Gość 16.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A ja przyszłam zdjęcia pooglądać raz jeszcze bo własnie zmieniłam monitor na nowy. Poprzedni był do dupy i wszystkie zdjęcia za ciemne mi się wydawały i kolory przekłamane były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 na pewno były za ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Wreszczie dojrzałam narzutę , bo wcześniej widziałam tylko ciemną plamę i ze zdziwieniem odkryłam ze ściana w przedpokoju nie jest rózowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 na pewno były za ciepłe nie no, teraz zimne są jak diabli Kaśka, odszczekuje co powiedziałam o twoim ciepłym wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A ja przyszłam zdjęcia pooglądać raz jeszcze bo własnie zmieniłam monitor na nowy. Poprzedni był do dupy i wszystkie zdjęcia za ciemne mi się wydawały i kolory przekłamane były O ja pitole, to skoro tak, to moje kolory dadzą nieźle po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 na pewno były za ciepłe nie no, teraz zimne są jak diabli Kaśka, odszczekuje co powiedziałam o twoim ciepłym wnętrzu Noooo!!! ( z manierą Niodema Dyzmy) Żeby mnie to było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Przyszły w końcu naklejki do salonu ale chyba wylądują w sypialni.. Jakoś mi się ich odechciało w salonie, po tym jak widziałam fajny obraz w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.07.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No chora normalnie Wyśle Cię na leczenie TYYYYYY....TRWONIE jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No chora normalnie Wyśle Cię na leczenie TYYYYYY....TRWONIE jeden Poczekam na Ciebie to sama ocenisz, czy nie lepiej będzię jak wylądują w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mówcie mi Twronie Kupiłam kolejny ( nie zdradzę który) dekoder ale mi kurnaaaaa mówi, ze brak sygnału A tak chciałam pooglądać DOMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 dobry wieczór Trwońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Przyszły w końcu naklejki do salonu ale chyba wylądują w sypialni.. Jakoś mi się ich odechciało w salonie, po tym jak widziałam fajny obraz w Ikea Jaki? Mam pytanie odnosnie zaslon w pokoju syna, bo jak je zobaczylam to zachorowalam tak mi sie spodobaly . Czy byly w innej kolorystyce i ile kosztowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 dobry wieczór Trwońcu Po Trwońcu możeta mi mówić Blądynko Własnie mnie mąż uświadomił, że "brak sygnału" no bo nie podpięłam dekodera do anteny Ale pan mówił, że tylko trzeba dekoder z TV połączyć Magpie, były tanie coś wedle 50zł. Z tym, że to jest 1 sztuka więc dałam ją do krawcowej i ta ciachnęla mi je na pół. Podobnie zresztą jak zasłony w gabinecie Pojęcia nie mam czy były w innej kolorystyce, wiem jedno: w LM kupisz zasłony w jakiej chcesz kolorystyce TANIO!! A w Ikea spodobał mi się ten http://www.ikea.com/PIAimages/81750_PE207089_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.07.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Cześć Blądynko...! Zdolniacha z Ciebie, nie ma co, hihi A obrazek w sam raz do Twoich fioletów w salonie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Cześć Blądynko...! Zdolniacha z Ciebie, nie ma co, hihi A obrazek w sam raz do Twoich fioletów w salonie...! Smiej się śmiej Przecież pytałam gościa w sklepie a ten mi mówi: tylko dekoder do TV Sama nie pomyślałam, że trzeba może jeszcze do źródła jakiegoś sygnału podłączyc A obraz jest super: nie plakat tylko obraz prawdziwnyna blejtramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A wygląda na fotodruk Kaśka, masz skypa? Bo bym zadzwoniła wieczorkiem żeby sprawdzić jak się bawicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A wygląda na fotodruk Kaśka, masz skypa? Bo bym zadzwoniła wieczorkiem żeby sprawdzić jak się bawicie Ja ci dam fotodruk Nie mam skypa Jakby co to przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A nie możesz sobie zainstalować kurna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 http://www.ikea.com/PIAimages/0092048_PE228315_S3.JPG ten mi się też spodobał uwielbiam maki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No ładne zdjęcie maków Ja tez je lubię , nawet namalowałam je sobie i wisiały w salonie. Ale zostawiłam to "dzieło" w starym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts