Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1. Franke nie produkuje młynków. Młynek Franke jest robiony przez bodaj najlepszego producenta młynków In Sink Erator. Możesz kupić ze znaczkiem Franke a możesz też bez - młynek różni się tylko nalepką.

2. To oznacza że można podpiąć zmywarkę jak do normalnego syfonu - mam jednak nadzieję że u Ciebie zmywarka ma osobne wyjście kanalizacyjne i wchodzi do ściany a nie do zlewu.

1. Franke nie produkuje młynków. Młynek Franke jest robiony przez bodaj najlepszego producenta młynków In Sink Erator. Możesz kupić ze znaczkiem Franke a możesz też bez - młynek różni się tylko nalepką.

2. To oznacza że można podpiąć zmywarkę jak do normalnego syfonu - mam jednak nadzieję że u Ciebie zmywarka ma osobne wyjście kanalizacyjne i wchodzi do ściany a nie do zlewu.

Aha :roll:

Wydaje mi się, że zmywarka ma osobne wyjście :roll: Ręki jednak nie dam uciąć, a sprawdzić nie bradzo mogę bo mi dykta zasłania.

Co jednak w przypadku, gdy zmywarka podłączona jest do zlewu?? :roll:

Jeśli chodzi o ten nowy dom,

ale oco kaman :roll:

znów nic nie wiem

chodzi o to Aniu, że mam wielką nadzieję wybudować dla kogoś taki własnie parterowy do 100m dom :roll:

Mam się zająć od projektu do wręczenia kluczy nowym lokatorom absolutnie wszystkim i już się kurka nie moge doczekać kiedy to nastąpi :roll:

ja też chcę...buuuu

dlaczego ja nie mam takiej rodziny? dlaczego....

Irma, ten dom to taka radość przez łzy, uwierz :roll:

Ty masz się gdzie wyszaleć budowniczo-wykończeniowo, to czego ryczysz :wink:

ale ja bym chciała pod klucz, a to mi się nigdy nie zdarza...