Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Kaśka, byłaś 3 ulice ode mnie i nie weszłaś ... wiesz co... i tak nie spałam do 4.00 rano, bo najpierw słuchałam koncertu a potem poprawin po koncercie...

Idź Ty to jesteś ...

No kurde nie mów :o :o :o

A ja czekalam na taxi ponad godzinę :evil:

Niestety, władze miasta, które rozpisywaly się po różnych gazetach ilez to będzie dodatkowych tramwajów, autobusow specjalnie oznaczonych dały dupy :-?

A poprawiny jakie?? Fajne?? :)

Wunia, czujesz????????? :D Myślalam, że się nie doczekam, a tu masz!!!

Taki prezent na naszą 11 rocznicę ślubu 8)

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie: szlag mnie zaraz trafi z tymi muszkami owocówkami :evil: :evil: :evil:

Moja kumpela miała to samo, ale odkąd zamontowała sobie młynek do odpadow ma tego szajsu znacząco mniej :roll:

Więc trudna rada: trza kupić młynek. Pytanie tylko jaki???? :roll:

Rozumiem, że dobieram do zlewu, tak?? Jak mam Franke to Franke?? :roll:

Czy sami damy radę go zamontować?? :roll: I czy zabiera bardzo dużo miejsca??? Ma ktoś zdjęcia zamontowanego już młynka??

Kaśka odkąd mam postawioną w rogui kuchni tę płytkę: http://www.allegro.pl/item716175431_globol_plytka_do_zwalczania_owadow.html

much i owocówek nie mam :lol: Naprawdę działa.

No widzisz :roll: U mnie nie działa :evil: Miałam już płytkę, wtyczkę taką do kontaktu i NIC :-? Przez pierwsze dni i owszem, ależ kurna co ile można wymieniać te rzeczy????? Suma summarum za to co wydałam miałabym już ze 3 takie młynki :-?

Spróbuję jeszcze z tą "twoją" płytką :roll:

Kaśka odkąd mam postawioną w rogui kuchni tę płytkę: http://www.allegro.pl/item716175431_globol_plytka_do_zwalczania_owadow.html

much i owocówek nie mam :lol: Naprawdę działa.

Mam takie 4 sztuki w domu, najtaniej mozna kupic w Eko (spozywczy) po 8,90 zl za szt. W zeszlym roku mialam roje muszek, w tym nic nie lata. Jedyny minus to trzeba codziennie pozamiatac caly dom, bo wszedzie leza trupy owadow. Od plytki padaja cmy, muchy, komary, osy, muszki i wszystko co lata :p . Parapety w kuchni sa zawsze czarne tyle lezy na nich owocowek.

Ja mam zawsze owoce pochowane zeby muszki nie lataly, a i tak lataja ale nigdy nie wpadlam na to, ze to moze byc od odplywu ich tak duzo. Ale jest to logiczne wytlumaczenie, bo resztki w syfonie zostaja przeciez.

My mlynka niestety nie mamy, bo byl to drogi interes okolo 1000 zl z franke.

Ja mam zawsze owoce pochowane zeby muszki nie lataly, a i tak lataja ale nigdy nie wpadlam na to, ze to moze byc od odplywu ich tak duzo. Ale jest to logiczne wytlumaczenie, bo resztki w syfonie zostaja przeciez.

My mlynka niestety nie mamy, bo byl to drogi interes okolo 1000 zl z franke.

No mówię ci, rój lata przy odpływie :evil:

Patrzylam na te młynki, koszty rózne od 600 do 1000zł :roll:

Pytanie moje jest: czy teraz dam radę go zamonotwać, czy będę musiała rozwalić pół zlewu?? I jak z podłączeniem do prądu??? :roll:

Jeśli chodzi o ten nowy dom,

ale oco kaman :roll:

znów nic nie wiem

chodzi o to Aniu, że mam wielką nadzieję wybudować dla kogoś taki własnie parterowy do 100m dom :roll:

Mam się zająć od projektu do wręczenia kluczy nowym lokatorom absolutnie wszystkim i już się kurka nie moge doczekać kiedy to nastąpi :roll:

ja też chcę...buuuu

dlaczego ja nie mam takiej rodziny? dlaczego....

Jeśli chodzi o ten nowy dom,

ale oco kaman :roll:

znów nic nie wiem

chodzi o to Aniu, że mam wielką nadzieję wybudować dla kogoś taki własnie parterowy do 100m dom :roll:

Mam się zająć od projektu do wręczenia kluczy nowym lokatorom absolutnie wszystkim i już się kurka nie moge doczekać kiedy to nastąpi :roll:

ja też chcę...buuuu

dlaczego ja nie mam takiej rodziny? dlaczego....

Irma, ten dom to taka radość przez łzy, uwierz :roll:

Ty masz się gdzie wyszaleć budowniczo-wykończeniowo, to czego ryczysz :wink:

Kasia tu tylko kwestia miejsca pod zlewem przy mlynku ( bo wielkie toto) i mozliwosci podlaczenia do pradu
Kosz będę musiała gdzieś przesunąc ( gdzie??? :roll: ) a prąd. hmmm, No mam gniazdko, ale nad blatem :-?

Sprawdziłam!!!!! Chłopaki zamontowali mi podwójne gniazdko; w jednym podłączona jest zmywarka, dugie wolne!!!!! :D

Super!! (Pan Bóg jednak czuwa nad idiotami)

A ma kto zdjęcie zamontowanego tego ustrojstwa??? :roll: