sure 19.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć Kasiu, zaglądam z rewizytą. Ale duuży ruch w komentarzach! Mam nadzieję, ze w dzienniku mniej stron, bo jak ja się dokopię do kabiny? ...camembercik panierowany mniam!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Wróciłam, NIEZADOWOLONA Mebli nie kupilismy Podobało nam sie co innego Mój mąż nagle poczuł pociąg dizajnerski W końcu jednak w drodze powrotnej udało mi się przeforsować moją wersję Więc trzeba bedzie jechać raz jeszcze, dopiero po 1 września, bo akurat z mojej wersji nie było kilku części. Kupiliśmy za to małe tapicerowane taborety Nie sposób wyjechać z Ikea z pustymi rękami Bynajmniej ja nie potrafię Hot dogów, ani kamembertów panierowanych nie wciągałam, gdzyż zepsuła mi się waga i pokazyje liczbe jakiej nigdy wcześniej w historii nie pokazywała W związku z czym odchudzam się Sure, obawiam się, że kabiny nie znajdziesz Posyłam hasło do zdjęć na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kasia cos jest z tymi wagami, moja tez popsuta a wiesz z zakupami co sie odwlecze..... a w ogole to ja nie wiem co Ty chcesz kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Bo na wagę się wchodzi pojedyńczo , pojedyńczo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Bo na wagę się wchodzi pojedyńczo , pojedyńczo :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Weź, wyglądam jak dojna krowa Winko, pomidory, mozarella i oliwa ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Bo na wagę się wchodzi pojedyńczo , pojedyńczo :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Weź, wyglądam jak dojna krowa Winko, pomidory, mozarella i oliwa ............ Nooo nie słyszłam, żeby ktos od tego utył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ania, biała Besta z Ikea. To już postanowione. Do gabinetu rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Bo na wagę się wchodzi pojedyńczo , pojedyńczo :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Weź, wyglądam jak dojna krowa Winko, pomidory, mozarella i oliwa ............ Nooo nie słyszłam, żeby ktos od tego utył W hurtowych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dobry wiecżór Kasica to zlaź z tego tarasu i weź się za trawnik jak przytniesz cały nożyczkami to Ci od razu figura wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Sure, obawiam się, że kabiny nie znajdziesz Posyłam hasło do zdjęć na priw Dzięki, Kasiu, przejrzałam album, na kabinę niestety nie natrafiłam (może to ta późna pora mi wpływa na percepcję ), ale znalazłam za to mnóstwo innych fajnych rzeczy, piękny masz domek i taki wykończony... a ja się jeszcze muszę trochę pogrzebac w tym pyle, chwastach i oparach, mam nadzieję, że juz nie długo! pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Sure, dzieki Kabina jest na bank, pod koniec albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Sure, dzieki Kabina jest na bank, pod koniec albumu była między biurkiem a telewizorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Wróciłam, NIEZADOWOLONA Mebli nie kupilismy Podobało nam sie co innego Mój mąż nagle poczuł pociąg dizajnerski W końcu jednak w drodze powrotnej udało mi się przeforsować moją wersję Więc trzeba bedzie jechać raz jeszcze, dopiero po 1 września, bo akurat z mojej wersji nie było kilku części. Kupiliśmy za to małe tapicerowane taborety Nie sposób wyjechać z Ikea z pustymi rękami Bynajmniej ja nie potrafię Hot dogów, ani kamembertów panierowanych nie wciągałam, gdzyż zepsuła mi się waga i pokazyje liczbe jakiej nigdy wcześniej w historii nie pokazywała W związku z czym odchudzam się Sure, obawiam się, że kabiny nie znajdziesz Posyłam hasło do zdjęć na priw taaa my też dzisiaj wróciliśmy ale z dywanem szarym i przecenionym bo już go nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja z ikei zazwyczaj wyjeżdżam najedzona. do sklepu staram się nie zaglądać. za to odbijam sobie zwiedzanie w rawie - tam można bezpiecznie pooglądać bo nic sie pod pachę zabrać nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 |Efi, weź mnie tego naucz: wchodzisz do Ikea na jedzenie a nie na zakupy Miko, widziałam ten dywan. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.08.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 który? Jaki? Też chcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 który? Jaki? Też chcę? No przecież ci mówiłam, że w Ikea jest ładny szaro-grafitowy dywan!!!! O ile mnie pamięć nie myli to taki wzór w kwadraty jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 kasiu po schodkach w lewo jesz po schodkach w dół (z napisem WYJŚCIE BEZ ZAKUPÓW) ale to wszystko przez to że ja przejeżdżam koło niej przynajmniej dwa razy dziennie. no i nie mieszkam jeszcze więc nie mam za bardzo co tam kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cwaniara Zrobiłam "przemeblowanie" na dworze Poprzesadzałam kilka kwiatków, które wsadziłam tak na chwilę byle gdzie, bo nie miałam koncepcji. I tak minęło jakieś 10 miesięcy I już dziś widzę, ze znowu będę kopać Zupełnie nie wiem jak zagospodarować te 3 małe trójkąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Powiedzcie mi, jak "wydębić" kasę od klienta za wykonane zadanie Mnie się to w głowie nie mieści, żeby nie zapłacić komuś za wykonaną rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts