnie pada i świeci słońce Pomylona ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jak dla mnie 2,3 i 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jak dla mnie 2,3 i 5 a ja własnie Cie proszę u Ciebie o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Białe... ewentualnie bordowe... Przywitam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Białe... ewentualnie bordowe... Przywitam się... Witaj!! Czyli czarne i bukowe odpadają Mąż mój głosuje za 2. Ten kolor zgrałby się w sumie idealnie z biurkiem i podłogą. Ale jestem pewna czy tego chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A mi się właśnie 2 najbardziej widzi bo jest neutralna z innymi kolorami w Twoim pokoju i wtedy turkusowe dodatki pasują , a jak się znudzą to dasz czerwone i już będzie inaczej ...z kolorem już trudniej choć ten ostatni kolor też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Te fronty i obudowy mozna mieszać. Coś mnie ciągnie w tym pokoju do białego ale nie każdy na niego się zdecyduje, rozumie to. Co innego komoda w pokoju czy stoliczek a co innego cały regał. Ja poprostu miałam kiedys białe meble i..... po kilku latach pożółkły Chyba pokombinowałabym coś z drzwiami 1 i 2. Obudowa jest ta sama. Może góra i dół ciemne fronty a w środku lakier w pasy? Jak w zabudowach kuchennych Lekkości dodadzą szafki przeszklone matowym szkłem lub żaluzje. Besta ma je też w ofercie do tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Powiem więcej!! Tu są szuflady szklane Znaczy front szuflad jest z mlecznego szkła 2 to wybór bezpieczny, nie rzucający się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 niekoniecznei. Te paski sa w lakierze i są dość ozdobne. Dawkuj je z umiarem i uzupełniaj szkłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 niekoniecznei. Te paski sa w lakierze i są dość ozdobne. Dawkuj je z umiarem i uzupełniaj szkłem.ja je widziałam na własne oczy i dlatego mówię, że DO MNIE jest to wybór najbezpieczniejszy. Są ozdobne, fakt, rzucają sie w oczy też prawda, ale zgrają się idealnie z biurkiem i podłogą O, to chciałam powiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Besta sie generalnie Ikei udała uważam. Szkoda tylko, że w średnim brązie jej nie robią. Mi nie pasuje przez to do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Besta sie generalnie Ikei udała uważam. Szkoda tylko, że w średnim brązie jej nie robią. Mi nie pasuje przez to do niczego. Sredni brąz też by mi akurat tu nie pasował Nieważne. Hulsta ma bardzo podobne, BoConcept równiez, ale cenowo dla mnie nieosiągalne Chyba padnie na 2 Chcę to miec w końcu z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts