mario31 20.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No Kochana nie będę Ci się zwalać na głowę za każdym razem jak tylko przez Zawiercie przejeżdżam... ponieważ????? Miałabyś mnie dość po jakimś czasie...! Obiecuję, że następnym razem będę się meldować telefonicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Kasia to ja kiedys wpadne na te polamane paluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Anja daj wcześniej znać, to wpadniemy obie! Uwielbiam paluszki... P.S. Rozpakowałaś te karnisze..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Anja daj wcześniej znać, to wpadniemy obie! Uwielbiam paluszki... P.S. Rozpakowałaś te karnisze..? zapomnialam dzis wieczorkiem rozpakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Thanks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Efi zrozumiałam, że balowałyście w sobotę - jeśli się mylę to mnie popraw...?! sorki nie zauważyłam że Twój wpis był jeszcze niedzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ależ nie przepraszaj, nie ma za co..! No tak naprawdę pisałam już w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Spieszę donieść, ze naklejki zakupione do salonu "zawisły" jednak w sypialni Zdecydowanie nie pasowły do salonu W sypialni są OK. Poza tym, że sa jakby ciut krzywo krzyklejone ( mąż mi chciał niespodziankę zrobić, po tym jak grał ważniaka przed dziewczynami, że żadnych naklejek w sypialni to on nie che ) no ale co tam, przecie to nie jest Show House Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 dobry wieczór to jak już się tak wszyscy przyznają to i ja sie przyznam że w sobotę byłam rzut malutkim kamyczkiem od Ciebie bo w Husqvarnie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 PRZYCHODZĘ ZYCZYC KOLOROWYCH I CO WIDZĘ? że znów się alkoholizowałas w weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 zazdrośnik. ot co cześć kaśka, jak tam plakatowe przemyślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 dobry wieczór to jak już się tak wszyscy przyznają to i ja sie przyznam że w sobotę byłam rzut malutkim kamyczkiem od Ciebie bo w Husqvarnie byłam Efi, no nic nie przemyślałam Na razie oglądam Domo i jestem w szoku. Zobaczcie sami http://www.salvinialodge.pl/pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 łosz kooorna moje klimaty całkoficie moje klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 łosz kooorna moje klimaty całkoficie moje klimaty... jak pobrałam cennik to już mi się przestało tak podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 dokladnie mam tak samo..pierdziele jade za te kase na loozie na lazurowe wybrzeze pogielo ich..i to na tydzien a nie 2,5 tysia na week.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Znowu oglądam Domo ( po jaką cholerę ja to kupiłam???????? ) Tera ino siedze i kombinuje Aha, pojechałam po bułki i kupiłam poszewki na poduchy Zupełnei ni przypiął ni wypiął ale tak mi sie spodobały, że je kupiłam Takie brązowe z jasnoturkusowymi liścmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Znowu oglądam Domo ( po jaką cholerę ja to kupiłam???????? ) Tera ino siedze i kombinuje Aha, pojechałam po bułki i kupiłam poszewki na poduchy Zupełnei ni przypiął ni wypiął ale tak mi sie spodobały, że je kupiłam Takie brązowe z jasnoturkusowymi liścmi pokaz, bo ja chce takie kolorki do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 pokaz, bo ja chce takie kolorki do sypialni wrzucilam w album. W rzeczywistości nie świeci się ta poszewka tak bardzo. Aha, te liście są takie aksamitne jakby. Koszt: uwaga" 9zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 kasia jak wypali mi sypialnia w tym kierunku w końcu to będziesz miała jak znalazł No nie wie wiem wieeeemmm Leżą te poszewki na poduchach i Ci powiem, że nic nie szkodzi, że kolorystycznie troszkę w innym kierunku, ale mnie sie podoba I chyba będę miec zmianę dla tamtych, które kupiłam wczoraj Ten brąż z poszewki jest identiko jak brąz z kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts