kaśka maciej 09.07.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ładne zdjęcia wybrałaś podobają mi się te pierwsze czrwone z niebieskim samochodem sepiowana kobieta w kapeluszu i wszystkie z paryżem to mówiłem ja, Jażąbeka rozetki Ci się nie podobają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Że się wtrącę Rozetki do mnie nie przemawiają, ale babki w Paryżu mają swój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Że się wtrącę Rozetki do mnie nie przemawiają, ale babki w Paryżu mają swój klimat no mają mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 co to są rozetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 co to są rozetki?no są w dzienniku, takie kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 kasia gdzie jesteś jak cie nie ma?grzeczne dziewczynki chodzą spać o tej porze ja się pytałam o Ciebie a nie o Twoją córcię diablico jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 P.S. jaki kolor tego krzesła zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 P.S. jaki kolor tego krzesła zamówiłaś?czarne kurrddeee, wciąż nie ma kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 kasia gdzie jesteś jak cie nie ma?grzeczne dziewczynki chodzą spać o tej porze ja się pytałam o Ciebie a nie o Twoją córcię diablico jedna diablica też poszła do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 P.S. jaki kolor tego krzesła zamówiłaś?czarne kurrddeee, wciąż nie ma kuriera czemu nie przezroczyste albo miodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 P.S. jaki kolor tego krzesła zamówiłaś?czarne kurrddeee, wciąż nie ma kuriera czemu nie przezroczyste albo miodowe? bo by go nie było widać w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 iiii tam co to za ghost co go widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 iiii tam co to za ghost co go widaćczarny, trza się go bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.07.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 co to są rozetki?no są w dzienniku, takie kółka takie z niebieskim ? to średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.07.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Amtla, proszę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=678126108#gallery Kasiorku, bo ja go wykupiłam Zamorduję, no i gdzie ja mam biedna go szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.07.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 jestem. Jestem spóźniony ale jestem. potem napisze i prv bo mm Ci do powiedzenia coś co nie nadaje sie na public chat ale póki co obrazki. Pierwsze jarzębinki kradnę do swego salonu bo sa piękne. dawaj link. dmuchawce są bulszitowe i tandeciarskie. o Paryżu nic nie powiem bo jestem frankofobem. Gdyby nie to, niebieski samochód pewnie by mi się podobał chociaż zdjęcie z kamiennicą au Rocher... mimo fobii jest piękne. Te dwie szanelki w kapluszach... cóż, na szczęście Twój mąż nigdy się na to nie zgodzi Dalej: talerzyki z muszelkami i kamykami... no daj spokój. a naklejki sa juz zupełnie nie moje. Dobra, idę pisac priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dobra, idę pisac priva już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dobra, idę pisac priva już sie zawstydziłam Irma, kółka może i wyglądają na niebieskie, ja zamówilam fioletowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Zakochałam się w jarzębinach, Paryżu z panią i z samochodem, panią na balkonie. To ostatnie chyba też ciekawe szkoda,że takie malutkie.Schody z latarnią też cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Zakochałam się w jarzębinach, Paryżu z panią i z samochodem, panią na balkonie. To ostatnie chyba też ciekawe szkoda,że takie malutkie.Schody z latarnią też cudne.Zamówiłabym wszystkie, ale ścian mi braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts