kaśka maciej 29.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiu było mi bardzo miło Cię poznać Wzajemnie Kasiorku, wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Mnie też było miło Cię poznać Kasiu hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasia, jak przezylas podroz, muza byla? Mogl Ci kolezka dac plyte, bo ja u niego zostawilam (pewnie jak polamal, zeby Krolik nie zasnal za kierownica czy jak... ). Adres taki jak w przelewie czy do Krakuffka wpadniesz po odbior osobisty? Małgoś jesli mogę prosić to na ten adres z przelewu, wiesz, zed my w Krakowie to się tylko mijamy Muza była, ale z radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Mnie też było miło Cię poznać Kasiu hejka a jak mnie było miło i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Daryyyyy, daryyyy looosuuuu Hej Kasiu, miło było Cię znowu widzieć Jesssssssssssu uśmiałam się jak norka na tym AP A i te dary minie do dzisiaj męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Daryyyyy, daryyyy looosuuuu Hej Kasiu, miło było Cię znowu widzieć Jesssssssssssu uśmiałam się jak norka na tym AP A i te dary minie do dzisiaj męczą A ty myślisz, ze mnie nie?? Wejdz do Nefci, wkleiłam jej linka z darami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasia ja mysle caly czas ile Ci doplacic, a powiedz ile bys chciala? No a ile ewentualnie gotowa byś była dać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 hmmm....black agora nomalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Daryyyyy, daryyyy looosuuuu Hej Kasiu, miło było Cię znowu widzieć Jesssssssssssu uśmiałam się jak norka na tym AP A i te dary minie do dzisiaj męczą A ty myślisz, ze mnie nie?? Wejdz do Nefci, wkleiłam jej linka z darami już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dobry dzień Kasia to kiedy się wreszcie łaskawie pofatygujesz te kilka kilometrów do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasia ja mysle caly czas ile Ci doplacic, a powiedz ile bys chciala? No a ile ewentualnie gotowa byś była dać??? ale wy się dogadacie dopiero po mojej kolacji, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasia ja mysle caly czas ile Ci doplacic, a powiedz ile bys chciala? No a ile ewentualnie gotowa byś była dać??? ale wy się dogadacie dopiero po mojej kolacji, co ? a wiadomo już gdzie kolacja? Czy stanęło na MacDonaldzie w Bełchatowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasia ja mysle caly czas ile Ci doplacic, a powiedz ile bys chciala? No a ile ewentualnie gotowa byś była dać??? ale wy się dogadacie dopiero po mojej kolacji, co ? a wiadomo już gdzie kolacja? Czy stanęło na MacDonaldzie w Bełchatowie ja nic o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasia ja mysle caly czas ile Ci doplacic, a powiedz ile bys chciala? No a ile ewentualnie gotowa byś była dać??? ale wy się dogadacie dopiero po mojej kolacji, co ? no jak ja się dogadam wcześniej z Anią wtedy i Ty moja jezdeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Verunia, milutka koleżanko, weź się łaskawie przenieś ze swoim komentem tu, co?? Chcę zdjęcie wkleić i mi miejsce blokujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 To przez tę burzę mnie się pomieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tam w komentarzu coś o gołym dupsku było jakby kto był ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.06.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no to sie mężulek spisał !! fajny parawanik Ci zrobił, sąsiad nie będzie Cie juz podgladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ŁAdnie wyszedł parawan a dla męża to pełna podziwu jestem My dziś zrobiliśmy małą pergolę nad ścieżką do sąsiada. Jest do róży pnącej i klematisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no Kasia piękny ten parawan znaczy teraz topless będziesz leżeć na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts