Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świetny stojak na ręczniki :D Namiary były? Szukać....?

pozdro

Też mi się spodobał 8) :lol:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=678126108

Dziś robię sobie wolne od zajęć wszelakich i nadrabiam zaległości na FM :D Zaczęłam od Kasi:D

Pozdrowionka! :D

Jak miło!!!!!!! Część MOnia!! :D

czesc Kasiu,

u nas sloneczko wyszlo po burzy :D

U mnie się przejaśnia, ale do słońca to jeszcze daleko :roll:

Mam dziś lekkiego wqrwa...........

Po tym jak zamówiłam pierdylion obrazków do zawieszenia, mąż mi oświadczył, ze mi ODBIŁO, ŻEBY WIESZAĆ COŚ NA TAKICH PIĘKNYCH RÓWNYCH GŁADKICH ŚCIANACH, ŻEBY JE DZIURAWIĆ I ŻE ON MI NIC NIE POWIESI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Obawiam się że w porothermie trzeba wiercić, gwoździa się nie wbije :cry: :cry: :cry: :cry: FU.CK :evil: :evil: :evil:

Zamówię naklejki :evil: :evil: :evil:

No to zdradź nam co zmieniasz/dopełniasz w domu?
mam taki mętlik w głowie, ze juz sama nie wiem :roll:

Jedno jest pewne, coś MUSZĘ zrobić ze ścianami, sa takieeeee puste :roll: Nie mówię, że zaraz upstrzę każda ścianę jakimś obrazkiem, ale COŚ muszę zrobić.

Jak już pisałam, na peirwszy rzut idzie wiatrołap: zamiast krzesełka z Ikea, będzie Ghost, a nad nim takie czarno-białe obrazki.

Potem miał być korytarz i konsolka na tej ścianie, ktorą pokazywałam: bielona straaaaasznie mi sie spodobała, ale z przykrośćią stwierdzam, że jednak nieee. Wypatrzyłam taką mniejszą toaletkę i konsolkę z Malma, no to już na bank będzie pasować. Nad to zestaw obowiązkowy.

Następnie salon: mam 2 kawałki ścian, na które coś moge powiesić. Na http://www.decozone.pl zobaczyłam, ze mają również szablony i naklejki. Tam dostalam oczopląsu. Są tam wzory jakich szukałam do salonu. Jak ochłonę to coś wybiorę.

Komputerowy: tu już zamówiłam obrazki na http://www.plakaty.pl. takie architektoniczne, czarno-białe z jakąś kroplą koloru.

Generalnei wszędzie chodzi mi o ściany.......... :roll:

Ja też nie przepadam za gołymi ścianami. Lubię mieć na czym oko zawiesić.

Ale na klatke schodową do tej pory nie wybrałam niczego. No nic mi nie lezy i wogóle to nie wiem jak zapanować nad tym szybem windowym :wink:

No ja tez nie bardzo lubie gołe ściany, więc rozumiesz mój ból.

Widzisz, jeszcze klatka schodowa, aaaaaaaaaaaaa :cry: :lol:

Ja mam otwartą, widać ją jak wchodzisz do domu :roll: