Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i widzę, że dotarł do Ciebie Ghost - i jak wrażenia..?! 8)
No a jak myślisz??? Mąz popukał się po głowie, teściowa spojrzała jak ja pomyloną, zaraz przychodzą do mnie goście więc peweni tez będa ździwieni, ale ja jestem zachwycona. Właśnie mąż mi powiesił nad nim plakat i jest super.

Cześć Ania :D

najwazniejsza ze Tobie i nam sie podoba

najwazniejsza ze Tobie i nam sie podoba
I tej wersji bedziem się trzymać :D

Wunia, Te goście krzesła nie zauważyły :wink: Ale ogólnie, był opad szczeny 8)

a do tego to siem już powinnaś przywyknąć :lol: :wink:

8) Hmmm, wiesz jak myslę, że to jest tak: ludzie mają w domach zupełnie inaczej niż ja mam. I stąd się bierze opad szczeny. Nikt się chyba nie spodziewa, że tak można zrobić. A ja przecież doskonale wiem, że można zrobić milion razy fajniej, lepiej i nowocześniej. |Dla tych gości mój dom to jest kosmos. A ja widziałam już nie takie domy i wiem, ze mój dom to jest dopiero atmosfera, a nie kosmos :wink: :lol:

Co nie zmienia faktu, że jest mi bardzo przyjemnie jak się komuś podoba :D

Ale co? Na lodowke sie krzywia czy na co? :roll: :roll: :roll:
noo, na wiele rzeczy: kontrowersje największe budzi lodówka i pralka :lol: Potem płytki w lazience, że nie do końca ściany, potem biała elewacja, potem kuchnia, itp :D Ja się w sumie im nie dziwię. Ludzie wolą ciepłe wnętrza i kolory.

Ale co? Na lodowke sie krzywia czy na co? :roll: :roll: :roll:
noo, na wiele rzeczy: kontrowersje największe budzi lodówka i pralka :lol: Potem płytki w lazience, że nie do końca ściany, potem biała elewacja, potem kuchnia, itp :D Ja się w sumie im nie dziwię. Ludzie wolą ciepłe wnętrza i kolory.

No tak. To znaczy ludzie lubia tak jak akurat my nie lubimy. :lol: :lol: :lol: :lol: