skaba 24.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 cholibka nie zdążyłam z życzeniami ale gratuluję 3 lat i jednego dnia na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 25.08.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć, rower śliczny, no i gratuluje statusu... ale jakoś te różowe majteczki do babci nie pasują... a może się nie znam Ps. Zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Gdzie ta drewutnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Kaśka dawaj foty oszustko Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponieważ mało kto mi dziś gratulował stażu to nie pokaże zdjęć drewutni ani tego co zrobiłam przed domem Sie obraziłam i już Czas na emeryturę nie chciałem starości wypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No to prababka życi babci wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Nie ma to jak się upomnieć o swoje Od razu się zleciało towarzystwo! Tylko mnie tu bez takich, oszustko ci powiedzą Ide, ide po to te zdjecia, Boze co za nerwowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tup tup tup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 wreszcie wstałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Będę tak dobra i wkleję tu http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy180.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy181.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy182.jpg a tu już przed płotem http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy183.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/nowy184.jpg Za zielonym koszem widać jeszcze kostkę, tą małą taką szaro-grafitową. Zrobię z niej brzeg do tych roślin przed płotem, a tam wysypę korą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No pięknie! Za koszem widać też składowisko cegieł. Co z nich zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No pięknie! Za koszem widać też składowisko cegieł. Co z nich zrobisz?Akurat nie mam pomysłu na nie, ich jest w sumie niewiele. To jest dosłownie rządek na jedną płasko położoną cegłę. Jak uprzątnę tą kostkę i dosunę kosz, to nie będzie ich widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 pieknie Kaska pieknie a te rosliny bajecznie beda wygladac jak podrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzięki, dzięki. też się nie mnogę doczekać, kiedy urosną Zasłonią mi wtedy dostęp do licznika gazu i będe wiecznie obrysowana przez te berberysy, zeby zernąć ile tam jest na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ty jak Ty ale Ci panowie z gazowni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ty jak Ty ale Ci panowie z gazowni.... No wyobraź sobie, że ja!! Z tą gazownią to u mnie były jaja, zamonotali licznik, przysłali 2 faktury takie "na zaś" i ....wszelki słuch o nich zaginął Faktury były do sierpnia, jest koniec października a tu nic Dzwonię więc do gazowni pytam o co kaman, a babka mi na to, ze sama nie wie, nie ma ode mnie zadnych spisów. Powiedziała że się dowie i że mi oddzwoni. No i mam se sama sprawdzić licznik i jak będzie dzwonic to jej podam. No i dzwoni za jaksieś 20 minut i mówi, że pan licznikowy nie miał mnie w spisie uzytkowników gazu ( jakim kurna cudem to nie wiem , to raz, a dwa to ja mam jakby nie było na pół płotu licznik, nie sposób go nie zauważyć ) i se nie spisywał bo i po co. I tym sposobem umówiłam się z panią, że dzwonię sama i podaję stan licznika. A pan przechadza się tu raz na 2 miesiące i dalej mnie nie ma w spisie, czujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Drewutni zazdraszczam, jeszcze tylko drzwiczki zasłaniające kosz na śmieci by się przydały. Ja bym zrobiłe takie do 3/4 wysokości,otwierane jak na westernach w salunie A na posadzenie tych krzaczków zgodę Zarządu Dróg masz? Bo to chyba w pasie drogowym jest jak się nie myle Jak nie masz to jest ryzyko ze ci ci wszystko w pień wytną pewnego dnia, zwłaszcza jeśli tam jakieś rurociągi biegną pod ziemia. W moim mieście zrobili kiedyś taką akcje na pewnym osiedlu domków. Bez pozwolenia to tylko trawe tam można siać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 piękne ogrodzenie i świetnie wkomponowana drewutnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 to koniecznie to ureguluj. a potem wyglądaj z okna i patrz jak tonie w berberysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Drewutnia wyszla super, zazdroszcze to niestety jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts