Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Guuuupia, to nie o koszt chodzi tylko o te... no... doznania. :lol: :lol: :lol:
doznania powiadasz, nieźle :lol: :lol:

Aaaaa, bo nie zdazylysmy za bardzo pogadac, za duzo sie dzialo... :roll: :roll: :roll:

jesce bedzie cas :wink:

No, i to mi sie podoba i prosze mi tu z wycieczka wpasc i koniecznie nie-autem. :lol: :lol: :lol:

na nogach nie dam rady :lol: a intercity do Krakau to ode mnie chyba nie chodzą :roll:

Guuuupia, to nie o koszt chodzi tylko o te... no... doznania. :lol: :lol: :lol:
doznania powiadasz, nieźle :lol: :lol:

Aaaaa, bo nie zdazylysmy za bardzo pogadac, za duzo sie dzialo... :roll: :roll: :roll:

jesce bedzie cas :wink:

No, i to mi sie podoba i prosze mi tu z wycieczka wpasc i koniecznie nie-autem. :lol: :lol: :lol:

na nogach nie dam rady :lol: a intercity do Krakau to ode mnie chyba nie chodzą :roll:

Intercity to nie, ale InterRegio z Katowic i owszem. :roll: :roll: :roll:

Ja to jestem jednak bystra inaczej :roll: W tej chwili się zorientowałam, ze ja mam przecież w domu czarną Beste z Ikea :o Scianka telewizyjna!! :oops:

No to brawo! tej Pani już dziękujemy :D

no nie ma to jak byc blądynką :oops: Myślisz, że mleczne szuflady będa ok?? :roll:

Wuśka, masz rację z tym Toruniem. Zmylił mnie ten postój w Macu we Włocławku. Godzine prawie tam odpoczywamy.

Nefcia, do Wuśki to ja to bym nawet na nogach zaszła jakbym miała porządne buty. Ale nei mam to wolę jechac :wink:

głosuję za ostatnimi i jeśli tak się da to przeciw dmuchawcom 8)
da się da się :lol:

ale dlaczego przeciw dmuchawcom??dlaczego???? :o

czyli głosujesz za tymi 3 ostanimi, co to mi się wydawało, ze one nie bardzo do mojego salonu, dobrze zrozumiałam??

Kasiuu!!

Wypatrzylam za pergolami Twoj komplet ogrodowy.Krzesla z aluminium sa, czy sie myle? Zdradzisz skad, po wiela i czy wygodne? I czy baba 70 kilo nie zlamie krzesla? :)

Dziekuje

PS jestem przeciw dmuchawcom, cos mi w nich nie gra ;)

moje dmuchwace, aaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :wink:

Otóż: komplet z aluminium to nie do końca komplet. Krzesła kupowane były w Praktikerze, po 100zł ( zniosą większy ciężar, mamusia już siedziała na nich :wink: ) a stół kupowany w Castoramie, chyba 500zł. Stół z kompletu do krzeseł nam się nie podobał, był owalny i miał takie grudkowane szkło i takie pokręcone nogi :wink: Aha, wygodnie się na nich siedzi, szybko schną po deszczu