malgos2 04.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Guuuupia, to nie o koszt chodzi tylko o te... no... doznania. doznania powiadasz, nieźle Aaaaa, bo nie zdazylysmy za bardzo pogadac, za duzo sie dzialo... jesce bedzie cas No, i to mi sie podoba i prosze mi tu z wycieczka wpasc i koniecznie nie-autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Guuuupia, to nie o koszt chodzi tylko o te... no... doznania. doznania powiadasz, nieźle Aaaaa, bo nie zdazylysmy za bardzo pogadac, za duzo sie dzialo... jesce bedzie cas No, i to mi sie podoba i prosze mi tu z wycieczka wpasc i koniecznie nie-autem. na nogach nie dam rady a intercity do Krakau to ode mnie chyba nie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Guuuupia, to nie o koszt chodzi tylko o te... no... doznania. doznania powiadasz, nieźle Aaaaa, bo nie zdazylysmy za bardzo pogadac, za duzo sie dzialo... jesce bedzie cas No, i to mi sie podoba i prosze mi tu z wycieczka wpasc i koniecznie nie-autem. na nogach nie dam rady a intercity do Krakau to ode mnie chyba nie chodzą Intercity to nie, ale InterRegio z Katowic i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ja to jestem jednak bystra inaczej W tej chwili się zorientowałam, ze ja mam przecież w domu czarną Beste z Ikea Scianka telewizyjna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.07.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ja to jestem jednak bystra inaczej W tej chwili się zorientowałam, ze ja mam przecież w domu czarną Beste z Ikea Scianka telewizyjna!! No to brawo! tej Pani już dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Kasica ja ostrożnie jeżdżę i w miarę wolno eeeee do Krakowa od Ciebie leci szybki jakowyś pociag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Przecież od Kaśki do Małgoś to rzut beretką jest... ale sceny robicie ... a od Wusi to już w ogóle ... Oj Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kasiu jak ty do Torunia przez Wrocaw jedziesz to sie nie dziwie ze caly dzien potrzebujesz na dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja to jestem jednak bystra inaczej W tej chwili się zorientowałam, ze ja mam przecież w domu czarną Beste z Ikea Scianka telewizyjna!! No to brawo! tej Pani już dziękujemy no nie ma to jak byc blądynką Myślisz, że mleczne szuflady będa ok?? Wuśka, masz rację z tym Toruniem. Zmylił mnie ten postój w Macu we Włocławku. Godzine prawie tam odpoczywamy. Nefcia, do Wuśki to ja to bym nawet na nogach zaszła jakbym miała porządne buty. Ale nei mam to wolę jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Myślisz, że mleczne szuflady będa ok?? pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 dobry wieczór Małgoś nie smutkuj do mnie mazepka piechty by przyszła ale nawet samochodem dojechac nie może ma niecałe 15 minut a prędzej pod Warszawą się spotkałysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No to kocowe jej trzeba zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kaśka to kiedy do Torunia się wybierasz bo to ciutkę do mnie dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Gosiaaaaa Ale przemiana W tym roku nie wybieram się na wakacje w twoim kierunku Ale mam anginę Synek to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 głosuję za ostatnimi i jeśli tak się da to przeciw dmuchawcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 głosuję za ostatnimi i jeśli tak się da to przeciw dmuchawcom da się da się ale dlaczego przeciw dmuchawcom??dlaczego???? czyli głosujesz za tymi 3 ostanimi, co to mi się wydawało, ze one nie bardzo do mojego salonu, dobrze zrozumiałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo dmuchawce od strony fotograficznej mi nie leżą trzy ostatnie słodkie faktycznie nie pasują kolorystycznie za bardzo ale co ja moge za to że mi się podobają (zwłaszcza szklanka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kasiuu!! Wypatrzylam za pergolami Twoj komplet ogrodowy.Krzesla z aluminium sa, czy sie myle? Zdradzisz skad, po wiela i czy wygodne? I czy baba 70 kilo nie zlamie krzesla? Dziekuje PS jestem przeciw dmuchawcom, cos mi w nich nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kasiuu!! Wypatrzylam za pergolami Twoj komplet ogrodowy.Krzesla z aluminium sa, czy sie myle? Zdradzisz skad, po wiela i czy wygodne? I czy baba 70 kilo nie zlamie krzesla? Dziekuje PS jestem przeciw dmuchawcom, cos mi w nich nie gra moje dmuchwace, aaaaaaa Otóż: komplet z aluminium to nie do końca komplet. Krzesła kupowane były w Praktikerze, po 100zł ( zniosą większy ciężar, mamusia już siedziała na nich ) a stół kupowany w Castoramie, chyba 500zł. Stół z kompletu do krzeseł nam się nie podobał, był owalny i miał takie grudkowane szkło i takie pokręcone nogi Aha, wygodnie się na nich siedzi, szybko schną po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts