aniawmuratorze 14.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 zazdroszę troszkę i trzymam kciuki za powodzenie sama sobie zazdroszczę Małgoś, no poważne, poważne może kiedyś też będę miała taką okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 No to lecę się rychtować na koncert See You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dobry wieczór Kasiu jakby co to kole mnie są 3 działki do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.08.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o ten nowy dom, ale oco kaman znów nic nie wiemchodzi o to Aniu, że mam wielką nadzieję wybudować dla kogoś taki własnie parterowy do 100m dom Mam się zająć od projektu do wręczenia kluczy nowym lokatorom absolutnie wszystkim i już się kurka nie moge doczekać kiedy to nastąpi Rękami teścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.08.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 dzien doberek Kasiu udanego koncertu zabrzmialo to tak jakbys to Ty spiewala dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.08.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 dzien doberek Kasiu udanego koncertu zabrzmialo to tak jakbys to Ty spiewala dzis no bo będę chociaż mam chrypę jak Balcerek Ale dam z siebie wszystko Wiolasz, tm razem mój teść nie jest brany pod uwagę Jakąś ekipę wynajmę Wunia, chętnie, z tym, że to musi być gdzieś blisko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 dzien doberek Kasiu udanego koncertu zabrzmialo to tak jakbys to Ty spiewala dzis no bo będę chociaż mam chrypę jak Balcerek Ale dam z siebie wszystko Wiolasz, tm razem mój teść nie jest brany pod uwagę Jakąś ekipę wynajmę Wunia, chętnie, z tym, że to musi być gdzieś blisko mnie To z Wiolasz to do mnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 dzien doberek Kasiu udanego koncertu zabrzmialo to tak jakbys to Ty spiewala dzis no bo będę chociaż mam chrypę jak Balcerek Ale dam z siebie wszystko Wiolasz, tm razem mój teść nie jest brany pod uwagę Jakąś ekipę wynajmę Wunia, chętnie, z tym, że to musi być gdzieś blisko mnie To z Wiolasz to do mnie było psy jej się pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 dobry wieczór Kasia nooooo ja przecież blisko Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.08.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 dzien doberek Kasiu udanego koncertu zabrzmialo to tak jakbys to Ty spiewala dzis no bo będę chociaż mam chrypę jak Balcerek Ale dam z siebie wszystko Wiolasz, tm razem mój teść nie jest brany pod uwagę Jakąś ekipę wynajmę Wunia, chętnie, z tym, że to musi być gdzieś blisko mnie To z Wiolasz to do mnie było psy jej się pomyliły Ja Jej się pomylę Ona bardziej zaniedbuje swój wątek niż ja swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kasia wrocilas juz? zdawaj nam tu relacje jak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 gadaj jak bylo .....bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 psy jej się pomyliły żebyś wiedziała Jeśli zaś chodzi o koncert, to chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć, że Królowa Jest Tylko Jedna Wszystkie Dody, Natalki, i tym podobni wykonawcy ( nie mylić z piosenkarkami, ani Panie Boże uchowaj z artystami ) powinny wskoczyć w zaspę, taką bezdenną. Żadne słowa nie opiszą tych emocji jakie towarzyszą prawdziwemu fanowi na koncercie ukochanej gwiazdy... zwłaszcza, że kazała na siebie tek długo czekać. Ale jak to mówią: cierpliwość palcem dół wykopie Wczoraj o 21.30 spełniło się moje największe marzenie z okresu bycia pacholęciem Ech, nawet nie wiecie z jakim namaszczeniem traktowałam jedyną oryginalną kasetę "True Blue" przywiezioną onegdaj jeszcze z RFN Zbierałam każdy, choćby minimalny wycinek z gazet, kolorowe zdjęcia z Bravo czy innej zachodniej gazety było na wagę złota. Uzbierałam aż 4 zeszyty A4 z takimi rzeczami, które z pietyzmem tam wklejałam. Żadna z moich kumpeli nie miała takiego zbioru Nie każdemu było dane obejrzeć go tak sobie No takie prawdziwe bezapelacyjne, bezwarunkowe, bezkrytyczne i dozgonne uwielbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Widze, ze sie dobrze bawiłas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kasiula swietnie ze Ci sie podobalo. gdyby Madonna wiedziala jaka ma w Tobie fake, pewnie by cos specjalnie dla Ciebie zaspiewala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kasiula swietnie ze Ci sie podobalo. gdyby Madonna wiedziala jaka ma w Tobie fake, pewnie by cos specjalnie dla Ciebie zaspiewala ależ śpiewała, śpiewała Prawie dwie godziny jechałyśmy obie z tym koksem. Dobrze, że na forum trza pisać, a nie mówić, bo nic byście dzisiaj nie usłyszały ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Widze, ze sie dobrze bawiłas. Dobrze to ja się bawię na imprezach z pracy. Wczoraj to normalnie ekstaza byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 widze , ze zrobila Ci dobrze to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kaśka, byłaś 3 ulice ode mnie i nie weszłaś ... wiesz co... i tak nie spałam do 4.00 rano, bo najpierw słuchałam koncertu a potem poprawin po koncercie...Idź Ty to jesteś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 dobry wieczór Kasiula no to sobie użyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts