Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z tych ktore wkleilas? Z pierwszego rzutu podobaja mi sie dmuchawcowe, z drugiego w zasadzie wszystkie, z trzeciego te czarno-biale z miastami - NY i zdaje sie Paryz to jest. Kamyczki i taka tam martwa natura do mnie nie przemawiaja. :roll: :roll: :roll: Jesli chcialas cos niebieskiego, to takie czarno-biale zdjecie z niebieskim autem moze fajnie wygladac. :roll:

Nie wypowiadam sie w sprawie obrazków. :oops: Dla mnie to poniekąd element osobisty. Niech przedstawiają to co sie domownikom najbardziej podoba, tka by zerkajac na nie mieli miłe skojarzenia.

A tak wogóle mi to sie wszystkie podobają. Oczywiscie nie wszystkie naraz i obok siebie ale każdy z nich to ładne zdjęcie.

Kasiulek sorki umknelo mi :oops:

Kasiu mzoe mi sie uda w przyszlym tygodniu wyskoczyc jak gwardia bedzie u ciebie :) ale nie obiecuje, teraz mamy goracy okres w domu, duzo czasu nie zostalo do przeprowadzki a zostal w lipcu montaz schodow , kuchni, malowanie, sobota to tez jedyny dzien w tygodniu kiedy maz moze cos zrobic na dzialce a dziecmi sie tzreba zajac. Obawiam sie ze czas znajde jak sie juz przeprowadzimy czyli wrzesien :( Moze uda mi sie w sierpniu wyskoczyc jak sie bedziemy przeprowadzac o ile dostane urlop :)

Ok, już kumam o co kaman z tymi dmuchawcami :roll:

Zresztą, dmuchawce chyba pójda w zapomnienie :)

Odkrylam dziś u mnie super sklep: Studio Dekor i wyszłam lżejsza o 350zł :D

Zrobiony jest na modłę Almi Dekor, ale asortyment troszkę inny no i tańszy.

Zakochałam się w drewnianej bielonej konsoli, tak pięknie była zaaranżowana w tym sklepie, że pomyslałam, że MUSZE JĄ MIEĆ :oops: Ma prosty blat i takie lekko rzeźbione nogi, w zasadzie to takiejakby tralki z kukami :roll: :wink: Ale nie jestem do końca przekonana, ze ten cudny mebel będzie mi pasował koncepcypjnie do wnętrza :x Postawilabym ją w przedpokoju :roll: Chyba, ze zamówię z prostymi nogami?????? :o :roll:

Bo w tym sklepie można sobie zamówić mebel i pan zrobi 8)