kaśka maciej 18.07.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No ładne zdjęcie maków Ja tez je lubię , nawet namalowałam je sobie i wisiały w salonie. Ale zostawiłam to "dzieło" w starym domku No niech ci będzie: fotodruk Widzisz, jakbyś przyjechała, zobaczyła na wlasne oczy to byś mi podpowiedziala który z nich byłby lepszy. A tak.... Może Mayladzia coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A może zrób ładną fotkę ze swoim motywem i daj do wydruku na płótnie. Niektóre zakłady fotograficzne mają tę opcją. przynajmniej będziesz miała cos własnego. oryginalnego. Te obrazki z IKEI są b. ładne ale tyle ludzi je będzie miało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.07.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 W salonie zawiśnie nasze wspolne zdjecie z Kaska u Niej na tarasie jak sobie sączymy drineczka A tak poza tym, to pozdrawiamy z tegoż właśnie sławetnego tarasu |Vercia żałuj, Kaśka mi tu robi animacje od rana jak świat nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 słyszysz jak mi gula skacze? A jakie te animacje? Kaska szpagat robi na tarasie czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.07.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 słyszysz jak mi gula skacze? A jakie te animacje? Kaska szpagat robi na tarasie czy co? Do południa była białą damą na zamku w Ogrodzieńcu najpierw wypchawszy mnie po brzegi prażonkami a teraz tańczy przy parawanie jak Kim w 9,5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A jaki drink pijecie to sobie taki sam zrobię i w samotności wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.07.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 szarloke spod zubra ale Kaśka mówie, że mam pić bo zaraz będzie zmiana Kupiłam sobie u Kaśki ten kociołek więc następne prażonki u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 nie chcecie małpy powiedzieć to sobie zimnego Gingersa wypiję. Dobrze że tego żaba_gonia nie czyta bo by powiedziała fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 To teraz piszesz jak juz otworzyłam? Kociołka tez szukam . Raz tylko widziałam w Poznaniu w LM. Prażonki sa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 To teraz piszesz jak juz otworzyłam? Kociołka tez szukam . Raz tylko widziałam w Poznaniu w LM. Prażonki sa superSie wieee Przyjedź małpo jedna to se kupisz Albo Ci kupię i pocztexem wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Mayland, a jak to z tym zimnym wnetrzem Kaśki jest naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 To wnętrze to kameleon, ot i cała tajemnica Dom mi się bardzo podoba. Kolorki też. Są zimne To co istotne a co dodaje wielkiego uroku to układ wnetrza który w rzeczywistości jest bardzo fajny Nie mogę nic więcej pisać żebym do domu nie musiała wracać bo bilet mam na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 To wyżej to pisałam ja, mayland Nie wylogowałam Maciejowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 się domyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 czat jest wolny, moze się przeniesiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.07.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 czat jest wolny, moze się przeniesiemy?jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 dobry wieczór nie ma jak pieczoneczki z kefiriem a potem zmne piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No tylko kurddddddeeeeeeee nijak nie widzi mi się to nieszczęsne moje biurko Ktoś by może chciał je kupić???????????? a mnie się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No tylko kurddddddeeeeeeee nijak nie widzi mi się to nieszczęsne moje biurko Ktoś by może chciał je kupić???????????? a mnie się widzino ot luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Kasiu sorki, do 18 malowalismy a potem byla, wlasciwie ciagle jest, impreza imieninowa dziadka, nie dalam rady sie wyrwac, jak nic wyrwe sie do ciebie dopiero po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts