mikopiko 18.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 http://www.mlynkidoodpadkow.pl/podstrony/montazm.html prosię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 http://www.mlynkidoodpadkow.pl/podstrony/montazm.html prosię Bóg zapłac dobra kobieto Teraz inne pytanie Franke ma dobre te młynki??? I czy ja musze miec Franke??? Zlew mam własnie Franke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 I jeszcze jedno W tych opisach młynków widzę, że istnieje możliwość podpięcia do zmywarki. Znaczy się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 1. Franke nie produkuje młynków. Młynek Franke jest robiony przez bodaj najlepszego producenta młynków In Sink Erator. Możesz kupić ze znaczkiem Franke a możesz też bez - młynek różni się tylko nalepką. 2. To oznacza że można podpiąć zmywarkę jak do normalnego syfonu - mam jednak nadzieję że u Ciebie zmywarka ma osobne wyjście kanalizacyjne i wchodzi do ściany a nie do zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 1. Franke nie produkuje młynków. Młynek Franke jest robiony przez bodaj najlepszego producenta młynków In Sink Erator. Możesz kupić ze znaczkiem Franke a możesz też bez - młynek różni się tylko nalepką. 2. To oznacza że można podpiąć zmywarkę jak do normalnego syfonu - mam jednak nadzieję że u Ciebie zmywarka ma osobne wyjście kanalizacyjne i wchodzi do ściany a nie do zlewu.Aha Wydaje mi się, że zmywarka ma osobne wyjście Ręki jednak nie dam uciąć, a sprawdzić nie bradzo mogę bo mi dykta zasłania. Co jednak w przypadku, gdy zmywarka podłączona jest do zlewu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 podłączysz do młynka jeśli ma taką możliwość. ale jak nie widzisz gdzie jest zmywarka podpięta to najpewniej jest podpieta osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o ten nowy dom, ale oco kaman znów nic nie wiemchodzi o to Aniu, że mam wielką nadzieję wybudować dla kogoś taki własnie parterowy do 100m dom Mam się zająć od projektu do wręczenia kluczy nowym lokatorom absolutnie wszystkim i już się kurka nie moge doczekać kiedy to nastąpi ja też chcę...buuuu dlaczego ja nie mam takiej rodziny? dlaczego....Irma, ten dom to taka radość przez łzy, uwierz Ty masz się gdzie wyszaleć budowniczo-wykończeniowo, to czego ryczysz ale ja bym chciała pod klucz, a to mi się nigdy nie zdarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dobry wieczór Kasica urlop mnie się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dobry wieczór Kasica urlop mnie się kończy o dziwo mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dobry wieczór Kasica urlop mnie się kończy o dziwo mnie też szczęściary, mnie się dawno skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dobry wieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dobry wieczór Kasica urlop mnie się kończy o dziwo mnie też szczęściary, mnie się dawno skończył a ja przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Aniaaaa, weź mi lepiej już nic nie mów Słuchajcie jadę do Ikea zakupić te meble do gabinetu i MAM WROCIĆ ZADOWOLONA Proszę zacisnąć kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 zacisnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dalej zaciskać czy juz kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dalej zaciskać czy juz kupiłaś?zaciskaj, zaciskaj dopiero się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Wróciłaś już? Jesteś pół metra ode mnie i się nie przyznałaś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jestes juz?jak zakupy? zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 taaaaa pewnei hot dogi na wyjściu wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 albo camembercik panierowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts