stukpuk 17.12.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 A co tutaj dzisiaj tak "zapłodnieniowo" zrobio na tym Forumie??? U mnie już syna szukają, a tutaj Stuczek zapładnia Boszszsz!!! W końcu nas wszystkich stąd pogonią, zobaczycie No co jest Kasieńko Wróć w końcu Byle stukowa się nie załapała bo stropu jeszcze nie mam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Forum się dzieje bez jej autora Nie ma to; jak dobrze zapłodnić innych - forum się samo prowadzi Życzenia udanych Świąt i dobrego Nowego Roku przesyłam Wam - czytelnikom tego dziennika i ich autorom!!!! Że co? Że Kaska nas zapłodniła? Ja nic nie czułem? Czyli jak dobrze rozumuje, musze pozapładniać masowo innych forumowiczów, żeby zaglądali do mojego dziennika?! No to kto pierwszy? hahahaaa No cóż, fakt zapłodnienia nie jest istotny. Wystarczy już próba Więc każdy niech próbuje Ja tam ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.12.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam, podobno tu kogoś pozapładniałam A mnie się dzisiaj śniło, że miałam 3 dziecko, takie maleńkie, niemowlę cudowne i kto tu kogo ten tego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam, podobno tu kogoś pozapładniałam A mnie się dzisiaj śniło, że miałam 3 dziecko, takie maleńkie, niemowlę cudowne i kto tu kogo ten tego??? stuk narazie ma dyzur moze snilo ci sie dziecko brazy ??? wiesz , ze jest przy nadziei ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam, podobno tu kogoś pozapładniałam A mnie się dzisiaj śniło, że miałam 3 dziecko, takie maleńkie, niemowlę cudowne i kto tu kogo ten tego??? stuk narazie ma dyzur moze snilo ci sie dziecko brazy ??? wiesz , ze jest przy nadziei ??? Mój Boże, zostawić was na chwilę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No jestes wreszcie . Nie wiem co cię tak zabiło, ale mam nadzieję że wychodzisz na prostą. Jeśli ktos cię wk..wił , to wiesz, daj tylko nam znac a my juz go ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No jestes wreszcie . Nie wiem co cię tak zabiło, ale mam nadzieję że wychodzisz na prostą. Jeśli ktos cię wk..wił , to wiesz, daj tylko nam znac a my juz go ... wiedziałam, że mogę na was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No jestes wreszcie . Nie wiem co cię tak zabiło, ale mam nadzieję że wychodzisz na prostą. Jeśli ktos cię wk..wił , to wiesz, daj tylko nam znac a my juz go ... wiedziałam, że mogę na was liczyć no wiec?? namiary mozesz przeslac na priv kasiula glowa do gory!!!! nie jestes sama !!!! bedzie gut !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Usprawiedliwienie chyba nam sie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Usprawiedliwienie chyba nam sie nalezy cześć Hmmm, jak dojdę do siebie tak na 100000000000% to powiem w czym był problem. Na razie chcę o tym jak najszybciej zapomnieć i muszę wam powiedzieć, że dzięki forum nieźle mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 i muszę wam powiedzieć, że dzięki forum nieźle mi idzie że też tyle czasu potrzebowałaś żeby na to wpaśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 i muszę wam powiedzieć, że dzięki forum nieźle mi idzie że też tyle czasu potrzebowałaś żeby na to wpaśc też doszłam do takiego wniosku, tylko że teraz dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Hejka Kaska Wracaj szybciutko bo czekamy z niecierpliwością!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Bardzo się cieszę, że już jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/kartki/pliki/kartka_39.gif Wszystkiego dobrego, spokoju, ciepła rodzinnego, błogosławieństwa Bożego i spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 No jestes wreszcie . Nie wiem co cię tak zabiło, ale mam nadzieję że wychodzisz na prostą. Jeśli ktos cię wk..wił , to wiesz, daj tylko nam znac a my juz go ... No pewnie!!!!!!! Verunia będzie go z Froschką trzymać, Ja lać będę , A Braza patrzeć czy równo puchnie!!!!!! To wtedy się zmieni rękę i dalej lać będziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.12.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://images34.fotosik.pl/84/cc612b035099399a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts