Reyzel 13.12.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 komputer padł ??? może jej mąż komputer rozwalił Mówisz, ze małż cierpliwość stracił do przesiadywania Kasi na forumie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 komputer padł ??? może jej mąż komputer rozwalił Mówisz, ze małż cierpliwość stracił do przesiadywania Kasi na forumie ?? znam takiego jednego co żonie laptopa rozwalił ze złości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Pewnei o sex wirtualny poszło A tak serio to chyba Maxi ma telefon do Kaśki (jak dobrze pamietam) Moze coś Maxi wie czemy Kaśki nie ma Ewentualnie podpowie nam jak Kaśke zmotywować by wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 i tu pies jest pogrzebany zniknely obie ja mysle , ze kaska sobie jakiegos faceta znalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 i tu pies jest pogrzebany zniknely obie ja mysle , ze kaska sobie jakiegos faceta znalazla Cicho to tajemnica................ Bo się jeszcze stukowa dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 i tu pies jest pogrzebany zniknely obie ja mysle , ze kaska sobie jakiegos faceta znalazla Cicho to tajemnica................ Bo się jeszcze stukowa dowie Stuku!!! Posuń się , daj Kaśce popisac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 i tu pies jest pogrzebany zniknely obie ja mysle , ze kaska sobie jakiegos faceta znalazla Cicho to tajemnica................ Bo się jeszcze stukowa dowie Stuku!!! Posuń się , daj Kaśce popisac na forum A wyglądam na monopolistę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Kasia jest cała i zdrowa Wróci za czas jakiś, dziękuje za troskę i przesyła pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Kasia jest cała i zdrowa Wróci za czas jakiś, dziękuje za troskę i przesyła pozdrowienia Trochę mi ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Kasia jest cała i zdrowa Wróci za czas jakiś, dziękuje za troskę i przesyła pozdrowienia Z Rowów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.12.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Kasia jest cała i zdrowa Wróci za czas jakiś, dziękuje za troskę i przesyła pozdrowienia Trochę mi ulżyło Mi też I też przesyłamy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 komputer padł ??? może jej mąż komputer rozwalił Mówisz, ze małż cierpliwość stracił do przesiadywania Kasi na forumie ?? znam takiego jednego co żonie laptopa rozwalił ze złości narwany jakiś chyba był ... Dobrze, ze mój jest opanowany i spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 komputer padł ??? może jej mąż komputer rozwalił Mówisz, ze małż cierpliwość stracił do przesiadywania Kasi na forumie ?? znam takiego jednego co żonie laptopa rozwalił ze złości narwany jakiś chyba był ... Dobrze, ze mój jest opanowany i spokojny No własnie na tych spokojnych to trzeba uważac, bo jak im się te emocje nagromadzą to potem wybuchają ze zdwojona siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 hehe... Verunia, czy mówisz to z własnego doświadczenia ?? mam nadzieję, ze mój nigdy nie wybuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 hehe... Verunia, czy mówisz to z własnego doświadczenia ?? mam nadzieję, ze mój nigdy nie wybuchnie Moj mąż to z tych niespokojonych, to ja jestem spokojna... do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.12.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Forum się dzieje bez jej autora Nie ma to; jak dobrze zapłodnić innych - forum się samo prowadzi Życzenia udanych Świąt i dobrego Nowego Roku przesyłam Wam - czytelnikom tego dziennika i ich autorom!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 hehe... Verunia, czy mówisz to z własnego doświadczenia ?? mam nadzieję, ze mój nigdy nie wybuchnie Moj mąż to z tych niespokojonych, to ja jestem spokojna... do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Forum się dzieje bez jej autora Nie ma to; jak dobrze zapłodnić innych - forum się samo prowadzi Życzenia udanych Świąt i dobrego Nowego Roku przesyłam Wam - czytelnikom tego dziennika i ich autorom!!!! Że co? Że Kaska nas zapłodniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Forum się dzieje bez jej autora Nie ma to; jak dobrze zapłodnić innych - forum się samo prowadzi Życzenia udanych Świąt i dobrego Nowego Roku przesyłam Wam - czytelnikom tego dziennika i ich autorom!!!! Że co? Że Kaska nas zapłodniła? Ja nic nie czułem? Czyli jak dobrze rozumuje, musze pozapładniać masowo innych forumowiczów, żeby zaglądali do mojego dziennika?! No to kto pierwszy? hahahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 A co tutaj dzisiaj tak "zapłodnieniowo" zrobio na tym Forumie??? U mnie już syna szukają, a tutaj Stuczek zapładnia Boszszsz!!! W końcu nas wszystkich stąd pogonią, zobaczycie No co jest Kasieńko Wróć w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts