Reyzel 07.12.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 schody będa wylewane, a potem obkładane drewnem aha, schody zabiegowe a nie wylewaliście ich przed stropem ?? To mnie zaskoczyłaś. Myslałam, ze jakieś ażurowe będę, drewniane czy metalowe czy jakieś tam inne... Własnie szukam ofert i je porównuję więc stąd to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.12.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Dzięki serdeczne wszystkim Stuku, żona też się doczołga do dyplomu mnie to zajęło 11 lat Chyba się gadzina nie doczołga bo nie chce iść pracować do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.12.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 schody będa wylewane, a potem obkładane drewnem aha, schody zabiegowe a nie wylewaliście ich przed stropem ?? To mnie zaskoczyłaś. Myslałam, ze jakieś ażurowe będę, drewniane czy metalowe czy jakieś tam inne... Własnie szukam ofert i je porównuję więc stąd to pytanie I dobrze, że wylewane - solidniejsze i nie będa skzypieć za 6 lat Ja też będę obkladał drewnem do tego kuta balustrada z drewnianą poręczą - jeśli kasy starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.12.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Kasiu, gratulacje.....no i jak tu teraz się wypowiadać jak to wszystko do nauczycielki i to dyplomowanej na dodatek trzeba, zeby jakiegos fau pas nie popełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 07.12.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 gratulujeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 schody będa wylewane, a potem obkładane drewnem aha, schody zabiegowe a nie wylewaliście ich przed stropem ?? To mnie zaskoczyłaś. Myslałam, ze jakieś ażurowe będę, drewniane czy metalowe czy jakieś tam inne... Własnie szukam ofert i je porównuję więc stąd to pytanie I dobrze, że wylewane - solidniejsze i nie będa skzypieć za 6 lat Ja też będę obkladał drewnem do tego kuta balustrada z drewnianą poręczą - jeśli kasy starczy Daro_K to - czy dobrze, to się okaże jak dobre schody to i skrzypiec nie będą. Ja z wylewanych zrezygnowałam ze względu na to, ze za "ciężkie" dla mnie one byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Oj tam, drewniane, betonowe- ważne żeby wygodne były . Ja mam betonowe- stpnice bedą wyłozone drewnem- barierka taka delikatna metalowa z drewnianą poręczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Oj tam, drewniane, betonowe- ważne żeby wygodne były . Ja mam betonowe- stpnice bedą wyłozone drewnem- barierka taka delikatna metalowa z drewnianą poręczą Tez prawda wygodne i podobające się im własnym użytkownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.12.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Macie rację, mają być wygodne szerokie o niskich stopniach.Czyli dokładnie odwrotnie jak przewidziano w moim pierwotnym projekcie.Sam osobiście je poszerzyłem i dodałem stopni wysuwając je bardziej w przedpokój. Ale to tylko jedna ze 100 (prawdopodobnie) zmian jakie w projekt sam wprowadziłem.Ale przy zabiegowych i długich schodach, drewno skrzypi po kilku latach - nie ma bata (podobno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kasia, a gdzie Ty się zapodziałaś ???? !!!! A z tymi schodami - fakt, wszystko sie okaże po kilku latach użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kasia, a gdzie Ty się zapodziałaś ???? !!!! No właśnie!!!!! Kasiunia, wracaj do nas!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 11.12.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Pooglądałem trochę. Fajny domek. też mam troszkę (tylko troszkę) podobny i też z oknami dachowymi, które kocham ponad wszystko, bo "przychylają mi nieba" jak trzeba. Pasuje do Ciebie. Pozdrawiam i zyczę radości z budowania i jeszcze większej z mieszkania w nowym, własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 W sumie to gdzie Kaska jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 W sumie to gdzie Kaska jest ? W sumie to ... nie mam blado-zielonego pojęcia Kasia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.12.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Normalnie pod ziemię się zapadła czy coś ??? Kasia, czy Ty może jeszcze to dyplomowanie opijasz ? Wołamy Cię od poniedziałku a Ty nic się nie odzywasz HALLLLLOOOOOO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.12.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 komputer padł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Na pewno jej padl - innego wyjscia nie widze - kasia by sobie nie pozwolila na to zeby tyle rzeczy dzialo sie bez niej !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Albo nasza kochana Kasia w Rowach siedzi na długim weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.12.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Albo nas bierze na przetrzymanie i sprawdza ile wytrzymamy zanim jakieś CIA poinformujemy o jej zniknięciu w przestworzach netu O ile ktoś nasze zgłoszenie weźmie na poważnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 komputer padł ??? może jej mąż komputer rozwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts