Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia tu tylko kwestia miejsca pod zlewem przy mlynku ( bo wielkie toto) i mozliwosci podlaczenia do pradu
Kosz będę musiała gdzieś przesunąc ( gdzie??? :roll: ) a prąd. hmmm, No mam gniazdko, ale nad blatem :-?

Sprawdziłam!!!!! Chłopaki zamontowali mi podwójne gniazdko; w jednym podłączona jest zmywarka, dugie wolne!!!!! :D

Super!! (Pan Bóg jednak czuwa nad idiotami)

A ma kto zdjęcie zamontowanego tego ustrojstwa??? :roll:

Ja mam młynek ale muszki też są. Koleżanka pewnie nie ma bo pedantycznie wszystko sprząta. Muszki fajnie sie wciąga odkurzaczem. Ale wystarczy coś zostawić na wierzchu a znowu się pojawiają :roll: U mnie małpy najczęściej rzy chlebaku siedzą.

Kaśka podoba mi sie Twój rower bardzo :( też taki chcę :( :-?
Rocznicy jakiejś nie masz?? Urodzin?? Albo obraź się na męża i zażycz sobie na przeprosiny 8) :wink:

Rower jest super, jeździ się świetnie. Ma 5 przerzutek na krzyż, ale na moją jazdę w zupełności to wystarczy. Siodełko jest wygodne 8) Polecam :D

Ja mam mieć drewno za dwa dni a nie mam drewutni i nie ma komu jej zrobić. Szukałam na allegro ale 1500 zł za lichą drewutnię do skręcenia samemu to już chyba przesada :roll:

Co do płacenia za pracę to też czekam juz długo na pieniądze za dwa zrobione projekty. Nalepszy klient to indywidualny bo zwykle płaci od razu. Najgorzej się współpracuje z biurami , bo płacą dopiero jak inwestor im zapłaci a ja nie wiem czy tak naprawdę im nie płaci czy mnie tylko zwodzą :roll:

Moje drewno leży jeszcze pod plandeką. Jak murarze skończą to będę przenosić i układać na paletach żeby na betonie nie leżało. No ale dachu i tak nie bedzie wiec chyba znó plandeką nakryję :evil: :lol:

Kaśka z tym rowerem to nie taka prosta sprawa. Mi maż nie robi takich prezentów :roll: Szkoda :lol: Ale nie narzekam, co innego mi zafundował :wink: :lol: Rower świetny, podoba mi sie bardzo. Wierzę, ze jesteś zadowolona!

Jamles, wygląda na to, że beszczelnie zgapię :lol: :wink:

Maylandziu, to nie tak, że mój to mi takie prezenta robi co rusz. Co to to niee :lol: To się musi uleżeć, odczekać, to nie tak jak ze mną : mówisz i masz, nieee :D Na rower czekałam od zeszłego roku.

Słuchajcie, przecież ja dziś mam 3 rocznice na forum :o

Czy nabyłam już praw emerytalnych???? Czuję, że nie nadążam już za wszystkim :roll:

Ale póki co, świętujęmy!! ( i jak tu wyjść z nałogu???)

http://x.garnek.pl/ga9124/b402f6ef52016da5644027a3/szampan_z_truskawkami.jpg