Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry, tak wyszło , że musze sie przeprowdzić w tzw. dniu powszednim, w przyszłą sobotę- jak planowałam -nie mogę :-? ,niestety, nie jestem przygotowana do TEJ lekcji, bo nie mam pojęcia w jaki dzień prócz soboty MOŻNA/NALEŻY sie przeprowadzać, a że przesądna jestem do bólu polecam sie uwadze czytelniczek :D

Ps. Kasia, wybacz, ze u Ciebie pytam :wink:

Slyszalam o tym zeby w listopadzie nie robic przeprowadzki i jesienia nie grodzic dzialki ale o dniu w jakim nalezy sie przeprowadzac nie slyszalam :p .

że też to przeczytałam.... nie jestem przesądna ale jak już człowiek wie to jakoś tak łyso

a co do grodzenia to słyszałam. po wszystkich świętych kopiesz = grób sobie kopiesz :o

tia....a jak ktoś w ciązy nosi łancuszek to się dziecko pępowiną owinie...

moje dziecko to nawet czerwonej kokardki nie miało na wózku. co wywoływało niezłą bulwersację u przechodzących obok pań

a o pępowinie to chyba było wiele takich. ja niestety nie znam tych rarytasów bo omijałam szerokim łukiem

matko i córko :o :o :o :o

anja ty tego nie czytaj

jak byłam w pierwszej ciąży to miałam ukochanego psa.. i kobity się na mnie darły, żebym się z nim nie bawiła, bo dziecko będzie coś tam psiego miało.. a ponieważ zachwycałam się jego łapami to wróżyłym, że będzie miało psie łapy :o :o :o co ja z nimi miałam :roll:

dobry wieczór

Daro ależ ja Ci mogę wszystko wybaczyć

no prawie :lol: :lol: :lol: :lol:

i jaka nieporadność :o co do życzliwości to się zgodzę na pierwszy rzut oka widać życzliwego, zadowolonego z życia człowieka :D

Wszystko notuję co piszesz ...skrzętnie zapamietuję...........szczęśliwy choć zmęczony.

wiecie co coś z ciążą i ogniem jest na rzeczy moja mama będąc w ciąży z moim bracholem podziwiała sobie pożar stodoły sąsiada póki jej na tym nie nakryli i nie przegonili od okna :wink: brachol żadnych znamion nie ma ale jako dziecko nie szło go od zapałek odseparować normalnie piromam z niego był :lol: :lol: :lol:

Daro eeeeeeeeeee no dobra będę więcej myśleć nad tym co piszę skoro to zachowane ma być :wink: tata zmęczony bo przeżywał pójście Córci do przedszkola :lol:

hehehe znalazłam wątek. nie można wieszać prania bo dziecko się powiesi :o :lol: na pępowinie

w ogień nie wolno się wpatrywać bo będzie miało znamie

a jak się przez judasza spojrzy to będzie ślepe :lol:

Znamię to się dziecku przekaże jak sie gwałtownie za coś złapiesz (za twarz, za rękę) :):) Moja mama twardo twierdzi, że złapała się za nogę ze strachu jak jej spadła salaterka babci i się stłukła. I dlatego mam znamię na nodze.

Jak słucham takich rzeczy to mi się białko ścina.

wiecie co coś z ciążą i ogniem jest na rzeczy moja mama będąc w ciąży z moim bracholem podziwiała sobie pożar stodoły sąsiada póki jej na tym nie nakryli i nie przegonili od okna :wink: brachol żadnych znamion nie ma ale jako dziecko nie szło go od zapałek odseparować normalnie piromam z niego był :lol: :lol: :lol:

Daro eeeeeeeeeee no dobra będę więcej myśleć nad tym co piszę skoro to zachowane ma być :wink: tata zmęczony bo przeżywał pójście Córci do przedszkola :lol:

Ja na ogień nie patrzyłam a młodszy i tak chałupy mi o mało z dymem nie puścił :) Dzieci trzeba PIL-NO-WAĆ :)