Nefer 02.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nefcia, też tak się umówiłam z nimi, ze mają podjechać. Bo wiesz, na odległość to se można Mają przyjechać w przyszłym tygodniu. od ponad godziny grzmi i pioruny walą jak dzikie, ale nic nie pada Jeden plus, to że chmury zasłoniły słońce No i bardzo dobrze - dokładnie, przez telefon to se można ... Ale masz fajnie - u nas lampa... duchota.. masakra Dobrze, że mi klimę wczoraj przedmuchali w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a jak nie wiedzą o co chodzi to Nefcia im pokaże, co nie? kasia mam nadzieje że Twój spadochron yyy znaczy parawan przeżył burzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a jak nie wiedzą o co chodzi to Nefcia im pokaże, co nie? kasia mam nadzieje że Twój spadochron yyy znaczy parawan przeżył burzęburzy u nas nie było, deliaktnie pada, taki spray parawan ma się dobrze ma solidne podparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 To jak w końcu go podparliscie? Bo ja wiem jak by to można było zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no taaaaa a wczoraj przylazłam pochwalić parawan ale poczytałam o klimie i zapomniałam i po tym parawanie wnioskuję, że Twojny Szanowny też nie ma dwóch lewych rąk parawan fajny acha dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 meble do gabinetu kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 pokazałaby już no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dzień dobry Kasia nie krępuj się pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 meble do gabinetu kupione?przecie ja czekam na Twoje ostatnie słwowo który kolor?????????? Verunia, zdradź co to za podpórka, bo to co mam to jest prowizorka Ale co Wy chcecie, żeby Wam pokazać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.07.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 meble do gabinetu kupione?przecie ja czekam na Twoje ostatnie słwowo który kolor?????????? Verunia, zdradź co to za podpórka, bo to co mam to jest prowizorka Ale co Wy chcecie, żeby Wam pokazać????? </p><p> </p><p> wengie, li i jedynie</p><p> w ostateczności białe</p><p> nic innego tam nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Tak myślałam Ciekawa jestem czy jest też wersja mat czy tylko połysk Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 http://image.ceneo.pl/data/products/1952099/productToCategory.jpg poszukuję czegoś takiego do łazienki na ręczniki. Tylko w rozsądnej cenie, a nie 800zł za sztukę ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cześć Kaśka! Jak tam drewutnia - skończona..? Parawan supcio, a pomalowany to dopiero będzie miodzio...! Tylko żeby on zaczął grzecznie stać, a nie fruwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.07.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Tak myślałam Ciekawa jestem czy jest też wersja mat czy tylko połysk Dzięki!! wenge jest tylko w macie połysk to palisander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Tak myślałam Ciekawa jestem czy jest też wersja mat czy tylko połysk Dzięki!! wenge jest tylko w macie połysk to palisanderczyli ty mówisz o tym piewszym czarnym kolorze http://www.ikea.com/PIAimages/64629_PE174109_S4.jpg ale to jest czarne, nie wenge http://www.ikea.com/PIAimages/0097375_PE237842_S4.JPG a to jest ten połysk maryś, drewutnia czeka na Henryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.07.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no to w takim razie jestem za czarnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kasia mam szafkę tv z Besty. Właśnie tą czarnobrązową. Przy wenge wygląda bardzo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kasia mam szafkę tv z Besty. Właśnie tą czarnobrązową. Przy wenge wygląda bardzo podobnie.która to??? Własnie zauważyłam, ze rozkwitła mi koleja róża i mak!!!!! I śniedek też lada moment zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Okleina okreslana przez Ikeę jako czarnobrązowa ma jeden odcień i coś mi sie wydaje, ze właśnie taki jak wenge. Mam taką:http://www.ikea.com/PIAimages/59517_PE165411_S4.jpg Jak porównam z komodą w pokoju w wenge to mało sie różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kasi taki wieszak ale z drewna w Ikea widziałam. Stojacy, na kilka ręczników. Ładny był no i cena Ikea a nie z kosmosu. Chromowane to sporo niestety kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts