kaśka maciej 07.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy105.jpg Ta ściana na wprost wchodzi w grę Taka jakaś pusta stoi bidulka Po prawej masz dziurę czyli wejscie z wiatrołapu. Po lewej na wprost tej dziury niemalże jest wejście do salonu. Z tego miejsca gdzie miała by stac konsola widac jedynie okno tarasowe i kanapę, stołu nie widać To mniej więcej widać http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom062.jpg HELP!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 kasiuczekam na zdjęcie. myślisz że takie proste mebelki fornirowane albo lakierowane też by 'szło' zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 myślę że będzie wyglądała jakby się teleportowała. co nie oznacza że to źle. mnie babka namawiała na jakiś odpalony mebel do jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 kasiu czekam na zdjęcie. myślisz że takie proste mebelki fornirowane albo lakierowane też by 'szło' zamówić?Hmm, pojęcia nei mam. Z tego co tam widziałam to były tylko dębowe Będę tam w piątek, to się spytam. Musiałam oddać ta narzutę, to za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.07.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Czemu chcesz ją białą patynowaną?Czy w wiatrołapie masz miejsce do siedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dzień dobry Kasiula a to może powieś coś na ścianie i nie będzie pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Czemu chcesz ją białą patynowaną? Czy w wiatrołapie masz miejsce do siedzenia?Kochana, bo chciałam miec jakiś "odpalony" mebel, poza tym spójrz sama: czy tam nie jest łyso????? Chiałam białą, bo taka mie się spodobała w sklepie, stąd moje rozterki. Najlepiej pasowałaby mi tu taka prosta ciemna jak mój stól, ale to takie oczywiste Wisz, powiesiłabym lustro nad tym, kwiaty w wazonie, jakieś duperele, doskonale wiesz oczym mówię W wiatrołapie mam miejsce do siedzienia. Naprzeciwko szafy mam krzesło i wieszak dla gości. Krzesło z Ikea idzie won i wchodzi tam czarny Duch, ten który pokazywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Duch zmienil kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Duch zmienil kolor? nie wiedzialaś Przecie on czarny jak smola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Duch zmienil kolor? nie wiedzialaś Przecie on czarny jak smola Taaa, i podniebienie ma czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Duch zmienil kolor? nie wiedzialaś Przecie on czarny jak smola Taaa, i podniebienie ma czarne. jak na czorta przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Duch zmienil kolor? nie wiedzialaś Przecie on czarny jak smola Taaa, i podniebienie ma czarne. jak na czorta przystało I ten, no... Ogonek dlugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I ten, no... Ogonek dlugi. no tego nie widziałam, ale wierzę na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I ten, no... Ogonek dlugi. no tego nie widziałam, ale wierzę na słowo Eeee... yyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I ten, no... Ogonek dlugi. no tego nie widziałam, ale wierzę na słowo Eeee... yyyy... słowo daję, nie widziałam. Musial se jakoś przysiąść na nim czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 pokaz co kupilas póżniej cyknę zdjecia, teraz mam gości paczpani to jacyc niefajni goscie ze z nami siedzisz a ich olalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 pokaz co kupilas póżniej cyknę zdjecia, teraz mam gości paczpani to jacyc niefajni goscie ze z nami siedzisz a ich olalas Narzutę musiałam oddać, za wąska była. Bedzie z powrotem w piątek. Wtedy cyknę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I ten, no... Ogonek dlugi. no tego nie widziałam, ale wierzę na słowo Eeee... yyyy... słowo daję, nie widziałam. Musial se jakoś przysiąść na nim czy jak Pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Aha, o i przyszedł stojak na ręczniki do łazienki. Jak za tą cenę: rewelacja. Zresztą, co ja gadam!! W ogóle rewelacja. Tani, stabilny, bez jakichś uszczerbków. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 tak wyglądahttp://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy108.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy109.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts