maksiu 30.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 aaaaaaaaaa, weź mi nawet nie mów nie wiem czy pojadę za rok po tych tegorocznych rewelacjach no jeśli bedzie za rok następny zlot i bede jedynym który się pojawi to ciśnienie mi skoczy i źle się to dla mnie skończy :D tak więc nie strasz proszę... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 aaaaaaaaaa, weź mi nawet nie mów nie wiem czy pojadę za rok po tych tegorocznych rewelacjach no jeśli bedzie za rok następny zlot i bede jedynym który się pojawi to ciśnienie mi skoczy i źle się to dla mnie skończy :D tak więc nie strasz proszę... pozdrawiam m.nooooo dobraaa, jak Ty będziesz to ja też przyjadę I Maylandzię zaciągniemy i Verunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 aaaaaaaaaa, weź mi nawet nie mów nie wiem czy pojadę za rok po tych tegorocznych rewelacjach no jeśli bedzie za rok następny zlot i bede jedynym który się pojawi to ciśnienie mi skoczy i źle się to dla mnie skończy :D tak więc nie strasz proszę... pozdrawiam m.nooooo dobraaa, jak Ty będziesz to ja też przyjadę I Maylandzię zaciągniemy i Verunię NO!!! od razu sympatyczniej się zrobiło pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasicaaaa, galanty ten parawanik Będziesz go jeszcze czymś mazać, czy w takim kolorze zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie utrzyma się na tych mocowaniach. Żeby go wiatr nie przewrócił to nie wiem czy półmetrowe płozy by starczyły. Obawiam się, ze i tak mogłoby byc za krótkie. Musisz go częściowo przymocować na stałe, może pionowe mocowanie do ściany? Reszta moze byc ruchoma. Wtedy wiatr nie powinien przewrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 kasia to jest skazane z góry na porażkę. taki wolnostojący to możesz sobie w sypialni zrobić a nie na wietrze. musiałyby te słupki byc zagłębione w tarasie na pół metra, żeby był w miare stabilny albo miec kilka betonowych podstaw jak te do parasola. ale wtedy wyszłaby niezła wizualna kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a na fotkach wyglądało jakby ten parawan był przymocowany do podłoża.Kasiu a może jakąś pergolkę zamiast parawanu i szybko rosnące pnącza - też powinno odłonić od wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pnącza, obojętnie jakie, nie osłonią przed silniejszym wiatrem! Niestety ... dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dzieńdobry no Kasica myśl myśl jak to przymocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza - a ja chcę pnącza od strony wejścia posadzić, żeby osłonić je od wiatru i srok srakających mi na parapety Mam nadzieję, że mimo wszystko to zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sroki będą miały używanie Nie wiem Maluszku, czy to zadziała? W mojej Perle Bałtyku takie rozwiązanie nie bardzo by się sprawdziło przy wiatrach. Może istnieją takie super mocne pnącza ... Obserwując ostatnie popisy wiatrów w naszym cudnym kraju mam jednak wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Braza - myślisz, że może być jeszcze gorzej - tzn. z tymi srokami. Teraz siedzą na moim murku przyobleczonym w piękny, nowiutki, drewniany parapecik i srakają tam jak oszalałe Nie podoba im się czy co U Ciebie to chyba są gorsze wiatry niż u nas, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sroki nie srakają byle gdzie, czyli podoba im się Moje parapety i szyby w mieszkaniu zasrakane przez mewy - nie wiem, co gorsze Obserwując ostatnie doniesienia o sile wiatrów zaczynam wątpić, czy u mnie są większe Pnącza mogą nie zdać egzaminu, zastanów się. Może lepiej coś takiego, jak ma Maylandzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Maluszku powiem tak u mojej babci ganek obsadzony jest dzikim winem i całkiem nieźle zatrzymuje to przeciagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hej dziewczyny Nie chcę, żeby ten parawan był mocowany na stałe bo w tym miesjcu, gdzie najbardziej dokucza słońce ( bo o slońce mi chodzi, a nie o wiatr) to nie mam za bardzo jak go przytwierdzić Postaram się wytłumaczyć: między oknem tarasowym, a oknem z gabinetu mam może 1,2m miejsca. Ale w tym miesjcu stoi też fotel. Nie mam więc fizycznie miejsca, żeby go na stałe do sciany przymocować Poza tym, to jest kląkier i chciałabym miec możliwość nie patrzenia na niego, gdy nie ma potrzeby. Braza, no nic nie czytasz nic!! Będzie pomalowany, Dulux czereśnia, jak wszystkie inne drewno jakie mam na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Oj no sorryyyyy nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Doradźcie blądynce jak bez demolowania całego domu zainstalowac klimatyzację??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 w jednym pomieszczeniu czy w całej chałupie? bo jak w jedym pomieszczeniu to wystarczy jedną scianę zdemolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 w jednym pomieszczeniu czy w całej chałupie? bo jak w jedym pomieszczeniu to wystarczy jedną scianę zdemolować heheh no więc widzisz chyba na całym poddaszu już mi jest tam za gorąco a te przenośne sprzęty to zdają w ogóle egzamin??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 tak pod warunkiem że masz dziure w murze - ciepło musi być wywalane poza pomieszczenie jak na poddaszu jest za ciepło to może dach jest źle ocieplony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts