anjamen 07.07.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak dla mnie bomba ma sie ten gust, nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 siur kolezanko ja jak zobaczylam swoje haczyki na reczniki kapielowe to sie zalamalam takie male pypki ze nawet scierczka kuchenna na tym nie zawisnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 w sprawie kuonsolki przyszłam nie bardzo umiem sobie wyobrazić bieloną konsolkę w twoim wnętrzu już prędzej jakąś odpałową kolonialną np. taką http://www.orange-tree.pl/ w "stoly, stoliki..." /" wyzsze" druga DH-01-066. Wys. 24 cm, blat 61x61 cm. Drewno mango. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kasia stojak na ręczniki bomba szkoda że nie mam miejsca na taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kaśka i nie przewracva się podoba mi się i jak mówisz, że fajny to też bym zakupiła dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 wygląda ekstra! sama bym taki upchnąć chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry Kasia pada u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Zapytałam o to miejsce do siedzenia bo mi akurat tam pasuje taka ława tapicerowana a nad nią jakiś obraz lub ładne lustro http://www.empikfoto.pl/albumy38/402100/839059/previews/26140641_hdivd501-chocolate-bedroom_lg.jpg Bardzo podobają mi sie konsolki.....u kogos U mnie to miejsce zazwyczaj na dodatkowy bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Baaaaaaardzo podoba mi się ta sypialnia!!!! Coś czuję, że tak kiedyś skończę Co to konsolki tej ze sklepu to tak własnie myślałam No nic, pokombinuję inaczej Dzięki Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kasiu, ja w sprawie tego plakatu http://pic.plakaty.pl/bigpic/ag23125.jpg nie jestem w stanie wejść na ich stronę, masz dokładny adres ? mam inny plakat w tym stylu i chciałam do pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry Kasia pada u Cię Weeźźźźx W tej chwili chyba przestało, ale pół nocy nie spałam. Z duszą na ramieniu schodziłam dziś rano zobaczyć, czu parawan i parasol stoi Takiej burzy nie pamiętam. Nie boję się burz, ale jak wali tuż obok twojego domu to jest to srednie uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja miałabym obawy, że przebiegające tamtędy dzieci rypną głową w tą konsolkę. Ławka jest niższa i miękka. No i zawsze łatwiej im będzie nawet kurtke odlozyć jak wchodzicie czy wychodzicie wszyscy razem z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Proszę; http://plakaty.pl/plakat/4973/Room_with_a_view Pokaż jaki masz do pary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kaśka i nie przewraca się podoba mi się i jak mówisz, że fajny to też bym zakupiła dzień doberek jak już człowiek z kawą nie przylezie to go zleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja miałabym obawy, że przebiegające tamtędy dzieci rypną głową w tą konsolkę. Ławka jest niższa i miękka. No i zawsze łatwiej im będzie nawet kurtke odlozyć jak wchodzicie czy wychodzicie wszyscy razem z domu Ale ja nie chcę konsolki do wiatrołapu Tam już nie mam miejsca na takie fanaberie. Ta sciana to jest już przedpokój No widisz sama, ze MUSOWO musisz do mnie przyjechać Poza tym, do siedzienia będzie Ghost. Mam nadzieję, że najpóźniej jutro przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kaśka i nie przewraca się podoba mi się i jak mówisz, że fajny to też bym zakupiła dzień doberek jak już człowiek z kawą nie przylezie to go zleją Oj sorka!!! Gosia, no mam go całyn jeden dzień i na razie się nei przewrócił Ale nei sądzę, zeby zaliczął wywrotki, ma dość szeroką podstawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kaśka i nie przewraca się podoba mi się i jak mówisz, że fajny to też bym zakupiła dzień doberek jak już człowiek z kawą nie przylezie to go zleją Oj sorka!!! Gosia, no mam go całyn jeden dzień i na razie się nei przewrócił Ale nei sądzę, zeby zaliczął wywrotki, ma dość szeroką podstawę no doooobra dzięki i kawke niosę http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/kawa_z_likierem_003.jpg to fajnie, że szeroka podstawa kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No ja mam już tenhttp://pic.plakaty.pl/bigpic/ag23115.jpgteż kupowany na tej stronie, ale tej panienki w oknie na razie nie ma buuumyslałam,że to jakiś inny sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Świetny stojak na ręczniki Namiary były? Szukać....? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts