mario31 11.07.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 No to supcio! Tylko czemu jeszcze nie ma w albumie wersji z plakatem....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 No i widzę, że dotarł do Ciebie Ghost - i jak wrażenia..?! No a jak myślisz??? Mąz popukał się po głowie, teściowa spojrzała jak ja pomyloną, zaraz przychodzą do mnie goście więc peweni tez będa ździwieni, ale ja jestem zachwycona. Właśnie mąż mi powiesił nad nim plakat i jest super. Cześć Ania najwazniejsza ze Tobie i nam sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dobry wieczór Kasica bo to krzesło to nie zwykły stołek jest to co się zwykłym ludziom dziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 najwazniejsza ze Tobie i nam sie podobaI tej wersji bedziem się trzymać Wunia, Te goście krzesła nie zauważyły Ale ogólnie, był opad szczeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Tylko czemu jeszcze nie ma w albumie wersji z plakatem....?! No bo mąż wywiercił otwór o 16.45, a o 17 przyszli goście Jutro moja droga, jutro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 najwazniejsza ze Tobie i nam sie podobaI tej wersji bedziem się trzymać Wunia, Te goście krzesła nie zauważyły Ale ogólnie, był opad szczeny a do tego to siem już powinnaś przywyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 najwazniejsza ze Tobie i nam sie podobaI tej wersji bedziem się trzymać Wunia, Te goście krzesła nie zauważyły Ale ogólnie, był opad szczeny a do tego to siem już powinnaś przywyknąć Hmmm, wiesz jak myslę, że to jest tak: ludzie mają w domach zupełnie inaczej niż ja mam. I stąd się bierze opad szczeny. Nikt się chyba nie spodziewa, że tak można zrobić. A ja przecież doskonale wiem, że można zrobić milion razy fajniej, lepiej i nowocześniej. |Dla tych gości mój dom to jest kosmos. A ja widziałam już nie takie domy i wiem, ze mój dom to jest dopiero atmosfera, a nie kosmos Co nie zmienia faktu, że jest mi bardzo przyjemnie jak się komuś podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 jak mam być szczera to ja wolę dobrą atmosferę niż kiepski kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 jak mam być szczera to ja wolę dobrą atmosferę niż kiepski kosmos no tyz prowda Z tego co zauważyłam, goście wychodzili niechętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ale co? Na lodowke sie krzywia czy na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ale co? Na lodowke sie krzywia czy na co? noo, na wiele rzeczy: kontrowersje największe budzi lodówka i pralka Potem płytki w lazience, że nie do końca ściany, potem biała elewacja, potem kuchnia, itp Ja się w sumie im nie dziwię. Ludzie wolą ciepłe wnętrza i kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ale co? Na lodowke sie krzywia czy na co? noo, na wiele rzeczy: kontrowersje największe budzi lodówka i pralka Potem płytki w lazience, że nie do końca ściany, potem biała elewacja, potem kuchnia, itp Ja się w sumie im nie dziwię. Ludzie wolą ciepłe wnętrza i kolory. No tak. To znaczy ludzie lubia tak jak akurat my nie lubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Kaśka teraz dowaliłaś pokaż mi które pomieszczenie w Twoim domu nie ma ciepłych kolorów i wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Kaśka teraz dowaliłaś pokaż mi które pomieszczenie w Twoim domu nie ma ciepłych kolorów i wnętrza Wunia, do ciepłych można ewentualnie zaliczyc moją sypialnie, ewentulanie Reszta to zimne, pastelowe kolory, które uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ejże Kasica no przesadzasz ja lubię ciepłe kolorki no i wybacz ale tylko takie u Ciebie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ejże Kasica no przesadzasz ja lubię ciepłe kolorki no i wybacz ale tylko takie u Ciebie widziałam gdzieeeeeeeeee jutro przemaluję, nie lubię ciepłych kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Niestety nie widac gdzie, bo Ci wszystkie zdjecia prawie wcielo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Krzeslo super. No i jak sie ladnie nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Krzeslo super. No i jak sie ladnie nazywa. Mówiłaś, że ci się nei podoba Krzesło znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Krzeslo super. No i jak sie ladnie nazywa. Mówiłaś, że ci się nei podoba Krzesło znaczy Nie podobalo mi sie, jak mialas je kupic zamiast jechac na zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts