sierzant36 14.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 noooo, niektórym to dobrze Ja chyba początkiem sierpnia coś wyszarpię , dosłownie, bo u mnie na hasło urlop przełożeni w panike wpadają u anjamen w komentarzach pozwoliłam sobie zamieścić historię obrazkową pt: piorun na Podkarpaciu ....zajrzyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 noooo, niektórym to dobrze Ja chyba początkiem sierpnia coś wyszarpię , dosłownie, bo u mnie na hasło urlop przełożeni w panike wpadają u anjamen w komentarzach pozwoliłam sobie zamieścić historię obrazkową pt: piorun na Podkarpaciu ....zajrzyj.Widzialam Porażka, współczuję. Ale pocieszę Cię: u mnie dokadnie rok temu była ulewa i wichura taka, ze mala u mnie Watra wyszła z brzegów. I okazało się, że mi się leje w salonie centralnie z sufitu Deszcz tak zacinał, że się jakoś balkonem przedostał DObrze, ze nie było gładzi ani malowania jeszcze na parterze. Koszmar, więc wierzę i współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 14.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No, średnia przyjemność spotkanie z takim żywiołem, zawsze szkody jakieś są Przez prawie 40 lat swojego życia nigdy nie bałam sie burzy, ale po jej bezpośredniej , ze tak powiem bliskości, popadam w panike przy najlżejszym uderzeniu pioruna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Słuchajcie: pamiętacie jak mówiłam, ze miałam w sobotę nowych gości?? Noi od razu byli zachwyceni,podobało im się i w ogóle Ale dziś się dowiedziałam więcej: że mój dom jest taki cieplutki, milutki i w ogóle i w szczególe Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa To ja się tak starałam zeby byl chłód, a tu masz Pocieszam się, ze to chodziło o atmosferę panująca w domu... Albo ludzie w ten sposób chca schlebić, prawić komplementy????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dobry wiecżór Kasia mówiłam słuchaj starszych toż pisałam że u Ciebie same ciepłe kolorki są a narzuta piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dobry wiecżór Kasia mówiłam słuchaj starszych toż pisałam że u Ciebie same ciepłe kolorki są a narzuta piękna Jakich starszych szczawiu jeden Ja ci dam ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 kurde muszę z okularami porządek zrobić bo doczytałam strasznych dawaj dawaj CIEPLUSIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 kurde muszę z okularami porządek zrobić bo doczytałam strasznych dawaj dawaj CIEPLUSIE w sumei mam rację: Ty straszna jesteś, bo straszne rzeczy wygadujesz CIEPŁE..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 słyszałam że prawda bolesna bywa ale żeby straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 słyszałam że prawda bolesna bywa ale żeby straszna no to teraz już iwesz Gdzie ty widzisz ciepłe kolory u mnie, no gdzie???????????? Sypialnia nasza jest poza konkursem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wunia, no coś Ci kiepsko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kasiu ale co mi kiepsko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kasiu ale co mi kiepsko idzie no musisz iśc do okulisty, rzeczywiście: zadałam pytanie o te ciepłe kolorki u mnie??? Żebys mi pokazał gdzież one?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 byłam u okulisty czekam na okulary ale napisałam że wszędzie masz ciepłe kolorki i ciepłą atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 byłam u okulisty czekam na okulary ale napisałam że wszędzie masz ciepłe kolorki i ciepłą atmosferę KONIECZNIE DO OKULISTY RAZ JESZCZE albo jak będziesz miała te nowe to zapraszam ponownie Ciepłą atmosferę zdzierżę, ale ciepłe kolory NEVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja wierzę wuni, jak mówi ze cieplusie to pewnie takie są i po co udawać taką oziębłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Verunia no toż nawet na fotkach widać same ciepłe kolorki ale Kaśka spróbuj wmówić komukolwiek że Twoje schody mają zimny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja wierzę wuni, jak mówi ze cieplusie to pewnie takie są i po co udawać taką oziębłą jakbyś chciała wiedzieć to mnie moja ( wydawało mi się wtedy) najlepsza przyjaciółka powiedziała: jestem zimna i wyrachowana Więc coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Verunia no toż nawet na fotkach widać same ciepłe kolorki ale Kaśka spróbuj wmówić komukolwiek że Twoje schody mają zimny kolor Zdjęcia przekłamują kolory to po pierwsze. Po drugie: każde niebarwione drewno jest raczej z tych ciepłokolorowych, nic nie poradzę Poza czerwonymi akcentami w łazience to na dole nie widze nic ciepłego I uwaga: nie mylimy kolorów pastelowych z ciepłymi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 panele mają ciepły kolor narożnik ma ciepły kolor ściany w salonie absolutnie zmine nie są firanki w salonie samo ciepełko i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts