Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w sprawie kuonsolki przyszłam

nie bardzo umiem sobie wyobrazić bieloną konsolkę w twoim wnętrzu już prędzej jakąś odpałową kolonialną np. taką

http://www.orange-tree.pl/ w "stoly, stoliki..." /" wyzsze" druga :)

DH-01-066. Wys. 24 cm, blat 61x61 cm. Drewno mango.

Zapytałam o to miejsce do siedzenia bo mi akurat tam pasuje taka ława tapicerowana a nad nią jakiś obraz lub ładne lustro

http://www.empikfoto.pl/albumy38/402100/839059/previews/26140641_hdivd501-chocolate-bedroom_lg.jpg

Bardzo podobają mi sie konsolki.....u kogos :lol: U mnie to miejsce zazwyczaj na dodatkowy bałagan :lol:

dzień dobry

Kasia pada u Cię :lol:

Weeźźźźx :roll: W tej chwili chyba przestało, ale pół nocy nie spałam. Z duszą na ramieniu schodziłam dziś rano zobaczyć, czu parawan i parasol stoi :-? Takiej burzy nie pamiętam. Nie boję się burz, ale jak wali tuż obok twojego domu to jest to srednie uczucie :-?

Ja miałabym obawy, że przebiegające tamtędy dzieci rypną głową w tą konsolkę. Ławka jest niższa i miękka. No i zawsze łatwiej im będzie nawet kurtke odlozyć jak wchodzicie czy wychodzicie wszyscy razem z domu :wink:
Ale ja nie chcę konsolki do wiatrołapu :roll: Tam już nie mam miejsca na takie fanaberie. Ta sciana to jest już przedpokój :roll: No widisz sama, ze MUSOWO musisz do mnie przyjechać :D

Poza tym, do siedzienia będzie Ghost. Mam nadzieję, że najpóźniej jutro przyjdzie :roll:

Kaśka i nie przewraca się :roll:

podoba mi się 8)

i jak mówisz, że fajny to też bym zakupiła :) :wink:

dzień doberek :D

jak już człowiek z kawą nie przylezie to go zleją :roll: :-?

Oj sorka!!! :oops:

Gosia, no mam go całyn jeden dzień i na razie się nei przewrócił :lol: Ale nei sądzę, zeby zaliczął wywrotki, ma dość szeroką podstawę :wink:

Kaśka i nie przewraca się :roll:

podoba mi się 8)

i jak mówisz, że fajny to też bym zakupiła :) :wink:

dzień doberek :D

jak już człowiek z kawą nie przylezie to go zleją :roll: :-?

Oj sorka!!! :oops:

Gosia, no mam go całyn jeden dzień i na razie się nei przewrócił :lol: Ale nei sądzę, zeby zaliczął wywrotki, ma dość szeroką podstawę :wink:

no doooobra 8) :lol: :lol:

dzięki i kawke niosę :D :D

http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/kawa_z_likierem_003.jpg

to fajnie, że szeroka podstawa :wink:

kupuję 8) :lol: