frosch 06.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Gratuluje kasiu !!!!! mam nadzieje , ze tytul wiaze sie z podwyzka tak no i gitara bedziesz miala na patyczki do nowej lazienki bo watpie czy starczy na rate do banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dziękuję dziewczyny Komisja to jest pikuś Przygotowanie teczki to jest dopiero koszmar Zwłaszcza jak szefostwu nijak dogodzic nie można Czasem chce mi się płakać z bezsilności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 a za podwyżkę to waciki i może jakiś krem kupię ale, dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dziękuję dziewczyny Komisja to jest pikuś Przygotowanie teczki to jest dopiero koszmar Zwłaszcza jak szefostwu nijak dogodzic nie można Czasem chce mi się płakać z bezsilności olej to twoje zdrowie psychiczne wazniejsze od jakichs glupich ambicji zwierzchnika lubie jak sie smiejesz , wiec nie rob mi przykrosci ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 a za podwyżkę to waciki i może jakiś krem kupię ale, dobre i to Jak do wacików możesz jeszcze krem dokupić, to nie jest źle Faktycznie, uśmiechnij się! Masz już to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dziękuję dziewczyny Komisja to jest pikuś Przygotowanie teczki to jest dopiero koszmar Zwłaszcza jak szefostwu nijak dogodzic nie można Czasem chce mi się płakać z bezsilności olej to twoje zdrowie psychiczne wazniejsze od jakichs glupich ambicji zwierzchnika lubie jak sie smiejesz , wiec nie rob mi przykrosci ok??? froschka, dla Cię wszystko mam ją w dooooo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dziękuję dziewczyny Komisja to jest pikuś Przygotowanie teczki to jest dopiero koszmar Zwłaszcza jak szefostwu nijak dogodzic nie można Czasem chce mi się płakać z bezsilności olej to twoje zdrowie psychiczne wazniejsze od jakichs glupich ambicji zwierzchnika lubie jak sie smiejesz , wiec nie rob mi przykrosci ok??? froschka, dla Cię wszystko mam ją w dooooo......... ooooooo ................i za to cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dziękuję dziewczyny Komisja to jest pikuś Przygotowanie teczki to jest dopiero koszmar Zwłaszcza jak szefostwu nijak dogodzic nie można Czasem chce mi się płakać z bezsilności olej to twoje zdrowie psychiczne wazniejsze od jakichs glupich ambicji zwierzchnika lubie jak sie smiejesz , wiec nie rob mi przykrosci ok??? froschka, dla Cię wszystko mam ją w dooooo......... ooooooo ................i za to cie lubie i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dziękuję dziewczyny Komisja to jest pikuś Przygotowanie teczki to jest dopiero koszmar Zwłaszcza jak szefostwu nijak dogodzic nie można Czasem chce mi się płakać z bezsilności olej to twoje zdrowie psychiczne wazniejsze od jakichs glupich ambicji zwierzchnika lubie jak sie smiejesz , wiec nie rob mi przykrosci ok??? froschka, dla Cię wszystko mam ją w dooooo......... ooooooo ................i za to cie lubie i vice versa na gorze roze na dole bratki my sie kochamy jak dwie ...wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 no i się zrobiło "słodkopierdząco" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 kiedy to prawda nie cierpie jak sie smucicie babki nie mowie , zeby sie caly czas smiac jak glupi z bateryjki ale smucic tez sie nie trzeba jestesmy zdrowe, mlode , piekne ...... wiec nalezy byc szczesliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 kiedy to prawda nie cierpie jak sie smucicie babki nie mowie , zeby sie caly czas smiac jak glupi z bateryjki ale smucic tez sie nie trzeba jestesmy zdrowe, mlode , piekne ...... wiec nalezy byc szczesliwym dokładnie TAK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Jak gadam z Wami, zawsze mi się robi weselej!!!!!! Hasło grudnia: "Mamy w nosie smutki"!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Jak gadam z Wami, zawsze mi się robi weselej!!!!!! Hasło grudnia: "Mamy w nosie smutki"!!!!!!!! grudki? jakie grudki w nosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.12.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Aha, chciałam sie pochwalić, że dziś dostałam akceptację komisji kwalifikującej na stopień nauczyciela dyplomowanego bardzo jestem zmęczona, boli mnie głowa i nie mam sił też się tak czujecie?? Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Kaśka teraz jesteś dyplomatką Gratulacje i uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Gratulacje KASIU Stukowa też nauczycielka tylko, że zwykła taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzięki serdeczne wszystkim Stuku, żona też się doczołga do dyplomu mnie to zajęło 11 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.12.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Łoooo matko Same nauczycielki Ja niepraktykujaca ale pedagogikę robiłam jako podyplomówkę Teraz tylko szkolę dorosłe dzieci To pisałam ja: piękna, młoda i szczęśliwa (po kilku miesiacach dzisiaj nałożyłam sobie wreszcie maseczke z glinki którą kupiłam latem cera jak dupcia niemowlaczka) jak niewiele trzeba do szczęścia Frosia, zeby nie było, że tylko marudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Aha, chciałam sie pochwalić, że dziś dostałam akceptację komisji kwalifikującej na stopień nauczyciela dyplomowanego bardzo jestem zmęczona, boli mnie głowa i nie mam sił też się tak czujecie?? GRATULUJĘ Kasieńko !!! Wiem ile pracy Cię to kosztowało No i pięknego Mikołaja miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts