Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej :)

Wróciłam, NIEZADOWOLONA :-?

Mebli nie kupilismy :evil: Podobało nam sie co innego :roll: Mój mąż nagle poczuł pociąg dizajnerski :o

W końcu jednak w drodze powrotnej udało mi się przeforsować moją wersję 8) Więc trzeba bedzie jechać raz jeszcze, dopiero po 1 września, bo akurat z mojej wersji nie było kilku części. Kupiliśmy za to małe tapicerowane taborety 8) Nie sposób wyjechać z Ikea z pustymi rękami :D Bynajmniej ja nie potrafię :oops:

Hot dogów, ani kamembertów panierowanych nie wciągałam, gdzyż zepsuła mi się waga i pokazyje liczbe jakiej nigdy wcześniej w historii nie pokazywała :evil: :wink: W związku z czym odchudzam się :roll:

Sure, obawiam się, że kabiny nie znajdziesz :roll: Posyłam hasło do zdjęć na priw

Sure, obawiam się, że kabiny nie znajdziesz :roll: Posyłam hasło do zdjęć na priw

Dzięki, Kasiu, przejrzałam album, na kabinę niestety nie natrafiłam (może to ta późna pora mi wpływa na percepcję :roll: ), ale znalazłam za to mnóstwo innych fajnych rzeczy, piękny masz domek i taki wykończony... :D

a ja się jeszcze muszę trochę pogrzebac w tym pyle, chwastach i oparach, mam nadzieję, że juz nie długo!

pozdrawiam,

Hej :)

Wróciłam, NIEZADOWOLONA :-?

Mebli nie kupilismy :evil: Podobało nam sie co innego :roll: Mój mąż nagle poczuł pociąg dizajnerski :o

W końcu jednak w drodze powrotnej udało mi się przeforsować moją wersję 8) Więc trzeba bedzie jechać raz jeszcze, dopiero po 1 września, bo akurat z mojej wersji nie było kilku części. Kupiliśmy za to małe tapicerowane taborety 8) Nie sposób wyjechać z Ikea z pustymi rękami :D Bynajmniej ja nie potrafię :oops:

Hot dogów, ani kamembertów panierowanych nie wciągałam, gdzyż zepsuła mi się waga i pokazyje liczbe jakiej nigdy wcześniej w historii nie pokazywała :evil: :wink: W związku z czym odchudzam się :roll:

taaa my też dzisiaj wróciliśmy ale z dywanem 8) szarym i przecenionym :D bo już go nie będzie

Cwaniara :p

Zrobiłam "przemeblowanie" na dworze :roll:

Poprzesadzałam kilka kwiatków, które wsadziłam tak na chwilę byle gdzie, bo nie miałam koncepcji. I tak minęło jakieś 10 miesięcy :oops: I już dziś widzę, ze znowu będę kopać :roll: :x Zupełnie nie wiem jak zagospodarować te 3 małe trójkąty :-?