markoto 01.09.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 W miescie i na trasie do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Widzicie same: powrót do szkoły to nie powód do radosci A tak ne serio, to ja bardzo lubiałam swój zawód, ale atmosfera w pracy skutecznie obrzydziła mi robotę Nad czym ubolewam, nie powiem. Grono nasze to był czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 |Dziewczyny, ja WAS PROSZĘ Głowa mnie boli od niedzieli Ale ja mu (bossowi) jeszcze pokażę mayland swojego wygryzła, moze sprzeda ci patent chyba cos w tym jest verunia Paten na to jest jeden-tak cie potraktują jak ty traktujesz innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 01.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień dobry, tak wyszło , że musze sie przeprowdzić w tzw. dniu powszednim, w przyszłą sobotę- jak planowałam -nie mogę ,niestety, nie jestem przygotowana do TEJ lekcji, bo nie mam pojęcia w jaki dzień prócz soboty MOŻNA/NALEŻY sie przeprowadzać, a że przesądna jestem do bólu polecam sie uwadze czytelniczek Ps. Kasia, wybacz, ze u Ciebie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.09.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 01.09.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 w środę Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.09.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Slyszalam o tym zeby w listopadzie nie robic przeprowadzki i jesienia nie grodzic dzialki ale o dniu w jakim nalezy sie przeprowadzac nie slyszalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Slyszalam o tym zeby w listopadzie nie robic przeprowadzki i jesienia nie grodzic dzialki ale o dniu w jakim nalezy sie przeprowadzac nie slyszalam . że też to przeczytałam.... nie jestem przesądna ale jak już człowiek wie to jakoś tak łyso a co do grodzenia to słyszałam. po wszystkich świętych kopiesz = grób sobie kopiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.09.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 tia....a jak ktoś w ciązy nosi łancuszek to się dziecko pępowiną owinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dajcie spokój - niby inteligentne kobiety a przekazują sobie takie gusła feee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 tia....a jak ktoś w ciązy nosi łancuszek to się dziecko pępowiną owinie... moje dziecko to nawet czerwonej kokardki nie miało na wózku. co wywoływało niezłą bulwersację u przechodzących obok pań a o pępowinie to chyba było wiele takich. ja niestety nie znam tych rarytasów bo omijałam szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jeżu sciagnelam wszystkie lancuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 hehehe znalazłam wątek. nie można wieszać prania bo dziecko się powiesi na pępowinie w ogień nie wolno się wpatrywać bo będzie miało znamie a jak się przez judasza spojrzy to będzie ślepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 matko i córko anja ty tego nie czytaj jak byłam w pierwszej ciąży to miałam ukochanego psa.. i kobity się na mnie darły, żebym się z nim nie bawiła, bo dziecko będzie coś tam psiego miało.. a ponieważ zachwycałam się jego łapami to wróżyłym, że będzie miało psie łapy co ja z nimi miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dobry wieczór Daro ależ ja Ci mogę wszystko wybaczyć no prawie i jaka nieporadność co do życzliwości to się zgodzę na pierwszy rzut oka widać życzliwego, zadowolonego z życia człowieka Wszystko notuję co piszesz ...skrzętnie zapamietuję...........szczęśliwy choć zmęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 skaba z kotami to faktycznie lepiej sie nie zadawać. ale z psami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wiecie co coś z ciążą i ogniem jest na rzeczy moja mama będąc w ciąży z moim bracholem podziwiała sobie pożar stodoły sąsiada póki jej na tym nie nakryli i nie przegonili od okna brachol żadnych znamion nie ma ale jako dziecko nie szło go od zapałek odseparować normalnie piromam z niego był Daro eeeeeeeeeee no dobra będę więcej myśleć nad tym co piszę skoro to zachowane ma być tata zmęczony bo przeżywał pójście Córci do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 hehehe znalazłam wątek. nie można wieszać prania bo dziecko się powiesi na pępowinie w ogień nie wolno się wpatrywać bo będzie miało znamie a jak się przez judasza spojrzy to będzie ślepe Znamię to się dziecku przekaże jak sie gwałtownie za coś złapiesz (za twarz, za rękę) :) Moja mama twardo twierdzi, że złapała się za nogę ze strachu jak jej spadła salaterka babci i się stłukła. I dlatego mam znamię na nodze. Jak słucham takich rzeczy to mi się białko ścina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wiecie co coś z ciążą i ogniem jest na rzeczy moja mama będąc w ciąży z moim bracholem podziwiała sobie pożar stodoły sąsiada póki jej na tym nie nakryli i nie przegonili od okna brachol żadnych znamion nie ma ale jako dziecko nie szło go od zapałek odseparować normalnie piromam z niego był Daro eeeeeeeeeee no dobra będę więcej myśleć nad tym co piszę skoro to zachowane ma być tata zmęczony bo przeżywał pójście Córci do przedszkola Ja na ogień nie patrzyłam a młodszy i tak chałupy mi o mało z dymem nie puścił Dzieci trzeba PIL-NO-WAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 mnie się też to i owo ścinało od tego sluchania..no i dalej robiłam swoje.. ale sama się na tym złapałam, że na pierwszym usg odetchnęłam z ulga jak mi lekarz powiedział, że dziecko ma po pięć paluszków u rączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts