kaśka maciej 18.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Kasiu sorki, do 18 malowalismy a potem byla, wlasciwie ciagle jest, impreza imieninowa dziadka, nie dalam rady sie wyrwac, jak nic wyrwe sie do ciebie dopiero po przeprowadzce My dalej balujemy z Maylandzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ciagle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ciagle?? no a jak myślałaś?????????? Tyle co Ewka wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ewka tez byla i sie nie przyznala?? Kurde kurde, cos mi sie wydaje ze przyszlotygodniowa parapetowa tez mi przeleci kolo nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ewka tez byla i sie nie przyznala?? Kurde kurde, cos mi sie wydaje ze przyszlotygodniowa parapetowa tez mi przeleci kolo nosa przeprowadź się już w końcu i przyjedź do mnie. Byle szybko, zanim remont zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Juz za chwileczke juz za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.07.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Marta nie bedzie Cie u mnie zebym dowiadywala sie po katach, wstydz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Taaaaaaa, one wszystkie tak kombinujom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 a niech se kombinuja, ich strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Bedzie wiecej ogorkow i pomidorow dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 dobry wieczór specjalnie się nie cieszcie ja lubie i pomidorki i ogórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 jak tam, grzeczne byłyscie wczoraj, czy jak zwykle kac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 No proszę, jakaś kolejna imprezka u Kaśki, a ja nic nie wiedziałam.... A w Zawierciu nawet wczoraj byłam, buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 czesc Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.07.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Anja nic nie pisze na pewniaka bo ciagle mam nadzieje, ale niestety mamy tyle do zrobienia przed przeprowadzka ze brakuje mi czasu, licze i licze i nie chce byc inaczej, dlatego ciezko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 maryś na pocieszenie Ci powiem że impra była dzień wcześniej a coś Ty robiła w zawierciu bo ja tam znam tylko jedno miejsce (no może poza stacją benzynową na której mam darmowe mycie i teraz się zastanawiam kiedy je wykorzystam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No proszę, jakaś kolejna imprezka u Kaśki, a ja nic nie wiedziałam.... A w Zawierciu nawet wczoraj byłam, buuu Jak ktoś jest w Zawierciu i do mnie nie przychodzi, tooooooooooo No ja nie wiem, czy Wam to trzeba pisemne zaproszenie wysyłać????? Uwaga: ja się gości nei boję, lubię bardzo przyjmować, nawet jak w domu mam tylko herbatę ( bez cytryny) i połamane paluszki Zapraszam zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No proszę, jakaś kolejna imprezka u Kaśki, a ja nic nie wiedziałam.... A w Zawierciu nawet wczoraj byłam, buuu Jak ktoś jest w Zawierciu i do mnie nie przychodzi, tooooooooooo No Kochana nie będę Ci się zwalać na głowę za każdym razem jak tylko przez Zawiercie przejeżdżam... W sobotę akurat dziatki zawoziłam do rodziców, więc chociaż na łyk herbatki mogłam wpaść, ale nie wiedziałam, że taka impra huczna u Ciebie była... No cóż, nadrobię może następnym razem..?! Efi zrozumiałam, że balowałyście w sobotę - jeśli się mylę to mnie popraw...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No Kochana nie będę Ci się zwalać na głowę za każdym razem jak tylko przez Zawiercie przejeżdżam... ponieważ????? W sobotę akurat dziatki zawoziłam do rodziców, więc chociaż na łyk herbatki mogłam wpaść, ale nie wiedziałam, że taka impra huczna u Ciebie była... No cóż, nadrobię może następnym razem..?! żadna huczna, była Maylandzia i Efi ale szkoda, ze nie zadzwonilaś chociaż że przejeżdżasz ... Efi zrozumiałam, że balowałyście w sobotę - jeśli się mylę to mnie popraw...?! w sobotę, w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts