kaśka maciej 16.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kaśka, byłaś 3 ulice ode mnie i nie weszłaś ... wiesz co... i tak nie spałam do 4.00 rano, bo najpierw słuchałam koncertu a potem poprawin po koncercie... Idź Ty to jesteś ...No kurde nie mów A ja czekalam na taxi ponad godzinę Niestety, władze miasta, które rozpisywaly się po różnych gazetach ilez to będzie dodatkowych tramwajów, autobusow specjalnie oznaczonych dały dupy A poprawiny jakie?? Fajne?? Wunia, czujesz????????? Myślalam, że się nie doczekam, a tu masz!!! Taki prezent na naszą 11 rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kasia naprawdę fajnisty prezencik na rocznicę mazepo wakacje Ci się kończą kiedy mnie odwiedzisz wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 kasia trzeba było drydnąć to byśmy Cię podrzucili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 kasia trzeba było drydnąć to byśmy Cię podrzucili echhh, spacer sobie zrobiliśmy, na starówkę Świętowaliśmy do 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 o 4 to ja już od godziny spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dobry wieczór cze mazepko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Słuchajcie: szlag mnie zaraz trafi z tymi muszkami owocówkami Moja kumpela miała to samo, ale odkąd zamontowała sobie młynek do odpadow ma tego szajsu znacząco mniej Więc trudna rada: trza kupić młynek. Pytanie tylko jaki???? Rozumiem, że dobieram do zlewu, tak?? Jak mam Franke to Franke?? Czy sami damy radę go zamontować?? I czy zabiera bardzo dużo miejsca??? Ma ktoś zdjęcia zamontowanego już młynka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kaśka odkąd mam postawioną w rogui kuchni tę płytkę: http://www.allegro.pl/item716175431_globol_plytka_do_zwalczania_owadow.html much i owocówek nie mam Naprawdę działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kaśka odkąd mam postawioną w rogui kuchni tę płytkę: http://www.allegro.pl/item716175431_globol_plytka_do_zwalczania_owadow.html much i owocówek nie mam Naprawdę działa.No widzisz U mnie nie działa Miałam już płytkę, wtyczkę taką do kontaktu i NIC Przez pierwsze dni i owszem, ależ kurna co ile można wymieniać te rzeczy????? Suma summarum za to co wydałam miałabym już ze 3 takie młynki Spróbuję jeszcze z tą "twoją" płytką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Moja stoi już miesiąc. Działa po kilka dniach jak juz wypełni pomieszczenie zapachem. Muchy padają bo codziennie je zamiatam z podłogi i z okolic płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kaśka odkąd mam postawioną w rogui kuchni tę płytkę: http://www.allegro.pl/item716175431_globol_plytka_do_zwalczania_owadow.html much i owocówek nie mam Naprawdę działa. Mam takie 4 sztuki w domu, najtaniej mozna kupic w Eko (spozywczy) po 8,90 zl za szt. W zeszlym roku mialam roje muszek, w tym nic nie lata. Jedyny minus to trzeba codziennie pozamiatac caly dom, bo wszedzie leza trupy owadow. Od plytki padaja cmy, muchy, komary, osy, muszki i wszystko co lata . Parapety w kuchni sa zawsze czarne tyle lezy na nich owocowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Własnie te trupy mnie przerażają Po tym urządzeniu do kontaktu tez tak padały U mnie nawet nie latają tak wokoł owoców, jak właśnie przy odpływie Czym ja tam nie lałam żeby sie to nie wylęgało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja mam zawsze owoce pochowane zeby muszki nie lataly, a i tak lataja ale nigdy nie wpadlam na to, ze to moze byc od odplywu ich tak duzo. Ale jest to logiczne wytlumaczenie, bo resztki w syfonie zostaja przeciez.My mlynka niestety nie mamy, bo byl to drogi interes okolo 1000 zl z franke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 zajrzałam do ciebie chyba tez potrzebuje takich płytek tez mi tabuny róznych takich sie namnozyły tylko skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja mam zawsze owoce pochowane zeby muszki nie lataly, a i tak lataja ale nigdy nie wpadlam na to, ze to moze byc od odplywu ich tak duzo. Ale jest to logiczne wytlumaczenie, bo resztki w syfonie zostaja przeciez. My mlynka niestety nie mamy, bo byl to drogi interes okolo 1000 zl z franke.No mówię ci, rój lata przy odpływie Patrzylam na te młynki, koszty rózne od 600 do 1000zł Pytanie moje jest: czy teraz dam radę go zamonotwać, czy będę musiała rozwalić pół zlewu?? I jak z podłączeniem do prądu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Prad jest potrzebny, mlynek mozna w kazdej chwili zamontowac, ma on osobne sitka, trzeba zdemontowac osprzet pod zlewem (syfon) i zamontowac mlynek. Kucia nie ma przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o ten nowy dom, ale oco kaman znów nic nie wiemchodzi o to Aniu, że mam wielką nadzieję wybudować dla kogoś taki własnie parterowy do 100m dom Mam się zająć od projektu do wręczenia kluczy nowym lokatorom absolutnie wszystkim i już się kurka nie moge doczekać kiedy to nastąpi ja też chcę...buuuu dlaczego ja nie mam takiej rodziny? dlaczego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kasia tu tylko kwestia miejsca pod zlewem przy mlynku ( bo wielkie toto) i mozliwosci podlaczenia do pradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o ten nowy dom, ale oco kaman znów nic nie wiemchodzi o to Aniu, że mam wielką nadzieję wybudować dla kogoś taki własnie parterowy do 100m dom Mam się zająć od projektu do wręczenia kluczy nowym lokatorom absolutnie wszystkim i już się kurka nie moge doczekać kiedy to nastąpi ja też chcę...buuuu dlaczego ja nie mam takiej rodziny? dlaczego....Irma, ten dom to taka radość przez łzy, uwierz Ty masz się gdzie wyszaleć budowniczo-wykończeniowo, to czego ryczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kasia tu tylko kwestia miejsca pod zlewem przy mlynku ( bo wielkie toto) i mozliwosci podlaczenia do praduKosz będę musiała gdzieś przesunąc ( gdzie??? ) a prąd. hmmm, No mam gniazdko, ale nad blatem Sprawdziłam!!!!! Chłopaki zamontowali mi podwójne gniazdko; w jednym podłączona jest zmywarka, dugie wolne!!!!! Super!! (Pan Bóg jednak czuwa nad idiotami) A ma kto zdjęcie zamontowanego tego ustrojstwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts